Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Šodien raidījumā “Kas notiek Latvijā?” desmitgades spilgtākās epizodes

Trešdienas vakarā plkst. 21.20. Jāņa Dombura vadītajā Kas notiek Latvijā? gada noslēguma raidījumā būs apkopotas spilgtākās un zīmīgākās epizodes no debatēm visas desmitgades laikā.Šajā raidījumā apkopoti politiķu citāti no desmitgades pirmās un otrās puses, kas uzskatāmi ļauj spriest, ciktāl kurš ir vai nav mainījies.

Apkopoti arī spilgti atklātības brīži, kas raksturo politikas un naudas attiecības, varas un biznesa pārklāšanos, kas ne tikai bija, bet arvien ir palikusi aktuāla tēma.Šis _Kas notiek Latvijā?_ atgādinās arī dažādu personību viedokļus un argumentus pirms un pēc Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā, kas varētu noderēt, arvien vēl veidojot valsts kursu un sabiedrības vērtības. Apkopoti arī zīmīgi fragmenti politiķu, amatpersonu un ekspertu polemikā vairāku gadu garumā par ekonomiskās krīzes cēloņiem un tās novēršanas iespējām, kas šobrīd rada pārdomas par to, ciktāl kuros viedokļos ir vai nav pamats ieklausīties.Sagaidot nākamgada aktualitātes, apkopotas epizodes ar vairāku gadu intervālu par peripetijām ap Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadību, it kā paralēlās – politiskās un tiesiskās kārtības veidošanas realitātēs.Raidījuma vadītājs sola, ka skatītāji varēs sagaidīt dažus spilgtus citātus saistībā ar skaļākajiem protesta pasākumiem pret politiķiem, saistībā ar valsts mērķiem, tautas identitāti, kā arī varas un sabiedrības attiecībām. Kas, vēl arvien, ir atklāti un līdz galam neatbildēti jautājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas