Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šosejas maniaka lieta ceļā uz tiesu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
helmis
h
Nu bet ja tēvs advokāts?Kāda mūsu nožēlojamā valstī tiesu sistēma un likumi,kādi sodi,ja cilvēks ir piecas sešas reizes iepriekš sodīts.Vai tie ir sodi?Tas nav sods par cilvēka dzīvību.Sodāmībai jābūt vismaz 20-25 gadu garumā,lai sabiedrībai vismaz kādu laiku ir miers no slepkavām.
neticīgs
n
Nu palasiju,nu neticu es visam tam murgam ko raksta un tiem materiāliem,kas savākti pirmstiesas izmeklēšanas laikā.Kam gan būtu jānotiek,lai iepriekš netiesāts,normālu psihi cilvēks ,pēkšņi apstātos ceļa malā ,un vēl ar nazi piedraudot,liktu sevi orāli apmierināt,kādai citai personai,padomājiet loģiski cilvēki.
nja
n
ir jābūt diezgan lielai drosmei cilvēku pirms tiesas apsaukāt šādiem vārdiem.
lasītāja
l
Varam būt droši, ka apsūdzētajam šī nebija pirmā reize. Pieņemu, ka iepriekš noziegumu neatklāja, jo mazgadIgas meitenes no mazāk labvēlīgām ģimenēm neatstāsta vecākiem un slēpj pat no draudzenēm. Ja arī atklāts, tad tēvs mācēja iebaidīt vai samaksāja par klusēšanu. Vajag tik papētīt Viktora attiecības ar sievietēm pēdējos 10 gados. Varbūt viens otrs stāstiņš uzpeld, ko tagad varētu iztulkot citā gaismā.
arita
a
Šis cilvēks izraisa riebumu paskatoties vien uz viņu.Sodiem ir jābūt bargākiem.
hunta
h
uzskatu, ka šitais kroplis ir garīgi slims, tāpat kā tie virinātāji un citi smadzeņu kropļi, un viņš nav jāliek cietumā , bet gan trako mājā visu mūžu viennīcā pie maizes un ūdens, iespējams, ka vēl mūža galā kļūs par svēto
!
!
Vēmekļi III, ar letālām beigām cietumā. II sērija jau vienu citu gaida.
Dorisa
D
Jūsu komentārs nemaz nav asprātīgs.
Dorisa
D
Meklējiet, strādājiet, mēs ,bērnu mātes , jūsu pūliņus novērtēsim, kaut Jūsu vadība Jums grasās samazināt algas. Šajā situācijā, jau tā nelielās, algas policijai samazināt ir neprāts.
marča
m
Noklusēts vai nezināts, ka izdzimteņa tēvs ir bandītu advokāts Vilhelms Kozlovskis. Nav veicies ar audzināšanu, bet, kā lai veiktos, ja maize pelnīta ļaunuma pusē.
Izkastrēt
I
Izkastrēt tādu vajadzētu.
zvirbulēns
z
Kurš no bildē redzamajiem ir tas maniaks? :)
ABC
A
Pēc šī izdzimteņa aizturēšanas advokāts Kozlovskis solījās sūdzēties visās iespējamās instancēs. Laikam tāds čiks vien būs sanācis ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas