Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Snigšanas dēļ otrdien var būt apgrūtināta braukšana

Nokrišņi sāksies krietni pirms rītausmas Kurzemē, un otrdienas rītā nokrišņu zona sasniegs Zemgali un Vidzemes rietumdaļu, bet vēlāk arī Latgali. Gaidāms sniegs un slapjš sniegs, vietām arī lietus. Brīžiem snigs stipri un redzamība var pasliktināsies līdz 500 metriem. Pūšot brāzmainam dienvidu vējam, arī nedaudz putinās.
Otrdien visā Latvijā gaidāmi nokrišņi - lietus un sniegs, - vietām snigs stipri un putinās, tādēļ braukšanas apstākļi var būt apgrūtinoši, liecina sinoptiķu prognozes.

Tā kā naktī uz otrdienu daudzviet tiek prognozēta gaisa temperatūras pazemināšanās zem nulles, ceļi otrdienas rītā, sākoties nokrišņiem, vietām var apledot. Otrdien dienas laikā gaisa temperatūra Latvijā gaidāma no 0 līdz +4 grādiem.

Arī Rīgā otrdien gaidāms slapjš sniegs, iespējams lietus. Dienas pirmajā pusē pūtīs brāzmains dienvidu vējš, kas vēlāk pierims, savukārt vakarā iegriezīsies stiprs ziemeļrietumu vējš, kura ātrums brāzmās otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu var sasniegt 18 metru sekundē, prognozē sinoptiķi.

Savukārt naktī uz trešdienu un trešdien dienas laikā sniegs un slapjš sniegs gaidāms galvenokārt Vidzemē un Latgalē, tomēr arī citviet Latvijā brīžiem gaidāmi nelieli nokrišņi, turklāt pūtīs stiprs un brāzmains ziemeļu, ziemeļrietumu vējš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas