Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Smiltēns: Partijas vadītāja amatā būtu skaidrāk definētu noteikumu piekritējs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nepārprotami
n
Skaidri definēti ābolenes noteikumi ar garantētu vietu intrigantei valdē :)
Ķiļķēns
Ķ
Visu vajag sīki definēt, līdz paši paliksim sīki un definēti.
Dundukovs
D
Šitas Edvardiņš taču vēl harizmātiskāks par Mākoņkretīnu,Aici un Solvitēnu kopā ņemtiem un tā " vienigā demokrātiskā " šamā viedajā vadībā noteikti atdzims kā Fēnikss no pelniem !
Dundukovs
D
Šitas Edvardiņš taču vēl harizmātiskāks par Mākoņkretīnu,Aici un Solvitēnu kopā ņemtiem un tā " vienigā demokrātiskā " šamā viedajā vadībā noteikti atdzims kā Fēnikss no pelniem !
...
.
Nav ne jausmas, kas ir Smiltēns.. varbūt viņš spēs manu uzmanību pievērst. Bet zinot, kas ir Piebalgs.. ja šams būs viņiem pie tiekšanas, tad manu balsi viņiem neredzēt. Tādos amatos kā Piebalgs tā pat no malas puišus neliek. Tur ir jābūt pareizajā klubā ar pareizo priekšautiņu.. un pat ar priekšautiņu arī bieži vien ir par maz. Negribu es, lai Latvijā pie teikšanas būtu veči, kas tikuši pie amatiem, kuru ar labu izglītību un asu prātu vien nemaz nevar dabūt.. Nav mums tas vajadzīgs.
bite
b
Runāja, runāja, bet tā arī nepateica, kāpēc partija nonāca tik tālu, kur tagad atrodas!?Kas mēsli līdz acīm, tad tikai sākuši domāt! Kāpēc tā noticis? Atbildes nepārliecināja, ka kaut kas mainīsies!
Igors
I
Man arī tāda neziņa ir grūti saprotama – pēc visa tā emigrācijas viļņa, ko izsauc normāla darba, normālu iztikas līdzekļu iegūšanas godīgā darbā trūkums un attiecīgi nabadzības posts un jebkāda cerība uz kaut ko labāku nākotnē lielākajai Latvijas iedzīvotāju daļai, turpretī neliela cilvēku daļa ar mahinācijām un fiktīvu firmeļu palīdzību piesavinās valstij un tās iedzīvotājiem piederošos īpašumus un tirgo tos pa labi un kreisi tā palikdami arvien bagātāki – un pēc visa tā paziņot, ka partija īsti nezina ko darīt, tad jābūt pēdējam idiotam, lai par to balsotu.
  • 4
  • 1
Juris
J
Skaidri Āboltiņas definēti noteikumi.
Nejēga
N
Skaidrāki noteikumi var iztikt bez DEFINĒŠANAS. Mācies latviešu valodu! Definite=noteikts.
Ezis UK
E
Mums gan Latvijā ir "valsts"un iedzīvotāji ,kas uztur "valsti". Kam vajag uz katriem pieciem zīdaiņus un sirmgalvjus ieskaitot ,vienu"valsts"cilvēku? Ko viņam darīt un ko viņš racionālu dara? Neko jo ekonomika ,kā ir tā ir Eiropas pakaļā,nodokļi ir 2X lielāki ,kā UK un plus šeit nav PVN pārtikai un tas viss pateicoties tam ,ka UK tikai 8% valsts sektorā ,bet Latvijā 16%.
  • 2
  • 0
Milda
M
Nu ko tur par to zaļknābi cepties! Jauns rižās klauns bez kaut kādas saprašanas par valsti un tās pilsoņu vajadzībām. Siles puika.
  • 9
  • 2
Ironija.
I
Šis nu ir dienas citāts: "Vienotība ir demokrātiska organizācija un manā skatījumā vienīgā Latvijā"! Jāsmejas, pa zemi vārtoties! Kaut ko tik varen ačgārnu un nepiemērotu par to organizāciju var pateikt tikai liels jokdaris vai arī cilvēks, kurš par demokrātiju "pa gabalu dzirdējis"!
Ezis UK
E
1:1 ar komunistu "demokrātiju".
  • 2
  • 0
nedomāju,
n
ka to partiju var reanimēt, pielīda ar tp kadriem
ruksis
r
Riigaa kaadreiz bija E.Smilteena iela,nosaukta par godu slavenajam latvieshu lieliniekam
Ezis UK
E
"Demokrātiska"partija un tikai divi kandidāti ,viens komunists ,kas vispār nav nedz uz ko spējīgs un apliecinājis to darbos ,otrs nezināms ,bet "valdē",jā no pāris simts cilvēkiem grūti ko atrast. Izskatās demokrātija kā kompartijā ,polibirojs izlēma visu ,bet "biedriem"bija jāpietiek ,ka varēja ko lokālu pavadīt.
Vienotības nodokļu politika nožņaug
V
Vienotības komjauniešu Reira un Ašerādena sagatavotais valsts budžets ir stulbs kretīnisms, kas vēl vairāk sabremzēs Latvijas attīstību
Vārds
V
Vienotība tagad zags pēc skaidrāk definētiem noteikumiem?
  • 3
  • 0
Vau, Smiltnieciņ! Tu takš būsi tik
V
Neviens vēl valdei rižo ne nav pieteicis, ne vēlējis, bet šī jau paziņo - ES TUR TUPĒŠU UN SAVU SILI UZVAKTĒŠU! Bet Tu , Smiltnieciņ, kā tajā filmā Ceplis teica: Direktoriņs - rīkotājs - mērkaķis!
  • 11
  • 2
Vienotība iebilst pret nenormālā ne
V
Paši naudu grābj riekšavām, bet citus apkrauj ar nenormāliem nodokļiem
  • 11
  • 2
Vienotība darbos ir pret ģimenēm ar
V
!
  • 10
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas