Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Stājas spēkā Justīnes slepkavam piespriestais mūža ieslodzījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
assddsd
a
Atvainojiet par sitadam rupjibam vardiem, bet vins tak ir pelnijis navi nafig tadi ir labak lai vins sez cietuma un dzivo vai labak vins nospragtu.
kallssa
k
lops nelava
kallssa
k
Sitai meitenei bija tikai 13.gadi vina vareja ilgi un ilgi dzivot un sitais nelava
kallssa
k
Tadiem suniem nav jega dzivot es nezinu kada bija gimene tadi pati
kallssa
k
Nafig vinu nevar nosaut kapec policija nelauj vins butu pelnijis navi un ka citiem dara pari
kallssa
k
Kapec sini pasaule nesam pasargati ka sitadi lopi uzbruk zb.
Kallssa
K
Kaut sitadi lopi nospragtu es novelu vinam elle aiziet vinu tur auksa debesi vinam sados kartigi. Tu esi kroplis....
akoosk
a
Sitais virietis ir nelormals lai tani cietuma vinu pasu izdraz un nogalina nahuj tadi dzivi ir
Muris
M
Var jau pieņemt visādus jaunus likumus, taču tie neattieksies uz tiem,kuri jau ir notiesāti,un atkal mēs varam būt droši,ka agri vai vēlu tiks 'pirms termiņa atbrīvots vai apžēlots kārtējais paipala vai grantiņš. Tik tiešām! kamēr mūsu likumu pieņēmējas, ''gudrās '' galvas, maldās pa cilvēktiesību brīžiem apsurdajiem džungļiem, baidos, ka mums nevienam nav iemesla justies droši un pasargātiem. Pagaidām ceru vienīgi, ka viņi var cietumā netīšām kārtīgi paklupt.
Hamamelis
H
Pa ausu galam vienās ziņās dzirdēju, ka Tieslietu Ministrija kaut ko darīšot, lai mūža ieslodzījums nebūtu pārsūdzāms. Diena, nevarat, lūdzu, par sodiem/praksi/apžēlošanu/likumiem analīzi uzrakstīt, lai vismaz skaidrība un arī pabakstīt mūsu izcilos prātus sakārtot likumdošanu, tā vietā lai demagoģizētu par nāvessoda atjaunošanu?
Nesaprotu
N
Kapec sabiedriba tiek dezinformeta par soda meriem???Nu kads vinam muza ieslodzijums???Nu kads?Pec 25 gadiem velakais, bus ara,ja ne atrak par labu uzvedibu, bus nogribejies, ka bail, un atkal varos un slepkavos.Ja reiz saucas MUZA IESLODZIJUMS,TAD UZ VISU ATLIKUSO MUZU, UN NO CIETUMA ARA AR KAJAM PA PRIEKSU.Ja ne, tad godigi ari jaraksta- sods-25 gadi ,un par labu uzvedibu var tikt apzelots.Nu nevajag melot.
niknais filologs
n
Nominatīvs: Gundars Paipala Ģenitīvs: Gundara PaipalAS, nevis "PaipalA"!!! Bija redzēts, ka "draugos.lv" un tml. vietās jaunieši vairs neprot pareizi locīt vīr.dz. vārdus, kas beidzas ar -a vai -e, bet nu arī lielākajā dienas avīzē... :(((
Kāpēc
K
Kāpēc tādam atstāj cilvēktiesības. Noteikti var atrast iespēju,. kaut vai starptautiski, kā tādam, kam pierādīts, atņemt cilvēktiesības un tad vienkārši iznīcināt, kā jau bīstamu kaitēkli. Nāve nevar būt sods, jo vai tad mēs visi par kaut ko esam sodīti , bet varbūt.
man vairāk interesē
m
pēc cik ilga laika viņš sāks prasīties laukā.Tādas tiesības,lai cik dīvaini tas nebūtu,viņam joprojām ir laipni atstātas. Tas vienreiz jāizbeidz!
rrr
r
Kretīns, kroplis... Degt viņam elles ugunīs mūžīgi!!!! Viņš ļoti (??) nožēlojot nodarīto? Un kā ar pārējām 6 reizēm, kad viņš ir veicis noziegumu? Vai tās viņš arī nožēlo? Ja nožēlo, tad kāpēc veicis tādas briesmu lietas atkārtoti? Tādi mērgļi nelabojas un neko nenožēlo un vieta viņiem ir kapa bedrē nevis sēdēt cietumā par liekēdi mums - godīgiem nodokļu maksātājiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas