Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Smagi cietusī meitenīte pārcelta uz parastu palātu

Trīs gadus vecā meitenīte, kura 5.maijā no kāda dzīvokļa Rīgā, Kalupes ielā, tika nogādāta slimnīcā ar ļoti smagām traumām, ir pārvesta no intensīvās terapijas uz parastu palātu, kas liecina par viņas stāvokļa uzlabošanos.Meitenītes stāvoklis šobrīd ir stabils, un ārsti cer uz viņas veiksmīgu atveseļošanos, Dienai pastāstīja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Romēna Namniece.

Pēc viņas teiktā, par ārstniecības rezultātiem varēs spriest tikai pēc divām-trim nedēļām, jo bērna traumas ir diezgan nopietnas. Slimnīcās pārstāve arī apliecināja, ka meitenītes māte ir kopā ar viņu katru dienu.Savukārt bāriņtiesas priekšsēdētājas vietnieks Aivars Krasnogolovs _Dienai _sacīja, ka bāriņtiesa joprojām vāc materiālus, lai lemtu par iespējamu aprūpes tiesību atņemšanu mātei. Tā kā ir jāapkopo gan ekspertīzes slēdziens, gan informācija no policijas, sociālajiem darbiniekiem un ārstiem, šis process varētu ilgt kādu mēnesi, norādīja A.Krasnogolovs.Kā _Diena _jau rakstīja, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā ārsti konstatēja meitenei vairākus ķermeņa sasitumus, smadzeņu tūsku, asinsizplūdumu galvā, iekšējo orgānu sasitumus, arī šoku, viņa bija komā. Meitene kopš nogādāšanas slimnīcā pārcietusi divas operācijas.Aizdomās par slepkavības mēģinājumu policija ir apcietinājusi meitenes mātes civilvīru. A.Krasnogolovs Dienai iepriekš stāstīja, ka ģimene nav bijusi bāriņtiesas uzraudzības lokā, tajā aug arī otrs bērns – cietušās meitenītes 14 gadu vecā māsa, kura šobrīd esot nogādāta drošā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas