Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Šogad četros mēnešos saskaņotos paziņojumus izmanto par 11,1% mazāk

Latvijā ceļu satiksmes negadījumu pieteikšanā apdrošinātājiem samazinās saskaņoto paziņojumu izmantošana - to skaits šogad četros mēnešos krities par 11,1% salīdzinājumā ar šo pašu laika posmu pagājušajā gadā, liecina Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) apkopotie dati.

Pēc direkcijas datiem, no 17 700 Latvijā četros mēnešos reģistrēto ceļu satiksmes negadījumu 40,8% jeb 7236 gadījumi apdrošinātājiem pieteikti ar saskaņotajiem paziņojumiem. Šogad četros mēnešos par 5,5% sarucis arī reģistrēto satiksmes negadījumu skaits.

Pagājušā gada četros mēnešos 8142 ceļu satiksmes negadījumi tika pieteikti ar saskaņotajiem paziņojumiem, savukārt 2007.gadā kopumā ar saskaņotajiem paziņojumiem pieteikti 26 027 ceļu satiksmes negadījumi, kas ir par 23,9% vairāk nekā 2006.gadā.

Saskaņoto paziņojumu izmantošana paredzēta gadījumos, kad ceļu satiksmes negadījumā iesaistīti divi transportlīdzekļi, nav cietuši cilvēki, nav nodarīti bojājumi trešās personas mantai, kā arī transportlīdzekļiem nav radušies bojājumi, kuru dēļ tie nevar vai tiem aizliegts braukt. Šos paziņojumus aizpilda avārijā iesaistīto transporta līdzekļu vadītāji, nesaucot policiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas