Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šogad Zinātnieku nakts notiks četrās Latvijas pilsētās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ābece
Ā
Visu cieņu zinātniekiem! Ir jāapbrīno tie cilvēki, kuri pārzin visus tos fizikas un ķīmijas likumus un daudz labāk par pārējiem orientējas lielajos Dabas brīnumos. Un prot visādus interesantus "jociņus" parādīt arī mums, lai varam pabrīnīties.
osx
o
Ir patīkami lasīt, ka mūsu zinātniekiem, neskatoties uz valsts ne-atbalstu, tomēr ir ko rādīt. TOMĒR ir daži komentāri. 1)zinātni Latijā lielākoties balsta prrojekti, kuriem, kā dzirdams, nākošajā gadā plāno "piegriezt skābekli", gribēju teikt- naudiņu, jo bieži šajās institūcijās cilvēki strādā par algu, kas mazliet pārsniedz minimālo, tādēļ projektu nauda ir būtiski nepieciešama izdzīvošanai; 2)ir tendence pēdējos gados- īpaši atbalstīt eksaktās zinātnes, kas būtībā nav slikti, jo nodrošina tehnoloģisko un cilvēces progresu kopumā. Bet no otras puses šī situācija liek atstāj ēnā humanitārās zinātnes un attiecīgi rodas jautājums- VAI TIEŠĀM MUMS TAUTASDZIESMAS IR VAJADZĪGAS TIKAI LAI PAZĪMĒTOS EIROPAS PRIEKŠĀ, BET PĀRĒJĀ LAIKĀ ŠO "UNESCO" MANTOJUMU NOLIKT TĀLĀ PLAUKTĀ LAI PUT UN SAČAB?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas