Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Sociāldemokrāti apstiprina kandidātu sarakstu Eiropas Parlamenta vēlēšanām

Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas (LSDSP) valde apstiprinājusi partijas deputātu kandidātu sarakstu un 4000 zīmju programmu Eiropas Parlamenta vēlēšanām, kas šogad notiks kopā ar pašvaldību vēlēšanām 6. jūnijā. Jau ziņots, ka saraksta veidošana bija uzticēta bijušajam Latvijas Ārpolitikas institūta direktoram Atim Lejiņam, kurš atjaunoja savu darbību politikā un LSDSP īsi pēc Jaunā gada.

A. Lejiņš ir pārliecināts, ka pulcinājis ļoti spēcīgu komandu Eiropas Parlamenta deputātu kandidātu sarakstā. „Var teikt, ka mūsu lielākais trumpis ir pieredzes un jaunības apvienojums, tāpēc varēsim piedāvāt ne vien sabalansētu, bet arī modernu programmu darbībai Eiropas Parlamentā,” saka Lejiņš.

Kā otrais numurs sarakstā ir Ervins Labanovskis - Rīgas domes Uzņēmējdarbības koordinācijas centra direktors. LSDSP sarakstā ir reģionālās attīstības eksperte Lolita Neilande, transporta speciālists Andris Unbedahts, finansists Andis Kokenbergs un Rīgas reģiona attīstības aģentūras valdes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ilze Apsalone, kā arī Arnolds Laimonis Klotiņš un Osvalds Zvejsalnieks, SAF tehnikas starptautisko projektu vadītājs Māris Grīnvalds, politoloģijas studenti Irina Vojevoda, Signe Millere, Oksana Veselova un citi.

„Mūsu saraksts ir ļoti sabalansēts, tāpēc varam piedāvāt ne tikai spēcīgu programmu, kas balstīta uz visas Eiropas sociāldemokrātisko partiju kopīgo manifestu, bet arī komandu, kas var vispusīgi strādāt pie šo ideju realizācijas. Mūsu galvenie uzdevumi Eiropas Parlamentā ir panākt risinājumus, kas Latvijā atbalsosies kā enerģētikas drošības paaugstināšana, biomasa koģenerācijas staciju izveide, finansējuma palielināšanu siltināšanas programmām, ES līdzekļu novirzīšana izglītībai, zinātnei, inovācijām, kā arī strādājošo cilvēku tiesību aizsardzība, ne tikai Latvijā, bet arī Īrijā, Lielbritānijā un citās ES valstīs, kur viņi dodas darba meklējumos,” par LSDSP Eiropas Parlamenta programmu stāsta partijas ārlietu sekretārs Ervins Labanovskis, piebilstot, ka, ievēlēšanas gadījumā LSDSP darbosies Eiropas Sociāldemokrātu frakcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Kandidātu saraksts LSDSP mājas lapā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas