Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Šonedēļ notiek diskusijas par Latvijas nākotnes scenārijiem, vienprātības nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pope
p
Jabeidz sekot Krievijas grābekļiem. Viņiem Putins izvirza stratēģiju 2020, mums arī uzreiz vajag....
Optimists
O
Nākotnes scenārijs ir tikai viens-jābeidz fenderēt,jāatgūst nofendrētā nauda,jāieleik čokā TP&Co,jāmaina nodokļu sistēma-divdendes aplikt ar nodokliem,progresivais nodoklis,jāizsludina nodoklu amnestija ,(piem.ja Skelis negrib coka,tad atmaksā valstij kādus 20milj).Lai dabutu naudinu -jāpiesaista FIB,Europolfinansu policija.Jāmaina Komerclikums-ja SIA nevar maksāt 500LVL uz rokas,tad Sia jāklapē ciet.
nifjodas
n
Ja mēs nākotnē vēlamies ievērot Satversmi, tad veidojot nākotnes scenāriju, jāvadās pēc tur noteiktā. Ja gribam ko citu, tad jāgroza valsts pamatlikums. Piemēram - Godmanis grib lai Saeimu ir tiesīgi atlaist tik pilsoņi, kas to ievēlējuši, toties Satversme pašreiz dod tiesības prezidentam vienpersoniski lemt par Saeimas atlaišanu. Nu kur gribam tur ejam, bet jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas.
AD
A
Vai tā atkal nebūs kārtējā pārcenšanās - ka stratēģija jāievēro ar īpašu likumu? Darbojoties šādā garā, vajadzētu pieņemt arī vienu otru citu līdzīga veida likumu, piemēram, likumu, ka jāievēro morāles principi, likumu, ka jāievēro higiēnas prasības, likumu, ka jāievēro taupība un bez šaubām, jāparedz, kā šādus „likumus” kontrolēs.
NAP un nauda
N
NAP un Vadlīnijas daudz par daudz saražots, kā tas tiek ieviests? Tikko skar naudu, tā visi principi pazūd. Vai likumā būs konkrēti mehānismi ieviešanai un izmaksu aprēķini?
Mamzele
M
Nezinu gan, kāda jēga no šiem plāniem. Vēl pirms pāris gadiem apsprieda Nacionālās attīstīas plānu, tam centrā bija cilvēks, tika spiests uz eksakto izglītību utt, bet kur tas viss palicis, vai kāds ir vērtējis, kas no tā iznbāca? Cep tik plānus, jo nekā cita laikam nav ko darīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas