Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Sociologs: TB/LNNK zīmolu nes vairs tikai viens Zīle

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
TB/LNNK jāreformējas zem "Visu Latvijai" spārna......Šis putnēns kaut jauns un vēl kūleņo bāleliņu politikas reizēm šmucīgajā gaisotnē, ir vienīgā cerība nacionālas Latvijas pastāvēšanai!
Memory
M
Kas bija? - slīpētākie un veiklākie varēja pacelties - šķiet, viens vārdā EinārsR., kas 1990-o un pēcāk krietni reformēja Latvijas tautsaimniecību? Par to vīru, kas Hruščovam 'acī bakstīja', jo komunistu partijā 1940..g. iestājās es nerakstīšu - par viņa ''dullās'' jaunības gadu darbiem visspilgtāk šodienas reālijas runā.
antons
a
Bet bija Straume(stiprs konjaciņu malkotājs) nomenklatūras atvase Siguldā. Bija Zīle krievietes atvase, krievu lauksaimniecības speciālists( kā vākt graudus Kanādā, nobarot lopus Lpsr, bet gaļu spridzināt tā ka še paliek tikai ragi un nagi. Bija padomju filozofs Grīnblats, Madonas komseka znots. Visus apvieno liekulība un varaskāre, kas vislabāk izpaudās pēc referenduma par pilsonību( bez kaut cik jūtama darba tā propogandēšanā) izgāšanās pieņemot vietu valdībā kopā ar referenduma pretiniekiem. Prātam neaptverama politiska maucība!
antons
a
Ja tev vajag integrāciju, tad meklē palīdzību Krievijā. Man "sintegrācija" ir okupācijas seku legalizēšana. Vācijā tā ir atšifrēta kā viltus ceļš un aizrokams. Kur rodas jupji-kremlisti? Jauns taču!
LNNK
L
1988.gadā LNNK nebija ne TB, ne Zīles, ne Straumes, ne Grīnblata. Un nebūs arī nākošajā apvienotajā NA.
ozols
o
Zīle ir aizsēdējies Briselē. Viņam uz Latviju po....
U
U
galvenais jobeli pie runāšanas atstāt... :) ko pš šis pazudis, nu tā kā skumīgāk palicis :(
pro
p
Arturs M 11:28 TB/LNNK var izglābt tikai tādu,kā Straumes,Dobeļu,Jakrinu u.t.t atskaitīšana!Vairāk nekas.Bez variantiem.Citādi punkts. ---------------------------------------------------- --------------------------- Šo veidojumu nekas un neviens vairs nevar glābt, jo no sākumiem un saknēm līdz augšām piesūcināts ar pašlabuma meklētājiem, plānā galdiņa urbējiem un vienkārši blēžiem un shēmotājiem, kuri pakāpeniski pieņēmušies spēkā un nekaunībā un visu lietu sasmērējuši neglābjami. Nedaudzie (diemžēl, pavisam nedaudzie) godprātīgie un ideāliem uzticīgie cilvēki jāpārpumpē uz VL un jātiek vaļā no paša nosaukuma, kas šodien skan kā karikatūras paraksts, lai cik rūgti tas arī nebūtu. Protams, VL (cilvēku!) attīstībai arī jāseko, jo vismaz kopš Romas laikiem zināms - vara (=iespējas, nauda) samaitā cilvēcisko.
jo
j
es balsošu par Visu Latvijai. Tur ir jaunie.
jupis
j
LNNK ticamākajiem sagrāvējiem novēlu skuju taku, kuru viņi ar savu divkosību jau sen ir pelnījuši. Aiz nacionāliem saukļiem šie tā saucamie "tūdaliņi tagadiņi" ir kavējuši gan sabiedrība sintegrāciju, gan sekmējuši citus brīnumdarbus caur uzņēmumu padomēm un valdēm. Jautājums tikai vai VL būs labāki un neaizies vecāko brāļu sliedēs. Bet to rādīs laiks par kuru mums nevienam nav varas...
Arturs M
A
TB/LNNK var izglābt tikai tādu,kā Straumes,Dobeļu,Jakrinu u.t.t atskaitīšana!Vairāk nekas.Bez variantiem.Citādi punkts.
Pārliecība
P
Baķkas vietā Jānis Birks? :)
pamela
p
Esmu vienmēr "fanojusi"par šo pilitiķi- gudrs,inteliģents vāda vistiešākajā nozīmē,savaldīgs ,cilvēks,kādu trūkst Latvijas politikā.Vienu gan nesapratu,kā viņš var sadzīvot ar tādiem "batjkām,baložiem,požarnoviem u.c./Šai partijai ir no laika gala uzspiests neatbilstošs zīmols "radikāla".Tur ne smakas no tā nav,jo neba Dobeļa/Tabūna bļaustīšanās to attaisno.Kaut kas tur ir aizgājis greizi jau sen.Latviskas,nacionālu vērtību aizstāvošas partijas mums vispār NAV ! Bet Zīlem lai veicas! Diena,kā šodien ar cenzūru?
Memory
M
Bet cik skaisti viss sākās 1988.gadā - mītiņi, dziesmas, dejas un kvēlas runas par gaišo nākotni savā valstī! >20 gadus uz tautas pleciem noturēties, jaunu maiņu sagatavot - izcils sasniegums. Latvijas ''bāleliņus'' tak' ne bez pamata globalizācijas procesa veicinātāji var slavēt un rādīt kā piemēru?
ostaps
o
TB/LNNK nebija partija civilizētā izpratnē arī pirms tam, bet pašlabuma meklētāju baķku kompānija kas savas merkantīlās intereses piesedza ar nacionāliem saukļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas