Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šonedēļ Godmaņa valdībai aprit oficiālās 100 dienas

Rēķinot no pērnā gada 20.decembra, kad Saeimā tika apstiprināta Ivara Godmaņa (LPP/LC) vadītā valdība, šonedēļ aprit jaunā Ministru kabineta pirmās simts dienas. Tiesa gan, premjera birojs šo zīmīgo dienu "pārcēlis" uz 14.aprīli. Premjera preses sekretārs Edgars Vaikulis BNS skaidrojis, ka pēc 20.

decembra bijis pietiekami daudz brīvdienu, tāpēc birojs noteicis, ka pirmās simts dienas premjeram aprit datumā, kad jāizpilda neatliekamo darbu plāns, tas ir, 14.aprīlī. E.Vaikulis piebildis, ka līdz tam laikam jāatrisina arī viens no pašlaik svarīgākajiem valdības jautājumiem – uzņēmuma "Lattelecom" privatizācija. Kā atgādina LETA, I.Godmanis iepriekš solījis sniegt plašāku darbības izvērtējumu, detalizēti pievēršoties katram valdības 100 dienu darbības programmā ietvertajam punktam un informējot, vai iepriekš nospraustie uzdevumi ir paveikti. I.Godmaņa vadītā Ministru kabineta pirmo 100 dienu neatliekamo darbu sarakstā tika iekļauti vairāk nekā 100 veicamie pasākumi. Kā uzsvēris premjers, svarīgākie viņa vadītās valdības darbi ir inflācijas apkarošana, lēmuma pieņemšana par energoapgādes jaudām un sagatavošanās enerģētisko resursu cenu kāpumam, kā arī izšķiršanās par sakaru operatora "Lattelecom" privatizācijas modeli. I.Godmaņa valdību veido četri politiskie spēki – Tautas partija (TP), Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), LPP/LC un apvienība "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (TB/LNNK). Šīs partijas veidoja arī iepriekšējo, Aigara Kalvīša (TP) vadīto valdību. Pašreizējā I.Godmaņa vadītā valdība ir 33.Ministru kabinets neatkarīgas Latvijas Republikas laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas