Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Sociālajai aizsardzībai nākamgad par 162 miljoniem mazāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
deaf
d
Es vel jauns,drīz prom no Latvijas.Latvijas Vecumdienas pensija par maz ,visu muzu.Bet ārzemes labi maksa liela pensija.Vienalga,kur var dabut liela pensija.Par nodokliem jau pa velti maksa
Elizabete
E
Nez vai Neatkarīgās iestādes LB fasādes remonts arī bija jāsaskaņo ar ES banku un SVF ? Kaut kā jokaini sanāk, it kā LB būtu kāda valsts valstī, ja mūsu MK nevar to nekādi kontrolēt, ja tā nepakļaujas VID kontrolēm. Ej nu zini, cik pareizi šajā cietoksnī tiek piemērota nodokļu likumdošana. Un laikā kad visiem liek taupīt, LB veic lielus remontus un maksā lielas algas.
Jukums
J
Jā, iespējams, ka tāda tipa iebildumi, ka valstij šobrīd nav kur ņemt ir daļēji pamatoti, bet šis apstāklis nebūt netraucē, bet gan stimulē beidzot mainīt vienu no galvenajām ļaunuma saknēm - neloģisko un netaisnīgo nodokļu sistēmu. Bet tieši sistēmu jau labējie mēģina aiztāvēt līdz pat pēdējam korumpētajam deputātam...
kalašņikovs
k
Toties oranžie kuļturņiki varēs lielām mutēm turpinat rīt.... Skat, operā aš 11 direktoriņi uzcepti ar astronomiskām algam, neskaitot "dižo" Žagaru. Nav ko tautai ēst...pietiks ēsts, lai sprāgst nost, jo pašiem vajag. Es drīz nākšu...
Rukmanis
R
Par kādu sociālo aizsardzību iet runa - jums tur augšā skaidrība vispār ir? Kur palicis sociālais pensiju fonds? Tautas partija/Interfronte apēda jeb piedodiet - atdeva savējo piebarošanai un jaunu karodziņu iegādei. Galvenais - lai vietējie feldšeri māk izrakstīt miršanas dokumentus, un par pārējo jau nospļauties!!!
Izlasiet!
I
"LM: Alternatīvu pensiju samazināšanai ierobežtā laika dēļ nebija iespējams rast."
Zanei
Z
Valdību vainot nevar! Pensionāri paši lūdza atcelt viņiem pensiju indeksāciju,samazināt pensijas un aplikt vēl ar palielinātu zemes nodokli un dzīvojamās platības nodokli,bet nekādā gadījumā neieviest progresīvo ienākuma un kapitāla pieauguma nodokli,neaplikt dividendes un akcijas ar nodokli!
Eriks
E
tie, kas te kengajas, vel nav sapratusi, ka si valsts bija bankrota prieksa s.g. pavasari ,un naudas ir tik, cik tas ir. Un tas ,ko dara Valdiba, ir tas, kas ir jadara, lai valsts nebankrotetu, lai pensionari sanemtu pensijas, skolotaji - algas. JO, ja nav aizdevuma - nav ALGAS un PENSIJAS. Un pietiek iedomaties ,ka visi var sedet uz sociala budzeta, pasiem ir jastrada, un smagi.
Sīlis
S
Nāks vēlēšanas un 560 tūkstoši pensionāru atkal ievēlēs tos pašus.
Ērglim
Ē
Visus nodokļus: sakot no ienākuma nodokļa un beidzot ar pievienotās vērtības un dzīvojamās platības nodokli,ir jāuzliek pēc maksātspējas principa! Negribi ēst reņģes,bet rīt austeres-maksā vairāk! Gribi dzīvot nevis divistabu,bet astoņu istabu dzīvoklī un pie tam vēl pašā centrā-maksā vairāk!
ZOBS
Z
Es nonemu cepuri un paklanos Dombrovska prieksa ! Es domaju, ka vinam varetu pieskirt DROSMIGAKA politika titulu Latvijas pastavesanas laika. Uzdevums, kas vinam ir jaizpilda - apsolijums starptautiskajiem aizdevejiem samazinat budzeta izdevumus un deficitu - ir arkartigi smags un nepopulars. BET, neskatoties uz politisko prettdarbibu, nomelnosanu un kengasanos portalos, vins dara savu darbu, un izdaris to godam !
experts
e
Socialas budzets Latvija ir ap 1 miljardu LATU - un sastada aptuveni 1/3 no valsts budzeta. Ir jareforme sistema- jo esosais nodoklu slogs nevar uzturet socialo budzetu.
Dīzels
D
piedod ne tam atbildēju. Piekrītu tev kad naudu šķērdē pa labi , pa kreisi. Ja būtu mana vaļa atlaistu visus kas ar to saistīti lai arī kādas raudzes ierēdnis nebūtu. Kamēr kādu neieliks par to cietumā tas turpināsies. Bet Latvijā daudzi saņem algu aploksnē un tas arī gremdē valsti. TAS KAD BIEŽI MAINA VIEDOKLI TAS NOTIEK VISĀ PASAULĒ. TAS KAS NO RĪTA LIKĀS LABS VARIANTS PUSDIENLAIKĀ VAR BŪT NE KAM NEDERĪGS.
Kārlis
K
Un tā tiek pildīts SVF norādījums palielināt finansējumu sociālajai jomai?
...
.
forši 08:19 . Sociālajai aizsardzībai nākamgad par 162 miljoniem mazāk ___________ Cienītie, izrādās, ka kādreiz sociālajā aizsardzībā ir bijuši šie 162 miljoni!!! Vai kāds no Latvijā dzīvojošiem, parastajiem mirstīgajiem, kuriem ir nepieciešama sociālā aizsardzība, ir sajutis šo 162 000 000 latu klātbūtni???? ============= protams, ka ir sajutuši! atlaistajiem ierēdņiem ar 3000 latu mēnešalgu, maksā 2900 latu ikmēneša bezdarbnieka pabalstu. ierēdnim ar 4000 latu algu, maksā 15000 latu bērzna piedzimšanas pabaltu, ierēdnim ar 2000 latu algu maksā 1900 latu slimības pabalstu, utt, utjpr.!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

yuyu

Kā samazinās izdevumus, lai ietaupītu 275 miljonus latu?

Neatkarīgās iestādes -6%

Politiku veidošana (ministriju centrālais aparāts) -20%

Valsts pārvaldes iestādes (aģentūras, komisijas, dienesti utt.) -20%

Vispārīgie valdības dienesti (dotācijas pašvaldībām, neparedzētie izdevumi) -9%

Aizsardzība -20%

Sabiedriskā kārtība un drošība -6%

Ekonomiskā darbība -20%

Vides aizsardzība -20%

Veselība nesamazinās

Kultūra, atpūta, sports -20%

Izglītība -6%

Sociālā aizsardzība -6%

Valsts parāda procentmaksājumi, dalība ES nesamazinās

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas