Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sociologs: jaunās partijas neieguļas vēlētāju apziņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
feini
f
Tikai atškirība ir tā, ka valdošie nav "piedzēries šoferis", bet gan primītivi domājoši patērētāji, kuriem svarīgākais ir savs vēders. Tas ir kā ar dzīvnieku instinktu - ja noklaudz ledusskapja durvis - dos ēst. Tāpat arī viniem, ja balsotāji ievēlē - tad viņi ir topā, un drikst krāmēt visu savās kabatās! Tikai viņi ir aizmirsuši to, ka viņi un viņu gimenes locekli nekur ar savu sazagto naudu nav vajadzīgi izņemot Latviju. Viņi bez savas valsts ir nekas. Daudzi no viņiem to jau ir sapratuši! Ja viņiem nebūs ko krāmēt kabatās, ir ceriba, ka sāks domāt, tāpat kā dzīvnieks-patērētājs, ja nav ko ēst, tad meklē veidu, kā atrast, nopelnit, sameklēt.
emis
e
es par SCP!!!!!
Reinis
R
Nē, nu loģiku jau nu arī vajadzētu izmantot. Iedomājies, ka tu brauc autobusā. Vadītājs pie stūres sēž pilnīgi piedzēries un ik pa brīdim paņem jaunu pudeli un iedzer vēl. Vienā jaukā brīdī viņš nobrauc no ceļa (gāzi grīdā!), visi autobusā sēdošie dabū pamatīgus zilumus. Un tad tu saki: "Lai tas šoferis turpina vien braukt un dabū mūs atpakaļ uz ceļa. Mēs sēdēsim autobusā un neko nedarīsim, līdz būsim tikuši mājās." Stulbi, vai ne?
es
e
Rīgas domei balsošu tikai par Šleseru.Pārējie tikai tukši muldoņas ,īpaši jau kristovskis.
latviete
l
Cik mēs ilgi turpināsim dzīvot kā "Sūnu ciemā" gaidīdami Laimes lāci jeb vēlēšanas! Vēlēšanas pašas par sevi neko neizšķirs! Vēlēšanas nav brīnumnūjiņa, kura nākamajā rītā visu vērsīs uz labu! Ja cilvēki, kas pretendē uz varu valstī nesāks domāt par saviem cilvēkiem, saviem bērniem un par Latviju nākotnē, nekādas vēlēšanas nepalīdzēs! Vajag beigt ķengāties un ieklausīties tajos, kas grib darīt, grib attīstīt valsti, kas līdz šim ir strādājuši rezultatīvi!
Zenta
Z
Latviešu kašķi, ķīviņi , skaudība, neuzņēmība tagad dod augļus. Kāpēc tad nacionālisti neapvienojas? Sašķeļ tikai balsis ! Es par Šleseru balsošu, tas māk aktīvi rīkoties neskatoties uz Dienas ķengām.
lno
l
Cilvēkus ar tev līdzīgu "izpratni" tautā pieklājīgi sauc par tērētiem:))
luuk
l
apnicis LF fufelis, pagaajušās RD vēlēšanās kļūdījās pat par 10 % Es, piemēram, balsošu par Rīcības partiju un punkts. Vienīgā reālā pretkrīzes programma plus Eiroparlamentā arī vēlos reālus Latvijas interešu aizstāvjus kā Grostiņš, nevis kangarisko Llanieti, kas klanīdamās nodeva Latvijas intereses jau iestāšanās procesā
xZ
x
Neāksties. Jaunlatvija ir pieļāvusi visas kļūdas, kuras vien iespējams pieļaut, dibinot partiju. Nepareiza laika izvēle, nesagatavots piedāvājums pēc būtības, asociēšanās ar sevi politiski sakompromitējušiem cilvēkiem, pilnīgs saturiska piedāvājuma trūkums arī publiskajā telpā, utt. Rezutātā moments ir zaudēts tā arī nekad neiegūts.
feini
f
Ar to, ka Jūs atnāksiet uz vēlēšanām lai nodemonstrētu skaistu žestu tam, kas ir bijis, mēs mūsu Latvijai nepalīdzēsim! Ja turpināsies kā līdz šim, tad bērniem mantojumā paliks bankrotējusi valsts un parādi, kurus maksās bērnu bērni! Bērni nesapratīs, par kādiem grēkiem viņiem ir jāuztur tie, kas ir izlaupījuši viņu valsti. Kamēr nesāks BEIDZOT STRĀDĀT LATVIJAS INTERESĒS TIE, KAS TAGAD DOMĀ PAR SKANDINĀVU BANKĀM UN CITĀM EKSTRĀM VAIRĀK NEKĀ PAR SAVIEM CILVĒKIEM, tikmēr nekas te nemainīsies un bērni nākotnē sēdēs pie tukšas siles!
Memory - Dr.XY
M
Šodien ir 2009.g., nevis 1989.g. - tāpēc vajag aicināt ne tikai aicināt atcerēties 90-it, 70 vai 20 gadus vecus notikumus, bet arī uzskaitīt tos neskaitāmos labumus, ko ieguvuši latvieši kopš 1991.gada. Neskaitāmus labumus ir devušas neskaitāmas partijas, kurās darbojušies šodienas politiķi. Par šodienas ieguvumiem un politiķu LABAJIEM darbiem vairāk vajadzētu rakstīt, ne tikai atcerēties slavenās pagātnes slavenos darbus !
pamela
p
Kā ta tai gultā iegulsies ,ja viņus tur nav ierāvis Šlesers/Lesčinskis ,divatā ,sveču gaismā VIENNOZĪMĪGI uz doto momentu dancojot tango.Tas par jaunveidotajām partijām.Nu un Ēķis kā savs čomaks Astoņkāji diži reklamē savā TV ,Buldozers un Godmanis bezmaksas konsultanti Gerhardam,Dombrovskim,Repšem.Tā teikt caurkritušo ministru ēnu kabinets ar stipru žults piegaršu.Nu un RD amati jau sadalīti un katram pienācīgi samaksāts OTHODŅJAKS / atkāpšanās /Vēl ilgi šai valstī nekas nemainīsies,kamēr notiks šo ASTOŅKĀJU starpā dabīgā atlase kā ar "Stūraini"Jūrmalā.Šie biznesa haizivis CITU valodu nesaprot.
Dr.xy
D
Dargie Tautiesi,tuvojas velesanu laiks,un tadel es gribu apelet pie jusu sirdcapzinas un atcereties musu Valsts Brivibas Cinitajus,kuri atdeva savas dzivibas par neatkarigas Latvijas dibinasanu 1920.gada.Nedrikst aizmirst ari legionarus,kuri atdeva savas dzivibas par Latviju. Atceraties Helsinku grupu,barikades Riga.Atceraties cilveku kedi Tallina,Riga,Vilna.Mes esam no siem cilvekiem sanemusi mantojuma brivu-neatkarigu Latvijas Valsti,kuru ir musu pienakums nodot mantojuma musu berniem un mazberniem.Un tadel mums ir jabalso par cilvekiem,kuriem ir darga latviesu tauta un Valsts.
kā gan citādi
k
Jaunlatvija tikai tikko piereģistrēta, bet tā patiesi ir partija ar nākotni, bez vecām lokomatīvēm un miljonāru sarūpētām kasēm. Laiks rādīs, vai vēlme pēc jaunas paaudzes, bez vecajām polittehnoloģijām, ir patiesa, vai tikai vēlētāju koķetērija.
feini
f
Par to jau ir runa!!! Šodienas situāciju neviens no tiem blēžiem politiķiem negrib (TP tajā skaitā)! Lai TAGAD viņi pastrādā, kad nebūs vairs ko grābt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Partiju reitingi. Latvijas faktu aptauja aprīlī

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas