Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Sprūdžs - ZRP premjera amata kandidāts, finanšu ministra - Dombrovskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edisons
e
Reģistrēti 1045 biedri, bet piedalās 505, t. i. 48 %. HA! Na vprogrammas, nav ministru kandidātu (izņemot jaunēkli teorētiķi Dombrovski un premjera kandidātu jaunēkli Turībā izglītību guvušo Sprudžu). Bet kas IR - nekā.
Pensionāre
P
Balsošu par SC. Man nevajag atlaistos.Lai pamēģina valdīt un uzlabot ekonomiku Latvijā un tautas stāvokli.Nav vairs izturams.Tā nabadzība ir šokējoša.Kāpēc mums tā jādzīvo,kad citi saņem algu 5000 mēnesī?Ar kādām tiesībām viņi uzkundzējušies ? Vēlēšanu sistēma nekur neder.Nabagiem nav jābalso par bagātnieku aizstāvētāju partijām.
Berta
B
Sprūdžam var uzticēt maksimums būt par LU Studentu biedrības priekšsēdētāju, ne vairāk. Ko šitāds jēdz no valsts vadīšanas??? Man pilnīgi mati stāvus slejas! Tik dumja jau Latvijas tauta nav, ka varētu šito vēlēties par premjerministru, līdz ar to šaubos, vai par šo galīgi nenobriedušo personāžu kompāniju kāds vispār balsos, jo tas ir bīstami. Man tas atgādina ZZs un SC ēzeliskuma un populisma izpausmi sakarā ar pensiju indeksāciju, kad pasaules nestabilā ekonomika teju, teju liks Latvijai atkal savilk jostas. Mazliet vairāk nopietnības gan vajadzētu! Un, protams, ir naivi cerēt, ka Bērziņš vēlēsies jelkādu citu premjeru, kā Dombrovski. Neredzu tam nevienu iemeslu. Turklāt arī Andris Vilks (V.) perfekti tiek galā ar valsts finanšu stāvokļa lietām, nevis strebj karstu.
James
J
Nezinu īsti, vai balsošu par ZRP, bet šeit un citur komentāri ir pilnīgi nevietā. Pamatojumi ir lēti reklāmas triki nevis vērā ņemami argumenti. Balsojot svārstos starp VL un šo partiju, bet brīžiem pārņem sajūta, ka tik tiešām ZRP ir kaut ko sagrēkojusies, bet kad sāk izvērtēt kas tad ir sagrēkots, secinu, ka tik tiešām paredzētā nomelnošanas kampaņa rit pilnā sparā. Varbūt tas arī būs par iemeslu, ja izlemšu tomēr balsot par ZRP, jo - kādam šī partija nu ļoti nepatīk, vai arī nav izdevīga....
nasca
n
Es svārstījos starp Vienotību un ZRP, bet šaubu nav - pirmie iekšēju nesaskaņu dēļ izgāza Saeimu mierīgi noskatīdamies, kā viņiem priekšā darbojas reālā SC-PLL-ZZS koalīcija. Dombrovskis ir labs premjers, bet Sprūdžs ir viņam laba alternatīva. Galu galā nevajag pārspīlēt - MK lēmumi ir kolektīvi un premjera loma ir svarīga, bet ne jau nu viņš ir vienīgais lēmējs.
  • 0
  • 0
replika to jaa
r
PACELT NEKUSTĀMĀ ĪPAŠUMA NODOKLI ---- Cik saprotu, to ZRP vēlas darīt, lai padzītu latviešus no viņiem piederošas zemes
replika
r
Būtu svarīgi atgādināt latviešu lauku tantiņām, kuras sataisījušās balsot par Zatlera parķeju, vienu lietu. Nils Ušakovs savu draugu Vjačeslavu Dombrovski dēvēja par traku liberāli. Tas nozīmē - mazi nodokļi bagātajiem, lieli - nabagiem, mazas pensijas un pabalsti. Es nemaz neatgādinu veco labo teicienu - "pasaki, kas ir tavs draugs un es pateikšu, kas es Tu".
Jūrmalnieks
J
Tik saulaina un jautra sestdiena sen nav bijusi - izlasot žo ziņu izsmējos no sirds.
Pionero
P
"Vai Latvijai atlikušo uzņēmumu prihvatizācijai gatavi?" bargi jautāja banku oligarhi. "Vienmēr gatavi!" braši salutēja zatlerēni un jenotēni.
jaa
j
es dzirdēju zatlera mērķus televīzijā- tie ir LIKVIDĒT BEZMAKSAS-BUDŽETA VIETAS AUGSTSKOLĀS UN PACELT NEKUSTĀMĀ ĪPAŠUMA NODOKLI => man liekas viņš ir nodevis vienkāršo tautu vai nu ir tik bagāts un atrauts no reālās dzīves , ka zaudējis realitāti!!!
Vārds
V
slišala zvonn, ņe znaju gde onn...
  • 0
  • 0
fakts
f
Viss loģiski - kāda tīnīte tāds vāciņš. Zatlers zvērināts sorosietis un viņa ekonomikas ministrs "Sorosa fonda - Latvija" valdes vīrs V.Dombrovskis. Kā cimds ar roku un vēl kosmopolīts Kīlis piedevām.
te jāsaka krieviski
t
Тихо шифером шурша, едит крыша не спеша. Если видешь в небе люк, не пугайся - это глюк.
Jojo
J
Tad ZRP jāmaina nosaukums uz Sprūdža reformu partiju. Sprūdžs jau veiks tās reformas:)
Andrejs
A
Zatlera partija - tā ir butoforija, kurai nav nekas prātā, kā panākt valsts uzplaukumu. Visi tie, kas ir Saeimas vēlēsanas sarakstos, tie ir cilvēki, kas raujas pie varas un pēc naudas. Šodien notiek ZRP saiets, kurā jau tagad izvērtās skandāls, jo daudzi nav mierā ar notiekošo partijas iekšienē.
Andrejam
A
Tiem biedrīšiem vara tiek solīta, bet īstenībā.to varu savāks Vienotības vecie meļi un ierāvēji. Tā kā butaforija tā ZRp patiešām ir. Vienotības klons.
  • 4
  • 2
arī sienāzis-vijolnieks
a
Zatlers galīgi nojūdzies, ja tādus zaļknābjus par premjeru un finanšu ministriem
zvirbulēns
z
Zatlers rullē, var atkal ierēkt! :) :)
KLM
K
Lembergs rullē, pat angļu tiesa ierēc !
  • 5
  • 3
ierēcu
i
Jo LA intervija parāda, ka ZRP ir Vienotības padauza.
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas