Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +24 °C
Apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Sondore-Kukule: Šī pauze ir ļoti nepieciešama koalīcijas partneriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kūka
K
Ko saemas namā dara šitais sievišķis, kas pat nav deputāte??????
VASJA
V
Gredzeni uz rādītājpirksta. Ieraksts ailē "vara" veidojas uz rādītājpirksta. Gredzenus uz rādītājpirksta nēsāja daudzi zināmi valdnieki un pulkveži – Cēzars, Ivans Bargais, kardināls Rišeljē, Heinrihs VIII. Pēdējais, starp citu, principiāli nēsāja gredzenus uz rādītājpirkstiem, pie tam uzreiz uz abiem – ar tiem šis varenais monarhs, reformators, ciniķis un paranoiķis iemūžināts visos savos portretos. Vajag rakt dziļāk, apsūkāt silikonu un botoksu.
smukais
s
vai ta, prieka meita un silikona lelle ari ko saprot kaut ko no politikas??? pretīgs babiskis atveris muti...no kuras gultas izrapies..nu pretigs purs tai babai..
Diena pārdevēja
D
Kapēc viņa reklamē Diena avīzes ???
Draudzīgs ieteikums.
D
Kukulei Sondorei ir izveidots ļoti slikts tēls. Vai arī viņa ir ļoti mainījusies. Pirms gadiem 5 man viņa šķita simpātiska, gudra. Bet šodien viņas tēls (imidžs) ir ļoti kaitinošs. Fotogrāfi un operatori viņu arī pasniedz kaut kā ne tā. Sandriņ, sameklē sev labu PR speciālistu.
Hm
H
Pirms gadiem pieciem viņai vēl nebija 40. Tādi cilvēki jau ar novecošanu nav spējīgi samierināties, nākotnē špakteles slānis uz sejas kļūs vēl arvien biezāks.
  • 1
  • 0
velgiņa
v
Paskatāmies no citas puses-Āboltiņa ir tik pieriebusies ar saviem "vipendrasiem" un stulbo smīnēšanu,ka citi cilvēki un jaunas asinis ir vajadzīgas tai poltikā.Neesmu z partijas balsotāja,bet es ar āboltiņu ilgak par 10 minūtēm nerunātu...nu, nekādu nervu nepietiktu.
KFC
K
Pi$ nah, Moriss Bert, žogs pie tauvas joslas tikai parāda Kukules-Sondores attieksmi pret sabiedrību. Viņu nevar valsts pārvaldei ne tuvumā.
režisors
r
Vai tad pauzi prasīja Dombrovskis vai Dzintars? Pauzi paņēma Zatlers, acīmredzot gribot parādīt "kurš te galvenais". Vai laiku ievajadzējās, lai no Maskavas saņemtās instrukcijas pārtulkotu - scenārijā bija paredzēta SC dalība valdībā, bet tagad scenāriju nākas steigā labot...
Sika
S
Slikts tonis. Jārunā par sevi un nevis par citiem.
kukule vs. zatlers & sprīdž
k
Sievietes ar vīriešiem nevar veidot vienotu partiju. Ir jābūt tīrai sieviešu vai vīriešu partijai un lai cīnās katra par savu taisnību! Šajā gadījumā partijas vadītājs ir pārāk neizlēmīgs un gaida kad kāds no biedriem izteiks priekšlikumus,vai rīkojumus.
Vēlētājs
V
kukule un reformas ,tās ir nesavienojamas lietas,viņai galvenais saglabāt savus īpašumus un žogu,Zatlers ir kā piesegs biznesa projektam.
BRIDŽA
B
Šī kundze ir ļoti simpatiska,gudra un beidziet jūs skaudīgie atkal zākāties, vai vienreiz nepietiks-neaptēstie. Jūs esiet '' astoņkāja'' pakalpiņi un protams ,neko labu jūs nevariet teikt un neprotiet izteikt.
Pauze
P
taču saruka...
ojcīc
o
vot šamai--- es--- in out, dipadi-- dapadi,
papasa
p
šī dāma bija pie indiešiem, kas visu nākotni pasaka no senrakstītām palmas lapām, vai tiešām šie neraksta, kā ižšvilps vēlēšanās un ka nav jālien politikā? Vairāki latvieši bijuši tais indiešu ašramos ir viss ir kā no grāmatas nolasīts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas