Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Sociālpsihologs: plaisu starp valsti un sabiedrību var mazināt caur diskusijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uldis
u
Valsti pārvalda SVF jau pusgadu,un šajā laikā ne reizi nav uzrunājis Latvijas sabiedrību,tikmēr Politbirojs notur vienu pēc otras slēgtas sēdes,jo uzskata,ka latvieši ir dumji un tā kā tā neko nesaprot.
Lailiš
L
Ļoti daudziem komentētājiem - diskusijai ir jābūt, bet ne tādā līmenī, kā tas notiek šobrīd - t.i. I. Zībārtes vārdiem sakot, pļāpu līmenī... Diemžēl politiķi ir pietiekoši neizglītoti. Pirmkārt, neprot nedz normāli pasniegt informāciju, ja tāda ir viņu rīcībā, otrkārt, un lielākoties, vienkārši nav līdz galam iedziļinājušies un NEGRIB iedziļināties jautājumu problemātikā.
SigneM
S
Doma protams nav slikta - sarunai starp varu un tauti ir jabut. Bet svarigakais un ta Latvija nav ir varas atbildiba par katru ricibu. atbildiba tautas prieksa. etniskums ka piederibas zime Latvija bus un paliks vel ilgi. Latvietis pec butibas budams kluss un kautrigs, tomer ir loti egocentrisks un ne visai atverts. jebkura gadijuma cik var diskutet un kads tadai diskusijai labums, ja valsti lemumi vel aizvien biezi tiek pienemti "pa kluso" un "sarunajot".
Sniper'sJob
S
Nu gan "meistars"! Varena šim kundziņam ideja: ļaut par maksātiem nodokļiem vienvalodīgajiem nopirkt pilsoņu-vēlētāju tiesības?! Tad jau vēl veiklāk un straujāk der aizņemties neatdodamu un apēdamu kredītu no Krievijas kā Kirgīzija izdarīja, lai Krievijai, nevis USA, kirgīzzemē karabāzes būtu! Ja vienvalodīgajiem par nodokļu naudu ļausim pirkt privilēģijas pārņemt varu, kas tiks aborigēniem?!
elzza
e
Kādas diskusijas? Par kādu tēmu? Vai nebūtu laiks beigt diskusijas, kas parasti ir tikai demagoģija, attaisnošanās un apsaukāšanās. Laiks likvidēt reālās plaisas starp valsts pārstāvjiem un "parasto" tautu- privilēģijas un šķiešanos ar nodokļu maksātāju naudu. Pāriet no atbildības vārdos pie reālas atbildības par cūcībām un nelietībām, kas sastrādātas, saņemot milzīgas algas, prēmijas un piemaksas. Kamēr nebūs reāla līdztiesība, kādas diskusijas??? Kauns pat no igauņiem par tādu valdību, saeimu un prezi......:(
stulbums
s
He, tad jau jāzin no kā to špahteli maisīt, jo šķirba baigā. Man domāt ja mēs to ķēpu uzmaisītu no tiem pašiem treknākajiem, tad kādu brīdi līdz nākamajai lielķezai turētu ar.
pionieris
p
"Etniskais faktors patiesi ir patreiz devalvējies, toties šķiriskais ieguvis biedējošas aprises." Uz ko tu velc? Vienreiz jau ar krieviem kopā daži latvieši sociālistisko revolūciju taisīja. Ar ko tas beidzās, labi zināms.
Dana
D
Nesen redzēju sižetu Tv, kur viens cienījams mākslinieks gados stāstīja, ka agrāk esot teikuši bērniem "mācies labi- varēsi godam kalpot Latvijai", tagad saka "mācies labi- varēsi sevi labi pārdot". Lūk kur sākas un beidzas patriotisms.
Kaspers
K
Šizofrēnija te ir manāma no autora puses, kurš stāv ar vienu kāju plaisas vienā pusē, bet ar otru kāju otrā plaisas pusē, vai visdrīzāk izliekas, ka stāv tautas pusē. Etniskais faktors patiesi ir patreiz devalvējies, toties šķiriskais ieguvis biedējošas aprises. Tur jau tā ķibele, ka ar valsti nav viss kārtībā, dialogam tiek lietoti ķieģeļi.
Paija
P
No diskusijām tauta nepaēdīs un par komunāliem nesamaksās.
Q
Q
Vai kārtējais Šķēles ģimenes stipendiāts? Profesors, bet tāds ūdens lējējs. Vai nav kauns?
Jah
J
Kārtējie galma inteliģenta izteicieni. Diskusiju, lūk, mums pietrūkst! 13. janvāris parādīja kaut ko pavisam citu. Visi, kam vajadzēja, visu saprata un gauži ātri.
es
e
kas tad viņi pēdējās dienās to ir atklājuši? bullshits.
O JAAA!
O
Diskusija ir vajadzīga par to, kas notiek ar tiem "jēdzīgajiem latviešiem," kad viņi nonāk amatos un nespēj izturēt kārdinājumu ar naudu un varu. Kamēr nav Saeimas vai Domes deputāts, tikmēr ir "jēdzīgs latvietis," kā iekļūst amatos, tā korumpants. ----------------tiesi taaa!
izbijis valsts patriots
i
Segliņam pēc informācijas par saistību ar noziedzīgo pasauli bija jāatkāpjas. Riekstiņam par sievas pirts legalizēšanu tāpat. Vaškevičs pēc šķirtās sievas darījumiem vēl sēž VID kā ;kipis. Lembis tik pumpē uz ofšoriem naudu sēžot pilsētas mēra krēslā. Ar saeimas auto drīz jau sāks kontrbandu pārvadāt,jo pēc tā gajiena Tallinā kādam no saimas deputātiem bija jānoliek pilnvaras. Sķēle jau arī taisa vienu brīnumu pēc otra no digitalizācijas līdz atkritumiem. Gailim par pakalpojumu ,izskatās bankas Baltija bankrota piesegšanā pateicība --plezīrzs apkārt pasaulei. Ja atklāti sāk tas viss piegriezties,bet te vēl kāds sāk muldēt par plaisas mazināšanu. Ir 100% jāmaina spēles noteikumi,var kā piemēru ņemt skandināviju.Arī tā nav ideāla .bet salīdzinot ar Latvijas hibrīdu ir tuvu ideālam. Es nezinu ko te var darīt ,jo pārveidot valsti kur tantuki cep miljonāram kotletites ,vai ada zeķītes par to ka viņš tās ir apzadzis - uz mēles nav analoga piemēra. Atliek Honkongas 1974 gada variants ---2|3 cietumā no visas valsts pārvaldes jo cita nav

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas