Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

SM šobrīd nevar ietekmēt Flika algu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
D.DAUKA
D
padomā cik cilvēku šajos piecos gados izbraukuši no valsts pateicoties valdības pūlēm un protams izmanto lidsabiedrību attiecībā uz leišu aviokompāniju pats zinu leišus kuri lido uz Rīgu jo Viļņas lidosta atrodas viņiem ģeogrāfiski neizdevīgā vietā un vai pusei Lietuvas tuvāk turpināt ceļojumu uz mājām no Rīgas nekā no Viļņas domāju ka airBaltic nopelnus pārspīlē bet ja valdība nedomās darīt neko konkrētāku par runāšanu lai vismaz kāda tauta daļa atgrieztos dzimtenē airBaltic'am pasažieru netrūks un nekāds tūristu pieplūdums absolūti nav vajadzīgs pietiks ar mūsu pašu valsts izstumtajiem ...
Vulkāns
V
Kā tad lai SM varētu ko ietekmēt, jo ne jau Šlesers un Fliks ir priekš Latvijas, bet Latvija ir priekš Šlesera un Flika.
Vietējais
V
Inga 10:53 Kāpēc citiem (lielākajai daļai) jātaupa un jāsamazina algas, bet daži dzīvo tālāk cepuri kuldami? Apbrīnojami... Krīze laikam attiecas tikai uz vietējiem iedzīvotājiem, ārzemniekus tā nedrīkst skart. Citās valstīs par mums nesmuki padomās
Savādi gan,
S
ka lielāko daļu iedzīvotāju no krīzes nekādi likumi nepasargā, bet atsevišķas personas tomēr pasargā. Kā vienmēr, daži ir vienlīdzīgāki.
Oldmarka
O
Obama, ASV prezidents, pašlaik pelna 400 000 USD gadā - apmērar 204 000 Ls. Vairāk neko nepiebildīšu.
Politiskaa atbildiba
P
Jaa , tik turku un kiniesu mums vel te truka! Bet Slesers gatavs kopoties pat ar velnu, ka tik kesa pilna! kad saks kriminalprocesu pret so aferistu??!!!
Politiskaa atbildiba
P
Jaa, progresivais nodoklis tulit pienemts dabigi ietekmetu Flika algu, kamer nokarto juridiskas formalitates. Un pedejas dienas Slesera un citu maitu lemumi ir jaatcel, jo tie visi saknojas sevizdevigumaa. Un kaapec vispar butu kas vel jakarto ar SAS, taa tacu ir jau tala pagatne. NU Gerhardam laiks pieradit vai ir mikstais vai ists ministrs!
Politiskaa atbildiba
P
Jaa, visa pasaule lidos uz Rigu, lai redzetu so parados iekrituso valsti. Nekaaa jau vairs nebus ko skatities, tikai lidosta......milziga un tuksa. Bet miljoni lidos surp ; - )
buba
b
Vai tiešām šī ir tiesiska valsts un ir spējīga apturēt buldozerus, - vai arī "viss nopirkts"?
helia
h
Kā AirBaltic lielākais akcionārs var ierosināt akcionāru sapulcē pārskatīt sabiedrības budžeta sadaļu par atlīdzību valdei un padomei, piesaistot šo a/s budžeta daļu pie sabiedrības peļņas. Akcionāru sapulce nevar norteikt valdes atalgojumu, bet budžetu samazina't līdz saprāta robežai var gan un tad lai apdome risina jautājumu vai valdes locklis piekrīt strādāt par amzāku atalgojumu vai nē. ja nepiekrīt, tad darba tirgū,arī starptautiskā, speciālisti stāv rindā un ir ar mieru strādāt par daudz pieticīgāku atalgojumu kā Fliks. Nav liela māka strādāt ar zaudējumiem - 8 miljoni latu gadā.
Ilze
I
Interesanti gan, kā tāds Air Baltic var būt tik ļoti veiksmīgs, ja Eiropā, ASV avioindustrijā gan pasažieru, gan kravas pārvadājumi katastrofāli sarūk un joprojām tiek prognozēts vēl lielāks kritums. Vienīgais aviopārvadājumu tirgus, kas joprojām piedzīvo izaugumu, ir Āzija. Ja Rietum- un Austrumeiropas aviokompānijas pārpērk viena otru-apvienojas, jo vienatnē samazinās cerības izdzīvot, tad man ir jautājums - kas ir šī optimisma pamatā, ka Rīgā pasažieru skaits tikai pieaugs un pieaugs, ka tagad ir jāiegulda n-tie miljoni lidostas attīstībai?
DORE
D
vAI TIEŠĀM TO šLEsERU PAR VALSTS IZZAGŠANU NEVAR BEIDZOT TIESĀT????!!!!
Lelle
L
To neviens man neiestāstīs, ka valdība nevar ietekmēt to, kas notiek valstī!!! Kapēc neadekvātus līgumus nevar lauzt un lai tas Fliks tinas kur acis rāda...Bet Muļķu zeme turpina rullēt uz pilnu klopi. JL ir muļļas.
Inga
I
Kāpēc citiem (lielākajai daļai) jātaupa un jāsamazina algas, bet daži dzīvo tālāk cepuri kuldami? Apbrīnojami...
???
?
Tas ir piz...c !!! Citu vardu man nav...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas