Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Sociāldemokrāti neatbalsta Loskutova atbrīvošanu, aicina Saeimu balsot pret

Valdošās koalīcijas partneris Rīgas domē Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija (LSDSP) neatbalsta Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāja Alekseja Loskutova atbrīvošanu no amata, tā vēsta trešdien izplatītais partijas valdes paziņojums presei.

LSDSP uzskata, ka publiskajā telpā izskanējusī informācija un argumenti nav pietiekami, lai KNAB vadītājam nāktos pamest savu amatu. Līdz ar to sociāldemokrātus māc bažas, ka A.Loskutova patiesie iespējamās atlaišanas iemesli varētu būt citi. Sociāldemokrāti atbalsta Valsts prezidenta jau pausto viedokli, ka iestādes vadītājam piemērotajam sodam jābūt samērīgam ar nodarīto.

Sociāldemokrāti aicina Saeimas deputātus neatbalstīt A.Loskutova atbrīvošanu no amata, ja deputātu rīcībā nav informācija par smagākiem pārkāpumiem kā izskanējis plašsaziņas līdzekļos. KNAB A.Loskutova vadībā pēdējos gados ir pierādījis, ka spēj darboties neatkarīgi un patstāvīgi, arvien uzlabojot cīņu pret korupciju, kā arī veicot preventīvus pasākumus korupcijas izskaušanai. KNAB vadības maiņa pašreizējā situācijā apdraudēs iestādes efektīvo darbību, kas savukārt kavēs tiesiskas valsts attīstību un pasliktinās Latvijas tēlu starptautiskajā vidē, un potenciālo investoru vērtējumā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas