Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šoreiz sola pārdomātāku tēriņu cirpšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
repsem
r
Vai VKPAI inspekcijā vajadzīgi simts cilveki, no kuriem lielaka dala apstrada papirus ,dzer kafiju un komunice ,tikai ar ko ? Tas kantoris ir pardabigi uzpusts lai prieksniecibai izsitu milzu algu .Tur katrs ir vai nu vaditajs vai galvenais specs .Vai valstij vajag til milzigu kontrolejosu monstru ar papira kalnu skribentiem. Tur Repsem vajadzetu katru vienibu izrevidet lai beidzas naudas skerdesana.
mulku zeme
m
Paredzu, ka komas, kuras finansejuma samazinajums skars visvairak, bus: veselibas aprupe, izglitiba, atbalsts maznodrosinatajiem Jo piramidu tak jasak jaukt no apaksas!
Ieva
I
Tad pie esošajiem likumiem Saeima, lai cik tā štruntīga, tiešām dzīvos visu termiņu. Tiesa, ja prezidents ir tāds memļaks, kā Zatlers....Vai baidās, ka nedabūs visus izbijušam prezim pienākošos labumus?
zvirbulēns
z
Ļoti lielus līdzekļus varētu ieekonomēt, ja, grozot Satversmi tiktu likvidēts prezidenta institūts kā tāds un prezidenta funkcijas tiktu nodotas Saeimas priekšsēdētājam. Mums tie prezidenti vairāk kaitējuši nekā devuši kādu labumu, tas jau nu arī kā āmen baznīcā. :)))
lala
l
atlieciet sociālajā budžetā tos vairākus 100us miljonu, kas tika pārskaitīti uz pamatbudžetu 2006 - 2008 gados!
zvirbulēns
z
Ja Finanšu ministrija samazinātu savus izdevumus, ja Valsts sekretāram Bičevskim apgrieztu tēriņus (mašīnu, telefonsarunās norunāto apmaksu) mēs jau būtu ietaupījuši :))))
šausmas
š
SIA LATVIJA & CO , NODOKĻUS VAIRS VISPĀR NEGRIBAS MAKSĀT , BET KO VAR VĒLĒTIES NO ZOO PREZIDENTA UN ZAGĻU MAFIJAS , SPONSORU - KUKUĻDEVĒJU -KUKUĻŅEMĒJU VALDĪBAS............

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas