Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sociologs: PB prezidenta neveiklo izteicienu var izmantot politiķi, kas ir pret aizdevējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
RUNA IR PAR ASV. Seit veseliba maksa bargu naudu.
hm
h
tas pasaules bankas dzeks noteikti mēģināja uzturēt sarunu ar strādniekiem, bišķi neiebrauca valuutas kursaa un normaalu uzjautaaja. ja vinam teiktu eur, diez vai vins paarjautaatu. es nesaprotu, kaapec ap so ir taada aziotaaza. zurnaalisti, nu saņematies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Santa
S
Es nedomāju, ka Zēliks ir tāds pārmērīgi iejūtīgs Santa Klauss. Veca banku biznesa haizivs, bet noteikti, ka nav mucā audzis un kaut kādi principi vecajam zēnam ir. Domāju, ka viņš bija šokēts, ieraugot to, ko ieraudzīja. "vienotības" kodolu veido komjaunatnes skolu izgājušie kadri, viņiem jēdziens "potjomkina sādža" ir sirdij tuvs un Zēlikam netika demonstrēti drūmākie modernās 100 latu vergturības piemēri, cienītais kungs tika šokēts ar to, ko redzēja. jebkādā gadījumā viss šis gadījums normālā valstī būtu pamats milzonīgam skandālam, tiesu darbiem u.t.t. u.t.jpr., šeit vergturu atalgoti "eksperti" atļaujas Zēliku apvainot neveiklos izteicienos (Zēliks jau tāpat viņu smērējumus nelasīs), piedraudēt visiem, kas gribēs izteikties, ka jebkāda nobīde no "vienotās" vergturu partijas ģenerāllīnijas tiks novērtēta kā populisms, bet tauta noelsīsies un nesīs tālāk šo "vienoto" vagaru bandu
juris
j
Nepiekrītu. Normāli cilvēki nekādi nevar un nevarēs saprast, kā Eiropā ( ar Eiropas cenām uz visu ) baltie cilvēki spēj pieļaut, ka kautkādi mazizglītoti blēži viņus tik smagi čakarē? To nevar saprast neviens normāls cilvēks. Tādēļ neko neveiklu es tur nesaskatu.
*****
*
Baidos, ka mūsu elitei nav raksturīga mājienu uztveres spējas, tā kaut ko spēj saprast tikai tad, kad ar sētas mietu iesit pa pieri, citādi Zelika kungu pavadoņiem, kuru darba ieguldījums cilvēku labā nez vai ir svarīgāks par latvāņu iznīcināšanu, jautājums neizraisītu smieklus
Santa
S
Paldies ļoti gudrajam "vienotības" kabatas sociologam, bet Zēlikam noteikti pašam galvā ir smadzenes un teica viņš to, ko redzēja un saprata, nevis to, ko no viņa gaidīja visādi dombrovski un "vienotības" kabatas eksperti. Ar savu īso teikumu Zēliks tagadējo "valdību" izģērba divkārt, 1.parādīja, cik necilvēciskos apstākļos "vienotība" tur Latvijas iedzīvotājus 2.pierādīja, ka "vienotība" melo ne tikai Latvijas iedzīvotājiem, bet arī aizdevējus krāpj par patieso stāvokli valstī.
*****
*
Zēlikam pat ļaunākajos pirmsnāves murgos nevarētu ienākt prātā, ka viņa zemē kāds par 3 Ls dienā latvāņus nīcinātu!
Metsasisu
M
Godmani, esi sakarīgs vecis. Es tevi cienu. Priekā!
Vienotības fa.u.ns
V
ak tu sasodītais Zēliks! vienotā valdiņa dižajā vadībā vesela statistiķu komanda nenogurstoši strādāja, lai beigās paveiktu neiespējamo, sarēķinātu, ka šī gada kaut kāda tur kvartāla pirmās puses pēdējā pakaļpusē IKP pieaudzis par 0,1 %! tātad bija izdevies matemātiski pierādīt vienotā valda dižās pūles valsts ekonomikas ceļā pretī laimei. bija rasts pamats, lai pieliktu nodokli tur, kur tas vēl nebija pielikts, jo pārāk labi dzīvot, kamēr vienotais valdis tā pūlas, nevienam nav brīv! un te piepeši tu Zēlik ar savu glupo jautājumu! būtu tu kāds vietējā ražojuma putns, tad cita lieta. "Populisms", papurpinātu valdiņš, "POPULISMS!!!!!" paspiegtu kāds strīpains personāžs, "populisms", parātos kāds neatkarīgs jenoteksperts strautiņš. Šausmas!
ZT
Z
Kādu summu dienā par attiecīgu darbu varētu nopelnīt attīstītās valstīs- piem.ASV ?
Vientulais vilks
V
SEIT PAR TADU DARBU BUTU 500-600 DOOLARI DIENAun tad vel sxatitos vei nav par maz.
Zuka
Z
Cik kritizētāji ir mēģinājuši dienas laikā saprast tālas, nezināmas valsts ekonomisko un politisko situāciju? PB prezidents nav ierēdnis, kas regulāri strādā ar Baltijas valstīm. Pēc 11 stundu lidojuma un atrodoties citā laika zonā var mierīgi var sajukt, un pārrēķinot galvā summas dolāros, latus nevis dalīt ar 0,5, bet izdalīt ar pieci.
ha..ha
h
tas nebija'' neveikls' izteiciens''..kungs tā tiešām domā!!!..un nav nemaz ''oriģināls''..apmēram to pšu jau jautājuši arī citi!! (''mūsu '' pašu satiksmes ministru ieskaitot..kad runa gāja par pastnieku autotransportu!!!!!!!!!!!)
Par labu Bulgariju!
P
Maitu lijas jau izmanto...
pro
p
Politiķi var izmantot visu un visos veidos un virzienos. Taču šim gadījumam ir lielāka pozitīva nozīme; tas parāda, ka nefunkcionē saziņa un informācija. Un esmu pārliecināts, ka dabūs pa mizu ne tikai tie, kas summu mēnesī (vārdu `mēnesī`) taisa sarkanu, lai TUR saprot, bet it īpaši tie, kuri šos sarkanos ciparus saņem un sviež papīrkurvī vai labākajā gadījumā izlasa un aizmirst...Tas bankas priekšnieks jau nav tik dumjš, ka nesaprastu, ka iesēdies peļķē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas