Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šodien atzīmē Latvijas neatkarības atjaunošanas 20.gadadienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
freds
f
Nepērc no ārzemniekiem neko.Atbalsti savējos...
leimanis
l
Šodien Daugavmalā svētku koncerta laikā teltīs Aldara simboliku pelēkos zirņus un šašlikus tirgoja nez kāpēc tikai krieviski runājoši pārdevēji. Desmitiem telšu un no telts uz telti - tas pats. Man nav nekas pret krieviem, bet kāpēc šāda izlase - šķirot pēc nacionālā principa. Kas tas ir - atgriežas fašistu laiki? Kas cits kā SC un Rīgas dome - kopā ar Šleseru tos izvēlējās.
аватрикс---> kāds
а
Баюсь что ты недостаточно образован во многих вопросах , уменьшение числености населения очень отрицательно сказываеться на качаство жизни остальных (долго обьеснять , захочешь можешь поискать материалы сам , но ) , даже и незнаю кто будет оплачивать пенсию будущим пенсионерам , наверное как и в Европе - Африканцы и Азиаты ?
lux
l
Piekrītu Jums. Tie jau, kas te lej to žulti nespēj paši par savu dzīvi uzņemties atbildību un vienmēr visās nelaimēs vaino citus. Savu zemi zākāt tiešām var tikai galīgi deģenerējies cilvēks. Turklāt ne valdība, ne Saeima no gaisa nenokrita. Padevās TP solījumiem cerībā, ka pašiem bez darba kas atlēk. Bet ielēkt labklājībā nevienam vēl nav izdevies. Labklājība gan valstij gan katram jāveido cītīgā darbā. Par krievu varzu šoreiz nerunāsim. Tiem savi svētki, tie kurus svin "cildenie"atbrīvotāji, kuri nezkāpēc aizmirsa pēc tam doties uz savām sādžām un kurus izmanto 5. kolonas jestrumam. Svētki bija jauki. Bez lieka patosa, taču sirsnīgi. Žēl laiks neizdevies. Paldies organizētājiem. Cik jauki būtu, ja šādi svētki latviešiem ļautu iztaisnot plecus un saprast dažās vienkāršās lietas.
2010
2
LATVIJA Более 60% жителей официально имеют на себе кредитные обязательства, более половины жителей страны нищенствуют, но по прежнему живут хуторским складом ума и кругозором инфузории туфельки, при этом имитируют себя духовными и продвинутыми гражданами, которым на деле глубоко до одного места проблемы своей родины и Глобальные проблемы. Население спит, но у населения КРАЙНЕ ВЫСОКИЙ УРОВЕНЬ СОЗНАНИЯ . И, одновременно, ЗАПРЕДЕЛЬНО высокий уровень кретинизма, характерный для уличной проститутки, проявляется в известной всему миру странной особенности наличия ''лехусов'' на совершенно не по европейски убитых Латвийских дорогах, и совершенно убогий внешний вид окон домов (сакральных порталов мировосприятия людьми), где пахнет бедностью, глупостью, лицемерием и самомнением их хозяев, спящих, и не пользующихся знаниями людей, которые окатывают духовные практики, направленные на качественное улучшение материальной жизни людей, по законам сапожника. Бедных , почти нищенствующих людей, огромное колличество, но запасы личных сбережений (полученных от двойной бухгалтерии в стране, которая так живет после развала совка, и от сворованных из бюджета) удивляют еще раз западных аналитиков. В Лавтии нет никакого реального сектора, кроме проституции в масштабах Страны!
Lelle
L
Valsts izlaupītājiem svētki, tautai ražīga darbadiena.
Lelle
L
Aizveries! Izvēlies savu niku un laid vaļā to šķidrumu cik vien tev uziet...
galvas dakteris
g
Rubiks ir revolucionārs profesionālis, bet tie vienmēr pa emigrācijām dzīvoja.
KLM
K
Par to ''lielāko nebrīvi" var runāt tikai nejēga tīnis, kas PSRS nav dzīvojis, bet Eiropā nav bijis. ..................................................... ............................. Tā nu vis nesakiet - redz, Rubiks gan dzīvojis, gan bijis..(vēl tagad tur uzturas)
galvas dakteris
g
Ir pierādījumi par to "falsifikāciju" vai pietiks ar vienkāršu izbļaustīšanos? Par to "lielāko nebrīvi" var runāt tikai nejēga tīnis, kas PSRS nav dzīvojis, bet Eiropā nav bijis.
latviete
l
Uz prieksu ar kalsnikovu, jo tikai ta mes sasniegsim saulaino nakotni!
LATVIETIS
L
valsts banditiskā virsotne atzīmē latvijas neatkarības deklarēšanas dienum,un nākamā diena viņiem būtu jatzīme latvijas neatkarības zaudēšanas dienu,dotajā mirklī latvija ir makslīgi ekonomiski pavērdzinata.iesaku valsts pārvaldes mafijaj izsludinat sēru dienu tad kad mūs, facisifējot latvijas iedzīvotāju balsošanas rezultātus, iebīdīja vēl lielākā nebrīvē neka PSRS..NāVI LATVIJAS NODEVēIEM UN IZZADZēIEM..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baltkrieve
b
Lai dzivo musu mila Latvija!
KLM
K
Arī Jums priecīgus Valsts svētkus!
KLM
K
Vin smietos (brīvības cīnītāji) ja redzetu kuri sastav un valda so valsti.... ................................................. ............................................................ ...................... Cienītais, viņi nesmietos, iespējams, viņi raudātu un vēl reiz cīnītos, un vēl reiz ziedotu sevi, jo reiz to jau izdarīja... Un mums, atceroties viņus un turot godā, pat nav spēka aiziet un nobalsot, vismaz tā cenšoties apliecināt to, par ko viņi cīnījās un krita! Arī Jums priecīgus svētkus! Dievs, svētī Latviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas