Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Sondore-Kukule būs Rinkēviča padomniece

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čūska
č
nihilism+ butoks= POLITIĶE AR LIELO BURTU
ddd
d
vai tads ir tipisks kgb bandas locekla prnz???
cony
c
Arī šoreiz,tā lielā riešana un nomelnošanas kampaņa ir nevietā,joSandras kundze ir ļoti piemērota,kā profesionāle,likumdošanas,juridiskajos jautājumos tieši darbam Ārlietu ministrijā un nav nopietnu iemeslu,lai viņas uzsāktā darba karjēra sabruktu.
Vārds
V
A kā ar vīra biznesu kopā ar VDK Komogorcevu pa Zemgales SIA?
  • 5
  • 0
zb
z
oho! kukulīte ir spečuks arī ārlietās? izpriecu brauciens pa 88 000 latu (valsts nauda), meklējot tautiešu ārzemēs, ir visa lielā pieredze, ko?
es
e
zatlera partija vēl sliktāka kā bija TP un citi oligarki . Pēc trīs gadiem ja ne ātrāk smakas no viņiem nebūs valdībā.Zatler , kur tavi solijumi par godīgu amatu sadali.?Visiem skaidrs ka kukules vīrs caur viņu kārto savas interes valdībā; ja tauta viņu izsvītroja un negribēja redzēt valdībā tad lai vācas prom
Sandru par prezidenti
S
Bet kāpēc Vienotība ar ZRP vispār kašķējās? Par to, kas smukāka un sapucētāka - Sandra vai Solvita? Abas smukas! Viena jau spīkere, otru vajag laists par prezidenti, nevis likt par kaut kādu padomniece. Visi mūs pazīs pēc tam kā 2S valsti!
gredzenu pavēlnieks
g
Un klāt vēl saeima ar profesoriem, kur vienam rādās citas pasaules, citai pokaiņi... Nu tiešām - ne valsts, bet dīvainīšu rezervāts. Žanete no KM varēs sildīt ekonomiku, uzņemot per šiem ļautiņiem filmas LAT-vudā.
ha ha
h
Rinkēvičam būs aizvaidzītis!!
go
g
Tukiš Pīpppppp..nu gluži kā Rimi bodē?
ziņkārīgais
z
Vai Rinkēvičs arī mantras prot? Un Latvijas vēstnieki? Un vispār - kā tad būs ar tautas dziesmām? Valdības deklarācijā par mantrām nav nekas teikts
politikas vērotājs
p
Tiešām valdības deklarācijā nekas par mantrām nav.
  • 1
  • 0
pārsteigums!
p
Bet tā sondore-kukule tiešām ir beibe: Nez pa kuru laiku viņa tos padomus prezidentiem devusi, jo, lai šito visu paveiktu ir jābūt ne tikai mājsaimniecei, bet - mājsaimniecei ar kalponi
ārprac
ā
Sandras sarunātais nu tiešām vairs nav pat bezgaumīgi. Labāk tomēr, ja viņa augstrātīgi seko likumam par to, ka klusēšana zelts. Citāts: "Ja man jāizskatās īpaši labi, iepriekšējā dienā apmeklēju kosmētiķi un izpildu jogas vingrinājumus. Klausos mantras un dziedu līdzi, meditēju. Tas palīdz sasniegt īpašu, mīlestības pilnu dvēseles stāvokli, ko saucu par iekšējo mirdzumu. Un tieši tā ir vislabākā sievietes rota."
  • 1
  • 1
gribu mācīties no sandras
g
Padomu tur tiešam daudz un interesanti, piemēram, "Regulāri apmeklēju kosmētiķi, manikīri un pedikīri. Ne īpaši patīkamas, taču jāatzīst, ka efektīvas ir mezoterapijas procedūras, kas pēdējā laikā tiek veiktas sistemātiski. Matu kopšanu uzticu trim frizierēm: viena ir ģēnijs matu griešanā, otra matu krāsošanā, bet trešā ļoti ātri māk ieveidot matus.."
  • 5
  • 0
novators
n
Reformēt valsti nevar veci čakārņi ar vecām zināšanām. Ir jānāk jauniem radošiem cilvēkiem! UN Reinis Tukišs tāds ir! Viņš ir jaunais dzejnieks! pietiek to profesionālo smadzeņu skalotāju!
kroks
k
Nav ko piesieties Tukišam. Viņš būs tikai padomnieks. Sprūdža izglītība vispār ir miglā tīta - bet, kaut arī nav ticis par premjeru, tomēr jau ir ministrs
izglītība
i
Dīvaini izskatās, ka izglītības ministra padomnieks būs cilvēks ar vidusskolas izglītību.
izglītība
i
Nezinu, vai protestējis pret kvalitāti vai arī nav spējīgs studēt. Jebkurā gadījumā izskatās, ka šāds padomnieks ir paņemts nevis kompetences dēļ (vai tik tie nebija ZRP sludinātie principi?), bet gan 'pa draugam'.
  • 0
  • 0
mierinātāja
m
Viņš labāk sapratīs izglītības problēmas, jo droši vien ir protestējis pret tās kvalitāti un tāpēc nav vēlējies saņemt prastu vietējo diplomu. Starp citu. vai mums jau tāds ministrs arī nav bijis - kas vēl studēja?
  • 1
  • 0
kursa zinātājs
k
Mūsu valsts ārlietas nav nekāda kuļi, kuļi+smaidiņš lietas. Mums jābūt ar metālu balsī, runājot ar lielo lāci kaimiņos. Un Sandra, izskatās, bū kā granītā cirsta.
korektors
k
Viņai jau pašai nebūs jārunā, bet jādod padomi, kā tikt galā ar lāčiem un citiem zvēriem zoo un mežos.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas