Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sproģis pārdomājis un vēlēšanās nekandidēs

Bijušais Latvijas Baptistu draudžu savienības bīskaps Pēteris Sproģis sociālajos tīklos paziņojis, ka atsauc dalību 13. Saeimas vēlēšanās, kā arī nebūs Saskaņas izvirzītais Valsts prezidenta kandidāts.

"Pateicoties par man izrādīto cieņu, es nolieku savu Valsts prezidenta kandidāta nomināciju un atsaucu savu piedalīšanos vēlēšanās," savā paziņojumā sociālajā vietnē Facebook norāda Sproģis.

Ar Sproģi aģentūrai LETA pagaidām nav izdevies sazināties. Saskaņas priekšsēdētāja vietnieks Jānis Urbanovičs aģentūrai LETA pauda pārsteigumu par šādu paziņojumu un skaidroja, ka par to nebija iepriekš informēts.

Sproģis savā paziņojumā uzsver, ka viņa pozīcija ir nemainīga - viņš ir par Latvijas okupācijas atzīšanu un latviešu valodu kā vienīgo Latvijas valsts valodu. Viņš skaidro, ka nav iestājies partijā Saskaņa un nekad nav bijis nevienas politiskās partijas biedrs.

"Partija Saskaņa nav ideāla, bet tā ne tuvu nav mūsu valsts lielākā problēma. Tajā ir daudz cilvēku, kuri vēlas to pašu, ko katrs no mums, - dzīvot labākā Latvijā. Nebūsim kā greizsirdīgs vīrs, kurš sievas vēlēšanos uzturēt normālas attiecības ar kaimiņiem uzskata par laulības pārkāpšanu," norāda Sproģis.

Viņš pauž, ka valstī ir daudz akūtu problēmu, kuras prasa steidzamu risinājumu. "Es gribēju iet ātri un darīt, ko varu. Tomēr, lai spētu iet tālu, man nepieciešams iet lēnām. Es zinu, ka pēc šī paziņojuma atkal izskanēs dažādi viedokļi. Visi zinās par mani visu - labāk nekā es pats. Savu izvēli esmu izdarījis pats, ejot pa savas sirds ceļu. Esmu pārliecināts, ka mans sarežģītais lēmums - iet tālāk un lēnāk - ir labākā dāvana, ko varu pasniegt sev un savai ģimenei savā dzimšanas dienā," paziņojumā sociālajā vietnē Facebook norāda Sproģis.

Kā ziņots, Saskaņa 18. jūnijā apstiprināja Sproģi kā pirmo numuru vēlēšanu sarakstā Vidzemē un kā partijas prezidenta kandidātu.

 

Top komentāri

...
.
Vēl vakar teica, ka lai uzskatot par nodevēju, vienalga kandidēšot.
jautājums
j
Kādu zālīti Sproģis bija sapīpējies, lai sasmērētu savu biogrāfiju ar sadarbību ar Latvijas ienaidniekiem? Tas pat ir ļaunāk par kolaboracionismu okupācijas laikā, jo tagad taču neviens nespiež sadarboties un nedraud.
zvirbulēns
z
Jādomā, ka profesors Volands ar savu komandu te piestrādājuši? :) Cilvēkam ir kaut kāda bērnības trauma, mazvērtības kompleksi, viņš grib kaut kur doties, maziem solīšiem, bet trakums faktā, ka pat neapjaušs ko dara, kur iet, kadēļ iet, kā iet? Tādiem cilvēkiem jāteic dien un nakt - neej nekur, stāvi, kur esi, nedīdies! :)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas