Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Šogad trīs mēnešos Saeimas deputāti transporta un dzīvokļu kompensācijās saņēmuši 87 366 eiro

Saeimas deputātiem šogad trīs mēnešos transporta un dzīvojamās telpas īres izdevumu kompensācijās kopumā izmaksāti 87 366 eiro.

Par janvāri deputāti kompensācijās saņēmuši 29 069 eiro, par februāri - 29 708 eiro, bet par martu - 28 588 eiro, liecina informācija Saeimas mājaslapā.

Kopumā deputātiem paredzētā kompensācijas norma visos mēnešos bija lielāka nekā izmantotā summa, jo vairāki deputāti neizmanto šo iespēju vai arī saņem kompensāciju, kas ir mazāka par paredzēto normu. Piemēram, martā šī norma bija 38 924 eiro.

Par martu parlamentārieši saņēmuši 10 201 eiro kompensācijā par dzīvokļiem, bet vēl 18 386 eiro - par transporta izdevumiem.

Kompensācijas apmērs deputātiem ir atkarīgs no dzīvesvietas - jo tālāk no Rīgas parlamentārietis dzīvo, jo lielāka kompensācija viņam pienākas. Martā lielākā lielākā kompensācija - 807 eiro - bija Jānim Tutinam (Saskaņa) un Vladimiram Nikonovam (Saskaņa). Savukārt mazākā kompensācija par martu izmaksāta Aleksejam Loskutovam - 20 eiro.

Daļa deputātu neizmanto iespēju saņemt šo kompensāciju.

Top komentāri

>:-)
&
Kurš ir plikadīda ? Tas kurš no savas minimālās algas pats par visu maksā , vai šie , mūsu pašu apdāvinātie liekēži ???
Margarēta
M
Šitais nu gan būtu jāatceļ. Katrai nabaga maximas kasierītei jādomā, kā nokļūt darbā un samaksāt par īrēto kaktiņu, bet deputātiem, kam ir normālas algas, vēl sedz transporta izdevumus. Ja esi nabags un nevari ar Saeimas deputāta algu izbraukāt uz darbu Saeimā, tak nekandidē!
oma
o
Jā, nu ir tak viņi ļoti trūcīgi - tas skaidri redzams, ja salīdzina ar pabalstiem daudzbērnu ģimenēm un citiem nabadziņiem. Bet vēsture liecina, ka nabagiem ir nabagu domāšana, un tie nevar būt tie labākie valsts likteņu lēmēji.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas