Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sociologs: krievu vēlētājs jūtas atstumts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Niknā kaķe
N
Tas Kaktiņš man atgādina manu jaunības dienu "pareizo komjaunieti".
Niknā kaķe
N
Švaka cerība tu man esi. Tik vien gribi man atstāt, kā manu mazo dzīvoklīti? Bet es gribu tīru un latvisku Latviju. Visu! Ko nu? Turklāt es zinu, kas pietaisa manas trepes. Viņš nav latvietis.
Dollija
D
Man žēl krievu vēlētāja. Taču paldies "mūsu" bagātajiem un "veiksmīgajiem" bāleliņiem - viņu dēļ brīvajā Latvijā arī es jūtos atsumta un nodota. Tagad vismaz ir cerība, ka kaut kas ,mainīsies. Vismaz par mata tiesu.
Edgars
E
Kaktiņam jāatstrādā saņemtā nauda par pirms vēlēšnās veidot reitingu - uzvarēs SC (mēs uzvarēsim), bet tagad tikai otrā vieta. Bet varbūt kaktiņš "kā īstens latvietis'" to darīja speciāli, lai iemidzinātu SC modrību! Bet varbūt gribas joprojām būt apritē, jo nebūs pasūtījumu, ja nu vienīgi Šķēle iedos kādu drusciņu.
es
e
Socilogi nav lasījuši Satversmi - vēlētājs ievēl savus pārstāvjus visaugstākā likumdevējā - Saeimā un ievēlētie, kuriem ir uzticēts, izstrādā un pieņem likumus. Likumi nedalās krievu vai latviešu vai ebreju likumos. Tātad - ievēlētie strādājiet, lai būtu valstij noderīgi likumi! Valdības miniostrus izvēlas prezidenta nominēts premjerministrs. Kā[ēc visu laiku sociologi un īpaši "politologis"- Ījabs'izsaka neizprotamus ševinājumus. Vai tad Saeima ir valdībai pakļauta struktūra.? TA BIJA kALVĪŠ LAIKĀ, KAD mMK IEROSINĀJUMUS SAEIMA PIEŅEMA BEZ LABOJUMIEM .T.SK. ARĪ KĻŪDAINOS.
No Rīgas
N
Kaktiņš visu laiku ir strādājis krievijai un mafijai.
antidemagogs
a
Veel viens "kauniigais latvietis" un "krievvalodiigo apspiesto nabadzinju" aizstaavis. Kameer "krievvalodiigie" nebuus kljuvusi par Latvijas krieviem un neatradiis sev citas idejas kaa komunistu sarkano vai impeerijas triiskraasaino karogu vicinaasana un savas valodas uzspiesana citaa valstii, tikmeer vinjus ari nekas labaaks negaida.
Человек
Ч
Vai to Kaktiņu nevarētu kaut kur atstumt? Nu, piemēram, kaktā... Ar visu dziesmu grāmatu.
Человек
Ч
Человек 20.10.2010 10:30 SYSTEM „ANTONIJAS STREET” : IF Человек, then FALSE SYSTEM „ANTONIJAS STREET” not recognise your ID. Please try once more later! - дурдом! ---------------------------------------------- ----------------------------------------------------- Nu, Tev tak raksta: LATER!
cerība
c
Vai esi saskaitījis un sašķirojis visus, kas pietaisa savas un svešas kāpņu telpas??? Bet uz tavu dzīvokli neviens nepretendē, jo tu pats jau esi pietaisījis...
Человек
Ч
Ja parlamentam uzticas tikai 8 % (!!!), tad atstumti ir 92 % un pilnīgi vienalga kādu etnosu, dzimumu, ticību utt. viņi pārstāv.
mājas viesis
m
Tik tiešām daudzi no viņiem ir atstumti. Viņi pietaisa svešas daudzstāvu mājās kāpņu telpas, bet mēs viņus atstumjam, jo neļaujam pietaisīt savu dzīvokli, nelaižot viņus tajā!
vaŗds
v
lai mācās latviešu valodu, naturalizējas, kļūst šai valstij lojāls un nebūs ja'jūtas atstumtam. visa recepte. nevar te viens urla kačāt pravas.
ješka
j
Protams, ka jutas atstumts, jo daudzi nemaz vēl nezina laviešu valodu. Lasa tikai krievu presi, kas tikai raksta par sliktajiem latviešiem un nabaga krieviem, kam atņemta dzimtene.
lai krievi
l
sū.ā burkāna galu un lasa ābeci!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas