Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Sprūdžs: aizņemtības dēļ ZRP un Vienotības frakciju kopsēdi pagaidām nerīkos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pusvilks
p
Tā vietā viņi izrīkos Līkcepuri!
:))
:
...mums tai vienkārši nav laika... kad jums būs laiks, var izrādīties, ka Vienotībai vienkārši nav laika.
uga
u
Pareizi ir. Varētu vēl Pabriku paķert ar daļu vienotības un tiktu mūsu LV beidzot valā no visiem šitādiem - pašlepniem kristovskiem, štokenbergiem, āboltinām, bērziņiem gaidiem, kam viens ir iztēloties tā kā vēlas, patiesībā citādāk. moika valsts naudai.. utt. tb. šizofrēniķiem
Tā gan
T
Slimīga vēlme kļūt par prezidentu - viss ir pakļauts tikai un vienīgi šim mērķim. Būtu "Vienotība" piekritusi paņemt valdībā SC, tad SC būtu balsojusi par Zatleru. Un 10. Saeima nebūtu atlaista. Ja kādam vēl bija šaubas par 10. Saeimas atlaišanas patiesajiem iemeslem, tad tagad viss ir skaidrāks oar skaidru.
Tā gan
T
Slimīga vēlme kļūt par prezidentu - viss ir pakļauts tikai un vienīgi šim mērķim. Būtu "Vienotība" piekritusi paņemt valdībā SC, tad SC būtu balsojusi par Zatleru. Un 10. Saeima nebūtu atlaista. Ja kādam vēl bija šaubas par 10. Saeimas atlaišanas patiesajiem iemeslem, tad tagad viss ir skaidrāks oar skaidru.
maita
m
sprudžs nu jau nekaunas blefot tā ka ausis kust
Ilgnese
I
Nakts stundas neder? Cik noprotams no pēdējās diennakts jaunumiem, zatlerieši raujas arī pa naktīm.
mja
m
Nu gan gailiitis leekaa! Laikam jaapaliidz Zatleram Sibiirijas ciedru staadus prieksh Liktenjdaarza gaadaat!
Aivars-:(
A
Nu tak protams, ka jāsaņem bruņinieku atļauja. Braucienam uz Gruziju krīzes laikā šie bruņinieki Zatleram atļauju neizsniedza.
:)
:
Noraustījāties, ka visiem nespēsiet smadzenes izskalot, ja?
:(
:
"Frakciju tikšanās noteikti tuvākajā laikā nav paredzēta ... Pašlaik svarīgāks ir valdības veidošanas process," teica Sprūdžs. --- Iespējams, pirms tikšanās ar Vienotību noteikti jāsaņem arī piekrišana no Saskaņas Centra bruņiniekiem Lindermana un Osipova - tagad, kad Kabanovs un Cilēvičs ir zatleriešu tuvākie sabiedrotie, bez pagodinājuma, kas veltāms krievu kā valsts valodas bīdītājiem, vairs neiztikt.
Aivars
A
Man pat ļoti patīk Zatlera debīlie izgājieni, jo ar katru tādu gājienu nostiprinās manas pozīcijas un iespējams līdz šā gada beigām būsim pozīcijā, saglabāsim mūsu barokļiem vietas pie siles. Šie zēni baidās no savviem deputātiem, tādēļ jau muļķi laiž, ka nav laika organizēt kopējo frakciju tikšanās, jo pēc tikšanās var sanākt, ka kāzu ģenerālis Zatlers no kopējās tikšanās var aiziet viens pats. Jāatscerās Šķēles kunga viedie vārdi, ka lai sasniegtu rezultātu, amatā jāieceļ lielākais kretīns. Vai kāds tam nepiekrīt?
artūrs
a
Stulbais Sprūdž, Vienotībai iesšana kopā ar jūsu kangaru baru nozīmētu politisko pašnāvību. Aicinu Vienotību palikt opozīcijā un ZRP progresīvo galu izgulēt piektdienas nakts reibumu.
vairis
v
nu ja, jāļauj partnerim iztrakoties, izskaitit lidz 10, citādi vel sakauties sanāks.
Leo
L
Rīkojot kopsēdi kāda daļa no jaunajiem kangara reformu partijas biedriem var noraustīties un sākt nedancot pēc virspavēlnieka stabules

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas