Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Sprūdžs: Es neesmu kāpurķēde, ko pamest zem tanka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kims
k
Tiešām zēns bez attiecīgas izglītības un pilnīgs nepraša ekonomiskajos jautājumos!!!! Pie tam neprot noformulēt savu domu un viss TV raidījumā dzirdētais apliecina ka ir N U L L E un salīdzinot ar Lembergu ir kā bērnudārza sākumgrupiņas dalībnieks. Ar diegiem nav aršana
ups
u
kāpurķēdes liek uz tanka :-) zem tanka pamet lai pamīcītu un ....
ahhhh ha hahaaaa! :))))
a
nenosmieties! jampampiņa aplokšņu partija! aploksni krusta vietā vajadzēja. aploksni! ha ha ahaaaaa! :))))))
PzKpfw VIB Konigstiger
P
Es neesmu nekāds tanks, lai mestos zem kāpurķēdēm!
lux-alberts
l
Puisis pat to nezina. Man nav saprotams, vai Zatlera partijai tik slikti ar intelektuālo potenciālu, lai šādu nezinīti virzītu premjera kandidātam. Vai tiešām cita neviena nav. Vai tiešām genofonu padomija tā iznīcinājusi? Tāds pats pusmācīts gudrinieks kā Parādnieks un Dzintars. Viņi gan VL gan ir pietiekami gudri, lai tādus neizvirzītu. V.Dombrovskis ir daudz labaks par šādiem tipiņiem.
opis no laukiem
o
Polittehnologi strādā. ZRP ir vienotības klona partija,kas radīta ar konkrētu mērķi - savākt tos vienotības bijušos vēlētājus,kas izkritīs no vienotības ratiem,lai pēc vēlēšanām, apvienojoties ar to pašu vienotību ,atgrieztu neuzticīgos vēlētājus mīļotās vienotības apskāvienos. Nekur jūs mīļīši nespruksiet! Sprūdža kandidatūra ir izvirzīta ar tālejošu gudru domu,jo pēc vēlēšanām apvienojoties vienā blokā ZRP ar vienotību,tiks izvirzīta otra - sabrauktā ezīša premjera kandidatūra , un kurš tad būs mazākais ļaunums? Ļauju minēt trīs reizes. Interesanti,vai pats Sprūdžs ir informēts par savu lomu šajā spēlē?
Edgars K.
E
nevaru nesmaidīt, vizualizējot, kā kāds frontē met kāpurķēdi zem tanka. Monti paitnam ir no kā iedvesmoties.
mainām nosaukumu
m
Zatlera Meļu partija
bet melo, maita
b
ZRP mūs visus uzmetīs. Tas ir privāts bizness nevis reformu partija. No āža par dārznieku neklusi.
AI vai blondīne
A
Ja godīgi, tad stāstīt ( UN tā vēl darīt) , ka tika piedāvāts jevropas kantora vadītājai - man grūti iedomāties, ka persona, kas saņem pieklājīgu algu ar stabilu un mierīgu samērā darbu rautos uz brīdi par premjeru. Piebalgam piedāvāt arī ak cik garām - sēž viņš tur komisāros ar vaiiiiiii cik lielu algu un to visu pamest un skriet uz brītiņu par premjeru, kuru visis lamās. Sprūdžs jauns puika, kuram tas liekas traki interesanti,, bet kāda neraža, ka nopietniem cilvēkiem neliekas , ka puiss būtu izaudzis līdz premjera līmenim. Tā personāla atlases firma, kra strādājusi ZPR labā, nav nekāda labā- tāds lūk secinājums.
no malas
n
Augstāko izglītību jau nu vajadzēja gan! Mums jau viens atslēdzniks ir, kas tagad noteikti jūtas baigi apmierināts. Iespējams, ka puisis nav dumjšs,bet .... Skumji!
grāmatvedis
g
Zēnam kredītsaistības 241 790 LVL un 125 479 EUR, tas kopā ir gandrīz pusmiljons eiro! No kurām bankām šie kredīti un cik ir mēneša maksājumi : % un pamatsumma? Cik zēns pelna mēnesī un no kurienes nauda, lai tos tūkstošus ik mēnesi nomaksātu. Acīmredzami, ka parādi smeļas mutē!
alberts
a
Neizglitots ierindnieks. - Kapurķēdi nemet zem tanka - kāpurķēgi saspridzina lai tanks neturpinatu gaitu - tas ta "likbez".Tas nozime,ka negribi "spridzekli" zem sava dibena?
skatuves meistars
s
"Sprukstiņš nesaprot, ka patiesībā ķēde palīdzētu tankam (Blatlera Reformu partijai) virzīties uz priekšu. " _______________________ Blatlera tanks ir no finiera un to velk uz priekšu aiz striķa kulisēs noslēpies Andris Rieciens.
Skrūdžs
S
Ja ņe tormoz, ja medļennij gaz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas