Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Sprūdžs: ZRP gaida Vienotības valdes lēmumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
bet nu šitādu nekaunību, tā gvelzt, būtu koks pa rokai un kāds no tās bandas tuvumā, kā gāztu neskatoties
artūrs
a
Sprūdžs: "Mums ir ļoti saliedēta partija......." Dienas virsraksts turpat blakus: papildināta: vairākums no ZRP deputātiem ir vairāk noskaņoti uz sadarbību ar Nacionālo apvienību Klauni!
LRIB
L
Zatlers par šo darījumu naudu ir saņēmis un atkāpties viņam vairs nav brīvi:Par to, ka Zatlers grib ar sakaņiešiem iznīcināt Latviju, bija skaidrs jau Saeimas atlaišanas dienā. Zatlers par šo savu melno darbu ir saņēmis milzu summu no starptautiskā cionistu centra.No 40-80 miljoniem, kuri ir ieguldīti pasaules lielākajās bankās. Pēc dažiem gadiem Zatlers būs miljardieris uz latviešu asins rēķina. Šāda informācija nāk no ASV, kā redzams, tad ASV iet cionistu un ru-šovinistu pavadā. P.S. Šie 40-80 ir ņemti no Latvijas tautai nozagtās naudas. Šīs zoziedzīgas darbības "pirmsākums" ir Godmanis un Borovkovs.
PSC
P
NOZELOJU KA ATDEVU SAVU BALSI TAM STULBAJAM ZATLERAM UN VINA ZALAJIEM GURKIEM
santehniķiS Edmunds
s
Sprūdž, tās krutās meitenes tevi sēņojot atrada un pasauca uz ballīti kā ākstu?
Ko tu tur gaidi?
K
69% vēlētāju NEGRIB neko zināt par Kremļa ievazāto politiku Latvijā, kas nav skaidrs?
Stāstītājs
S
Pagaidām par Kremļa partiju nobalsojis vien 15% no balstiesīgajiem! Un tas jau tika panākts ar baidīšanu.. Un kādam morālam kroplim jābūt ,lai sadarbotos ar rubiku???? zatleris ir vai nu nopirkts vai nu pats ir tāds glumais,bet kā jau izbijis komunists.
  • 0
  • 0
budzis
b
Puiskan, tu i stulbs vai tikai izliecies? Vienotiba visai skaidri ir pateikusi, ka ar SC nemaukosies
vairis
v
sprudziņu tads risinajums vivairāk varetu apmierināt- partija viņu neuzmeta rupji, bet ļauj ar godu strādāt kādā postenī, nebija tikai izkārtne vien premjera amatam tā teikt. par to 4 partiju koaliciju, nu tad jau ņemat visas piecas, politika tā teik ti kompromisu māksla, uškovs atdzis okupāciju un liksies mierā ar divvalodibu, dzintars pierausies un ar norīs krupi. atliek zzs bet tā kā pašam rokas nav tik tīras,tad var ari pievert acis kur viņi naudu ņem:)
AXIS
A
9. maijā varēsi lēkt kazačoku pie uzvaras pieminekļa un saliet graņonkās šņabi un piekost voblas .TAUTA savus KANGARUS ATCERĒSIES UN PIEMINĒS MŪŽAM. kā jums NAV KAUNA , NODOT SAVU VALSTI PUTINA ROKASPUŠIEM?
op
o
Nedomāju vis, ka viņi turpinās svinēt pie Pārdaugavā. Turpmāk 9. maijā viņi dancos kazačoku un ēdīs voblu pie Brīvības pieminekļa. Zatlers nodrošinās, ka latviešus tai dienā nelaidīs savam piemineklim klāt.
  • 5
  • 0
Hm
H
Turi muti, Sprūdž. Izvilkts nez no kādas dirsas un iztēlojas, ka tagad ir lielais politiķis. Žēl tikai, ka runāt un domāt nemāk.
x
x
Visi Maskavas dirslaizitaji tiks apcietinati un nodoti tautas tribunalam. Es valsts aizsardzibas brigades prieksnieks Osvalds Priede pazinoju ka valsts drosibas komiteja ir pienemts lemums apcietinat valsts noziedznieku V. Zatleru apsudzot vinu sadarbiba ar Maskavu. Visiem policijas iecirkniem, Zemessardzes vienibam, Valsts armijas vienibam, pasvaldibas policijas iecirkniem, Valsts ugunsdzeseju posteniem nekavejoties pienemt merus noziedznieka V. Zatlera aizturesanai.
?
?
Tu to nopietni?
  • 1
  • 0
zatlera kangaru partija
z
domāju, ka Kangaru sarakstu nebūs grūti sastādīt, lai tauta zina savus kangarus! Zatlers, Sprūdžs, ... pa, ja sc beigu beigās valdība nebūs, tik un tā zatlers būs ar kangara zīmogu uz visiem laikiem nožēlojami!
ag
a
Re kā atšķiras priekšvēlēšanu solījumi no pēcvēlēšanu rīcības. Pirms vēlēšanām ZRP apgalvoja, ka galvēnais partneris ir V, un kopā ar to meklēs trešo. Bet Sprūdžs tagad paziņo, ka galvēnais partneris ir SC, bet V var pievienoties ka treša, ja grib. Okupācijas atzīšanu ZRP no SC arī vairs nepieprasa, atšķirībā no pirmsvēlēšanu solījumiem. Un oligārhi ZRP arī vairs neinteresē, atšķirībā no pirmsvēlēšanu solījumiem. Meli, meli un tikai meli. ZRP.
phe
p
kāds kroplītis !
Jānis
J
Ārpuse jau kārtībā ,bet iekšpusē milzīgs morāls kroplis ,mums tādi tipi ir bijuši ,kangars,kiršteins utt. Cilvēki ar mazo burtu ,jo ir nodevēji! Un nav būtiski ,kas par iemeslu ,bailes nauda vai vara,izvēli izdara konkrēts cilvēks un kaina zīmogu viņiem uzliek laiks! Bet nu viens jau nu skaidrs ,viņu vārdus zatleris un sprūdžs ,jau turpmāk neaizmirsīs. Kangaru laikam vairs neviens nav savam bērnam licis.
  • 0
  • 0
artūrs
a
Arī es Zatlera lēmumu neatbalstu, bet apsaukāt cilvēku tikai izskata pēc ir galēji zemiski! Nu un, ja viņam ir pumpiņas? Katrs cilvēks ir pelnījis cieņu pat tad, ja jums viņa izskats nepatīk!
  • 0
  • 0
lux
l
Man ir tikai viens jautājums. No kādas aizkrāsnes Zatlers šo pusmācīto tipiņu izvilka. Vai tiešām Zatlers domā, ka valsts pārvalde ir vieta, kur pēcstundniekiem atkārtot uzdoto?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas