Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Smiltēns: Partijas vadītāja amatā būtu skaidrāk definētu noteikumu piekritējs

Saeimas deputāts un kandidāts uz partijas Vienotība priekšsēdētāja amatu Edvards Smiltēns partijas vadītajā amatā būtu skaidrāk definētu noteikumu piekritējs, tādējādi veidojot vidi, kad ir skaidri kā partijas biedriem ir jārīkojas konkrētās situācijās, it sevišķi Saeimas deputātiem un valdības locekļiem.

Šorīt intervijā Latvijas Radio Smiltēns atzina, ka ne tikai publiskajā, bet arī partijas iekšienē tiek runāts tikai par diviem kandidātiem uz partijas vadītāja amatu, proti, bijušo eirokomisāru Andri Piebalgu un Smiltēnu.

"Man ir grūti spriest par citiem kandidātiem, bet par sevi varu spriest, ka esmu šajā partijā kopš brīža, kad vēl tika domāts par tādas izveidi. Es zinu, ka cilvēki, kas bija iesaistīti tās izveidošanā ir gatavi strādāt sabiedrības labā. Vienotība ir demokrātiska organizācija un manā skatījumā vienīgā Latvijā," stāstīja Smiltēns.

Smiltēns uzskata, ka ir pienācis laiks paaudžu maiņai partijā un Vienotībā ir daudz jaunu un spēcīgu biedru, lai gan nezināmu, bet ļoti talantīgu un spējīgu, kuru potenciāls būtu jāizmanto, lai skaidrāk definētu vērtības un tālākos mērķus skaidras politikas veidošanai.

Kā ziņots, partijas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa ārkārtas kongresā paziņoja, ka nekandidēs uz politiskā spēka priekšsēdētāja amatu, līdz ar to par Vienotības vadītāja amatu cīnīsies Piebalgs un Smiltēns. Pašlaik abi šie politiķi strādā partijas valdē.

Vienotība pārvēlēs partijas vadību ārkārtas kongresā 4.jūnijā. Kandidātus uz partijas vadībai var izvirzīt no 5.aprīļa līdz 18.aprīļa plkst.17. Kandidātus valdes priekšsēdētāja un domes priekšsēdētāja amatam var izvirzīt vismaz 15 partijas biedri, bet valdes locekļa amatam - desmit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas