Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Sociāldemokrāti ar kampaņu meklēs jaunus biedrus

Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas (LSDSP) valde nolēmusi, ka viena no partijas galvenajām prioritātēm būs aicināt un motivēt iedzīvotājus aktīvāk iesaistīties politisko partiju darbā, it īpaši tādu partiju darbā, kas piedāvā politisku un ekonomisku alternatīvu valsts attīstībai un izejai no krīzes situācijas, informē partijas preses sekretārs Gatis Vanags.

LSDSP sāks kampaņu, aicinot Latvijas iedzīvotājus, kas atbalsta sociāldemokrātiskās idejas, stāties partijā un kopā strādāt pie šo ideju īstenošanas.

„Šodien Latvijā ir izveidojusies situācija, kad politiskās partijas, it īpaši tās, kas koncentrējušas varu savās rokās, vairāk atgādina šaurus interešu klubus, kas realizē nevis tautas intereses, bet gan savu sponsoru un atbalstītāju prasības. Vienīgais veids, kā iespējams situāciju mainīt, ir iedzīvotājiem stājoties politiskajās partijās un mainot šīs partijas. LSDSP ir gatava ar visiem tās rīcībā esošiem resursiem šo procesu veicināt” skaidro LSDSP ģenerālsekretārs Ansis Dobelis

Iedzīvotāju motivēšana stāties politiskajās partijās tiek plānota dažādos veidos. Tas varētu notikt sadarbībā ar dažādām sabiedriskām organizācijām, tiek plānotas arī izglītojošas lekcijas, kas notiktu dažādās Latvijas vietās. Vairākos publiskos pasākumos varētu piedalīties arī citu Eiropas valstu sociāldemokrāti un politiķi, kuri būtu gatavi dalīties ar savu pieredzi. Sabiedrības iesaistīšana politiskajos procesos lielākā vai mazākā mērā būs vadmotīvs visos LSDSP nākamā gadā rīkotajos pasākumos.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas