Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Sprūdžs: ZRP pagaidām pieturēsies pie lēmuma sadarboties ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
milics>viktoram.
m
Žēl,ka Sprūdžs nepiedzima un nedzīvoja laikā, kad Latvijā valdīja režīms, kura pēcnācēji un režīma piekritēji ir Saskaņas centrā,tas ir režīms, kura dēļ cieta visi latvieši, jo šie režīma cilvēki šāva latviešus masveidā un aizsūtīja uz Sibīrijas un Tālo Austrumu nāves nometnēm. Tad viņš tagad nepriecātos par to, ka šī režīma mantinieki tagad taisās diktēt atkal savu kartību latviešiem.Mēsla gabals!
tu
t
pumpainais vidusskolniek, latviešu tautas nodevēj, siekalainais šuneli kopā ar visu zgleristu bandu gribat tautu novest līdz barikādēm!!!!????
!!
!
zrp smird. NĒ sc, NĒ kangariem!
peļķe
p
Jau cerīgi , jau PAGAIDĀM , parādās!
Fakts
F
Kad SC bija RD kopā ar Birka, Dinēviča, amerika koalīciju, SC bija noslēgts t.s. "meitas" līgums ar Dinevīča sociķiem. Vai mēs esam aizmirsuši, ka it visos balsojumos SC atbalstīja korumpētās pārvaldības balsojumus. Arī tos, par kuriem šobrīd Štrams, Strancis un Janita atsēž cietumā. Bet visi šie trīs kungi taču strādā izpildvarā!!! Viņi tikai sagatavo lēmumprojektus, kurus Domes sēdēs apstiprina deputāti! Vai līdz pat šim brīdim ir noskaidrota politiskā atbildība, tie deputāti, kuri šos balsojumus atbalstīja un kāda ir viņu saistība ar Stranča, Janitas un Štrama naudas rebēm. Viņi taču bez politiķiem neko nevar izdarīt! Un SC vienmēr visus šos balsojumus atbalstīja. Tas arī tagad turpinās RD, kad SC roku rokā strādā ar olidarhu Šleseru un viņa partiju. SC liek amatos savus krievu cilvēkus, kuri bieži vien profesionalitātē nemaz neatbilst amatam. Arīo džerājšoferim no SC piešķirts amats ar 1000 Ls atalgojumu. Esot staigājis un meklējis darbu ... un atradis... Vai ir vēl kādam ilūzijas par SC? Ko var ņemties.
Alberts
A
Viena no SC sastāvdaļām joprojām savā programmā tiecas uz sociālistisko revolūciju. Laikam jau tā radītu izcili pievilcīgu vidi investīcijām.
alberts
a
Ka tas IR? - "pagaidām" - tas ir kad pasus izmetīs miskastē?
bumers
b
Sprūdžs duraciņš nesaprot, ka Zatlers norok viņa politisko karjeru. Tāpat arī citi partijas biedri neapzinās tālākejošas sekas. Jo lemj jau partija un tās valde.
bumers
b
Acīmredzot Zatlera partijā nav gudru un pārliecinātu cilvēku, kas var pārstāvēt savu vēlētāju intereses. Vislielākais talants viņiem ir krāpt savus vēlētājus, kuri deva viņiem savas balsis. Tāda partija nedrīkst pastāvēt. ZRP nav spējīga strādāt, lai realizētu mūsu mērķus Latvijas un mūsu vēlētāju labā. Pieprasam anulēt mūsu dotās vēlēšanas balsis ZRP. Prasība nav apspriežama. Zatlera partija ir pierādījusi to, ka savtīgu iemeslu dēļ iet pret savu vēlētāju vēlmēm un gribu. Tas nedrīkst notikt, jo tikai mēs varam dod šo darbu un arī mēs to varam liegt. Ja darbs neatbilst mūsu prasībām.
monitors
m
Pats galvenais - Latvijas Satversme neparedz, ka deputātam, kas ievēlēts būtu jāseko vēlētāja gribai, kas viņu ievēlējis.
  • 0
  • 0
monitors
m
Kā pierādīsi, ka tās anonīmās balsis vēlēšanu urnās par ZRP ir tavas?
  • 0
  • 0
bumers
b
Redzu, ka tikai ārkārtas atkārtotas vēlēšanas varētu atdzesēt iekarsušo Zatleru - pilnīgs idiotisms. Ir bijuši stulbi gadījumi politikā, bet šis izceļās ar īpašu prāta spēju trūkumu un izskatās, ka arī personīgu materiālo ieinteresētību. Esmu pārliecināts, ka ZRP ir jāatlaiž no atbildības. Viņi ir nodevuši mūs vēlētājus. Vai Zatlers ir galīgi stulbs, ka nesaprot, ka viņam ir jāpilda vēlētāju prasības , nevis jāvadās pēc savas privātās materiālās ieinteresētības, pēkšņi paziņojot precīzi savus patiesos nodomus ? Viņam politiskais bizness līdz ar to ir beidzies. Duraciņš norok pats sevi un velk līdzi citus savas partijas ausaiņus, kuri neapzinās, ka atbalstot viena, izrādās, ne visai gudra cilvēka slēptos motīvus norok politikā arī paši sevi. Mēs pieprasām Zatlera atkāpšanos no neloģiskajām prasībām, vai arī atkārtotas vēlēšanas!
lea
l
Labāk izlasiet Sanitas Uplejas rakstu "Pārmetumi nevietā" ir.lv:
ritdienis
r
e. Sprūdža k-gs,vēlos mūžu nodzīvot Latviskā Lātvija un neviss Krievijas guberņā.
NAV VIENALGA
N
Lai arii balsoju par VL, tomeer gribu, lai valdiibu veidotu ZRP un SC bez Vienotiibas, jo vinjiem ir neliels vairaakums. tas disciplinees koaliicijas deputaatus naakt uz darbu un balsot par leemumiem, lai nodroshinaatu vairaakumu! ;)
drausmigi
d
Ja jau navessods LV nav atcelts,tad kangari lieliski var pretendet tikshanu elle likuma paredzetaja kartiba DDD
naivā
n
Man ir kauns,ka savai ģimenei ierunāju balsot par Zatleru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas