Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Sociālajos tīklos publicē aicinājumu šovakar pie Saeimas protestēt pret SC ņemšanu valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Tādas MUĻĶĪBAS var notikties tikai BANĀNU valstī , jo ja PARTIJA ir ieguvusi iedzīvotaju lielu atbalstu tad tai ir pienākums arī VALDĪT un paradīt ko tā PROT .
no filmas
n
Atcerējos filmu Kriminālā Pēterburga, tur vienu veikalu gribēja kāst kaut kādi jauni bandīti atsaldeņi, bet tad atnāca Čiliševs un aizstāvēja un stulbā pārdevēja apķēra vienu bandītu un teica, ka ar prieku maksās vecajiem bandīšiem par jumtu. Līdzīgi te, tauta ir tā pārdevēja, bet dziļi un saknē nekas jau nemainīsies. Un kā pareizi piebilda vienā komentārā - nevajadzētu stumt malā 31% no mūsu tautas, jā tieši tā, tāda bija 31 procenta mūsu vēl neaizbraukušās tautas vēlme, kuri var aizbraukt, ja viņu cerība neattaisnojas. Varam mēs dažādi par šo 31 procenta tautību runāt, bet viņi ir un paliek mūsu tauta. Dombrovskis un līdzīgie pašeptējās, nekas lādzīgs neiznāca, lai mēģina šitie. Kas tad ļaunāks var notikt par šodienas nabadzību un banku vergiem, kuri arī topošie bezpajumtnieki. Līdz šodienai mūsu tētis (visas bijušās valdības) atļāva mūs, savu ģimeni (tautu) izvarot un verdzināt visiem (pirmais - bankām), kam tikai nav slinkums.
pūce
p
Aiziet,visi uz barikādēm!
23:12
2
Protesti tikai sākas. Briest pamatīga sacelšanās.
Kaspars Bergmanis AutoNews.lv
K
Tikko no Seimas. Tur reāli ir 3 kudzītes un viens vīrs ar velosipēdu. Nu kur tad tauta? Nav ne lietus, ne sniegs, bet kur tad pilsoniskā apziņa- guļ un lūr bezgaumīgus dziedošos šovus...
Milzīgas tautas masas
M
Parādnieks ar Veidemani jau laimē dej, pārējie VL klauni piemēro stringus gatavojoties striptīza izrādei.
Milzīgas tautas masas
M
Kā ziņo interneta portāli, apmēram 40 īpatņu ar intelekta neizkropļotām sejām ir pulcējušies pie Rīgas pils!!!!
Es nekur neiešu
E
Viss iet savu gaitu, esmu laimīgs par SC panākumiem vēlēšanās. 1. Latviešiem būs laiks nobriest, dzemdēt jaunus nopietnus spēkus, ar izciliem politiski taisniem cilvēkiem! 2. Pretējā gadījumā, Latvija tiks izdzēsta no kartes.
!!
!
Mēs atbalstīsim protestus!
pareizais
p
Ko tad netusējās, kad Godmanis izpārdeva fabrikas un izcirta mežus, āpšu bars. Galvas slimas , palikušajiem.
Es nekur neiešu
E
Teļa galvas var iet, es neiešu nekādā gadījumā un citiem arī iesaku neiet. Nevajag nodarboties ar tukšu demagoģiju un ļaužu kūdīšanu, tas noteikti ir ,,Vienotības" pirksts. Pietiek futbolīt cilvēkus, bija laiks mums saimniekot praktiski vieniem , bez krievvalodīgo padomiem un viedokļie, bet tagad nedaudz vajadzētu prasties. Nevadzētu atkal ieņemt suņa vietu uz siena kaudzes, bet kopā ar SC veidot jaunu Latviju, katrs cilvēks valstij ir no svara, tāpēc vien jāpriecājās pat par to, ka krievvalodīgie ēd mūsu maizi, ved savus bērnus latviskās skolās, strādā, maksā nodokļus utt.
Valdis Liepiņš
V
Zatlers meloja.
nataša
n
A Zatleram pie kājas ko domājat!
Viedoklis
V
Ja par SC, tad pirmkārt jāsaka, ka šī partija.. Ai, labi, apnika... Nu nevar būt valdībā partija, kuras biedri puse nespēj normāli latviski izteikties, kuras rindās ir sarkanie ekstrēmisti, kādus pat Kremlis vājā. Man ir burvīgi krievu kaimiņi, draudzīgi, laipni cilvēki, un arī viņi saprot, ka tāds SC ir ceļš uz sabrukumu.
Juhans
J
Ka tikai nesāk demolāžas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas