Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Sociālās hartas dēļ Vienotība aizvaino savus partnerus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pēc plāna
p
Un ko tad NA puisīši un meitenītes iedomājās? Vienotība nekad nav viņus ņemusi nopietni un neņems.Kad vajadzēs,draudzēsies,kad vajadzēs-čakarēs. Tāda ir jūsu vieta un tāda samaksa par brāļošanos ar tautas ienaidniekiem...
Kārlis
K
Daunuši! Lasiet pedējo teikumu!!! Latvija plāno ratificēt atsevišķus dokumenta pantus?! Izmests lauka par minimalo algu un daudz citi svarigo momentu!
Igo
I
Kapēc tad netiek rakstīts ka vairaki punkti no hartas tika izmēsti...Tiks pieņemta apcirpta harta kur palika vien bla.bla.bla, Reiz taču pasakiet cilvēkiem taisnību!!!
Nekas
N
...VARBŪT LAIKS I APRAKT PŪSTOŠU LĪĶI ? VIŅŠ TAK SMIRD PA VISU EROPU ....
beidziet!
b
Smirdēt!
  • 2
  • 0
Nekas
N
PŪSTOT ĶERMENIS SADALĀS UN PĀR LATVIJU IR PUVUMA SMAKA ....
Nekas
N
JA DIEVS MAV DEVIS VĒLĒJUMU VALDĪT un ja viņš skaidri parāda ka varas uzurpātori ir NIECĪBAS ar noziedzīgi zaglīgu dabu - TAD DIEVA TEIKTAJAM - MĀJIENAM NEVIENS NEVAR PRETOTIES !!! NIECĪBAS VAR SEV TAIISĪTT REKLĀMU, NIECĪBAS VAR DZĪVOT VILLĀS NICĀ UN GUDRI RUNĀT, BET NECĪBAS KURAS NEATBALSTA DIEVS IR UN PALIEK NIECĪBAS ! VARU NEVAR NOZAGT VAI UZURPĒT !!!! PAR ZAGŠANU AGRI VAI VĒLU BŪS TIESA!!!!
skuju taka
s
Neuztraucies Raivi, Vienotiba tapat ir pazaudejusi savus veletajus uz neatgriesanos.
khe!
k
Raivim ir jāuztraucas gan , jo atbalsts nacionāļiem dilst vēl straujāk! Par to vislielākais paldies jāsaka Grendei un Parādniekam. Dombrava ir sīks kukainītis, kurš vēl meklē siltāko vietiņu, kur ielīst.
  • 2
  • 3
IM
I
Vienotība jau uz to tik turas ka pieraksta sev visu ko citi izdara. Vienotība pati neizdara neko. Vienotība hroniski parasti visu salaiž dēlī. Un kas tad atliek Vienotībai ja ne regulāra izvairīšanās no atbildības par pašu dēlī salaisto un attiecīgi lauru piesavināšanās par citu izdarīto.
ARGO
A
Ko viņi tur kārtējo reizi perina? 30. pants - Atkāpes no saistībām karastāvokļa vai ārkārtas stāvokļa laikā 1. Karastāvokļa vai cita ārkārtas stāvokļa laikā, kad ir apdraudēta nācijas dzīve, jebkura Līgumslēdzēja puse var veikt pasākumus, kas atkāpjas no tās saistībām šīs Hartas sakarā tādā apmērā, ko strikti nosaka situācijas ārkārtas raksturs, ar nosacījumu, ka šie pasākumi nav pretrunā ar citām tās starptautiskajām saistībām. 2. Jebkura Līgumslēdzēja puse kas ir atļāvusies izmantot šīs tiesības atkāpties no savām saistībām, atbilstošā laika periodā sniegs Eiropas Padomes Ģenerālsekretāram pilnīgu informāciju par veiktajiem pasākumiem un to iemesliem. Tādā pašā veidā tā informēs Ģenerālsekretāru par šo pasākumu darbības izbeigšanos un to Hartas nosacījumu, kurus tā ir pieņēmusi, darbības atsākšanos pilnā apjomā. 3. Ģenerālsekretārs savukārt informē pārējās Līgumslēdzējas puses un Starptautiskā Darba biroja ģenerāldirektoru par visiem ziņojumiem, kas tikuši saņemti saskaņā ar šī panta 2. punkta nosacījumiem.
Fakts
F
Si nav nekada zina bet Dienas zurnalista viedoklis
Dace
D
Kāds šo ziņu taču padod! Tas ir tas riebīgākais, ka partijas savus kašķus laiž caur medijiem. Kā lai ciena šādus cilvēkus?
  • 3
  • 2
kurts
k
Kur tad Dzintaram tā pret Vinķeli sacēlies, būtu priecājies, ka viņa bīdītais uz priekšu iet! Nē, viņam galvenais, lai tas būtu viņa sasniegums. Man galvenais ir lai šis jautājums būtu atrisināts. Dzintars var manu draudzību pazaudēt. Netaisiet senās politiķu rotaļas!
kurts
k
Uzskatu, ka tā ir uzvara, ja tiek pieņemts NA priekšlikums, vienalga kāda mērce pievienota. Solis uz priekšu.
  • 3
  • 1
Jukums
J
Ja NA (un soreiz arī tiesībsargs. Pieskaitīsim arī dažādus ekspertus, ReBaltica publikācijas, naudas aizdevēju ieteikumus utt) neiestātos par šo jautājumu, tad nekas šeit nemainītos. Palasi Viņķeles, Ašerādena, Āboltiņas u.c. teikto par so jautājumu pirms nedēļas.
  • 4
  • 3
Nekas
N
Ieviņ - zagļiem arī škistu , kas viņi paliks netiesāti tāpēc, ka ir uzurpējuši varu , kas nepieder viņiem ! Necienīgiem Dievs nedod varu ne izpild instrumentus un viss noreducējas līdz shemošanai un banku izzagšanai ... Ieviņ tas nav noželojami ka daudzi simti tūkstoši pamet Latviju pūstošu zagļu dēl, tas nav smieklīgi ka ir vientuļie pensionāri kas mirst no bada un nav smieklīgi ka jaunatnei atņem cerības uz godīgu nākotni... Tas nav smieklīgi ka NELIEŠI uzskata ka nu viņi ir vara !!!! TAS VISS SAVĀCAS KĀ KRITISKĀ MASA UN TAUTAS - DIEVA NAIDA JAUKAIS ŠOVS IR PAVISAM NETĀLU ....
Nekas
N
Kad kaut kas pūst izdalās smaka un gāze, kura ir degoša ...
Ieva
I
Nožēlojama un smieklīga ir tādu koalīcijas "partneru" aizvainošanās un kasīšanās, un,ja vēl tas notiek caur masu iznormācijas līdzekļiem, tad nav ne mazākās ticības, ka te kāds domā par valsti. Ambīcijas, personīgā ieinteresētība un lielība!
Jukums - to
J
Kas īsti tiek pārmests Parādniekam? Protams, arī NA pieļauj kļūdas. Bet tās ir tikai kļūdas, kamēr intrigu vērpšana un uzmešana ir sen kļuvusi par sociālās netaisnības partijas Vienotības nu jau neslēptu nostāju gan pret partneriem, gan pret sabiedrību. Un - es vēl ļoti maigi izsakos... Un ir ļoti labi, ka beidzot šis augonis ir pārsprādzis un nu visas tās politiskās strutas ko šī sociālās netaisnības partija Vienotības ir iemalusi politiskajās desās ar kurām ilgstoši tiek barota sabiedrība, nāk atklātībā.
  • 2
  • 1
to Jukums
t
Te neiet runa tikai par Vienotību! Intrigas vērpj visi! NA manās acīs arī ir zaudējusi cieņu ar Parādnieka un Grendes ierašanos. Baķku piedevām, bet tagad ir skumji noskatīties kā sev kapu rok paši nacionāļi, partija, ar kuru saistījās daudzu cerības.
  • 2
  • 2
Jukums
J
Ieva, arī mani ir dziļi aizvainojusi Vienotības divkosība. Tās intrigas gan pret koalīcijas partneriem, gan pret sabiedrību. Kā es to pamatoti dēvēju: Sociālās netaisnības partijas Vienotība ilgstosa neatbildēšana uz jautajumiem par progresīvās nodokļu sistēmas ieviešanas kavēšanu, par normāla iztikas minimuma aprēķināšanu (kapēc gan joprojam tiek tērēti valsts resursi neatbilstoša minimuma aprēķināšanai???) un ieviešanai, par neapliekama minimuma un minimalās algas celšanu, par nodokļa smagumpunkta parcelšanu no darbaspēka uz nekustamajiem īpašumiem, iestradājot minimuma aizsardzības pasākumus utt. Šos jautamumus vienotība pilnā sastavā vienkārsi ignorē - izliekas par kurliem un akliem. Atbildes neesmu saņēmis. Acīmredzot viņiem nav argumentu šīs socialās netaisnības uzturēšanai, bet tik ļoti viņiem ribas to paildzināt....
  • 6
  • 2
Nekas
N
SAUKSISM BEIDZOT LIETAS ĪSTAJĀ VĀRDĀ - VARU IR UZURPĒJIS NELIEŠU BARS KAS NEMĀK VALDĪT UN PAT ZAGT NEMĀK , VIŅI IR SMIRDĪGAS NIECĪBAS , KAS NAV UZMANĪBAS CIENĪGI . VIŅI TAGAD PŪST UN MIRST NO SAVIEM MELIEM N NO SAVAS GARĪGĀS NEPILNVĒRTĪBAS. NEPIETIE IELĪST GODĀ - GODU VAJAGA NOPELNĪT NO DIEVA !!! BET DIEVS IR PRET !!! DIEVS PARĀDA KA UZURPĀTORIEM VARAS NAV - IR TIKAI PUVUMA SMAKA !!!!
Viskas
V
Kaut tu nosmaktu savā purkšķī !!!
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas