Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Sprūdžs: Neviens no maniem parādiem nerada nekādu ietekmējamības vai korupcijas risku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Konsultants
K
Valdis Zatlers likās tāds nopietns, nobriedis un spējīgs iedvesmot cilvēkus, bet tad, kad zem viņa karoga sāka pulcēties visādi atkritēji un citu partiju otrā ešalona spēlētāji, kuri savās iepriekšējās partijās nav varējuši tikt līdz Silei, tad man nāk prātā teiciens:" Pasaki kas ir tavi draugi,pateikšu,kas esi tu pats, jeb pasaki kas par biedriem ir tavā partijā ,pateikšu,ko tu pats gribi izdarīt". Pirkārt, vai tiešām Latvijā premjera amata kandidātam nevarēja sameklēt nobriedušu, pieredzējušu, tautai zināmu un daudzmaz cienījamu cilvēku ar labu izglītību, bez parādsaistībām. Otrkārt, kapēc visās intervijās no tikšanās vietām aizmugures plānos it kā nejauši redzama Kukule, tad viņa kārto matus, tad knibinās ar mobilo telefonu, tad nejauši iestājusies durvju ailē? Vēlētāji jau izteica savas domas par viņu un viņas liekas 80 000 Ls vērto, par valsts līdzekļiem apmaksāto Eiropas tūri un tagad, ņemot vērā tautas viedokli, Zatleru Valdim publiskās vietās būtu jāturas nostāk no sevi sakompromitējušām personām.
dore
d
Zatlersx ar pilnīgi visām savām aktivitātēm ir nodarījis tikai kaitējumu Latvijai: 1.Iznäkšana no Zoodārza un sēžoties ka absolūtam Mr.Nekompetence prezidenta krēslā un gudrāks nekļuva 4.gados ne par matu! 2.brālošanās ar Latv ijai naidīgo SC 3.naudas šķērdēšana ar dārgiem dīvaniem utt. Kas es esmu jautajums vēl joprojām aktuāls!Zatler,Kas Tu esi????Latvijas nodevējs kā izrādās!
XXL
X
Jauns puika. Vel daudzkas prieksa.
...
.
Kāds pasakiet tam neizglītotajam un visai dumajam jauneklim, ka vienīgais, uz ko var pretendēt ir deputāta mandāts, visam pārējam - arī ekonomikas ministra amatam - vajag augstāko izglītību un nekādu parādsaistību. Kaut kāds vājprāts - uzņēmēji vēro no malas un nevar saprast, vai tā ir māžošanās ar to Sprūdžu vai kas. Bērziņš nedrīkst apstiprināt MP, kas naks ar piedāvājumu ar šo jaunieti jebkādā ministra amatā.
....
.
Citas valstis gan a priori rada un augstus amatus ta del nevar ienemt. Vai sis tiesam iedomajies, ka ar vidusskolas izglitibu tiks kada amata :))) Smiekligi.
Jā...
J
Pirmās Latvijas laikā pat pasta kalpotājai, stājoties darba, bija jāapliecina, ka viņas parādi nepārsniedz trīs paredzamās mēnešalgas. Pretējā gadījumā, darba tīkotājam, jebkurā valst iestādē, darbs bija liegts. Tagad izskatās, jo lielāki parādi, jo lielāka vēlme tikt pie ''siles''. Galvenais nekādu kompleksu. Normāls cilvēks ar šādiem parādiem , ka minētajam jauneklim, naktis gulēt nevarētu.
LP
L
Puikin, tev tacu veel jaaiet skolaa, premjers nevar buut ar vidusskolas izgliitiibu un melot ir kauns. FUI!!!!
hehehe
h
Buldozers 2 ir dzimis! Zārks jau nevar palikt tukšā!
hehehe
h
Buldozers - Minhauzens 2 ir dzimis! Zārks jau nevar palikt tukšā!
slaidais
s
Es domāju,ka Zatlers smagi iekritis ar to pienapuiku,bet vēl smagāk ar Kukuli.
hm
h
"valsts drošības garants esmu es pats"- vai kaut ko neatgādina? "neviens no maniem parādiem korupcijas risku nerada" vieno kopīga tēma- pliks apgalvojums, bez jebkāda pamata
tad atdod tos
t
škel demagog, 20 gadus dzirdam šīs zagļu-debīļu runas, jo mēs zinam, kas ko rada, ne tev mums skaidrot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ej
E
puika mājā, āksts.............
Alkatība,
A
varaskāre,divkosība tiek apsegtas ar vīģes lapu,ko pats dēvē par drosmīgu uzdrīkstēšanos.
Prātīgs
P
un labs darbs būs,ja Bērziņš šo murgu vnk.apštapēs.Tāds dundux sc ļoti noderīgs,lai to varētu dažādi tirdīt,čakarēt,apkakāt un tml.ierādīt tam paredzēto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas