Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Snigšana vēl turpināsies

Priekšpusdienā turpināsies snigšana, tādēļ vietām Latvijā, arī Rīgā, sniega segas pieaugums sasniegs 6-8 cm, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja "Rīgas satiksmes" Informācijas daļas vadītāja Liene Rumpane, autobusi un trolejbusi no grafika atpaliek par 30 līdz 40 minūtēm, bet tramvaji kavējas aptuveni desmit minūtes. Viņa prognozēja, ka kavējumi varētu ievērojami pieaugt.

Rīgas domes Satiksmes vadības centrā informēja, ka ielu kaisīšana sākusies šorīt plkst.6 un patlaban tiek aktīvi turpināta. Ielas klāj diezgan liela sniega kārta, tādēļ satiksmes plūsma ir apgrūtināta un iedzīvotājiem jārēķinās, ka ceļā uz darbu būs jāpavada ilgāks laiks.

Rīta pusē gubu mākoņi izveidojušies virs Kurzemes ziemeļu un austrumu daļas, kā arī virs Rīgas līča. Mākoņi virzās dienvidaustrumu virzienā, sasniedzot Rīgu. Tie ir salīdzinoši nelieli, tādēļ dažviet snigšana ir spēcīga, bet citās nesnieg nemaz, skaidro ziņu aģentūra BNS. Aktīvu konvekcijas procesu dēļ arī iepriekšējās dienās Latvijā bija līdzīga situācija, bet Lietuvas austrumu rajonos stipras snigšanas laikā fiksēts pat pērkona negaiss.

Diena.lv laika ziņas sadarbībā ar aģentūru BNS prognozē, ka šodien saulainu laiku daudzviet vismaz reizi visas dienas laikā nomainīs īslaicīga snigšana, bet vietām tā var būt pat stipra. Valdošais būs rietumu, ziemeļrietumu vējš 3-7 m/s, vakarpusē jūras piekrastē brāzmās līdz 13 m/s. Maksimālā gaisa temperatūra no +1 līdz -4 grādiem. Rīgā saulains laiks, bet būs arī mākoņi dienas gaitā gaidāms īslaicīgs, bet iespējams stiprs sniegs. maksimālā gaisa temperatūra 0..-1 grāds.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas