Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Staķe: diemžēl Repše atrada laiku satikties tikai rīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
katraa gadiijumaa skaade daudzreiz mazaaka , kaa par nosvilinaatajiem Reģiem ar visiem nelaimiigajiem , alkoholisma skartaa seja spiid un laistaas ministrenes kundze , bet Repše nemaz nekaaro juusu kaaroto siles amatu , faktiski peec Reģu traģeedijas , jums vajadzeeja satiities kaa vecai graamatai , liidziigi Emsim...
brīnums
b
Jā,Staķe atklājusi tādus citiem nezināmus jaunumus,ka cilvēkiem pēc vētras postījumiem nepieciešama arī valsts palīdzība un pati brīnās,kā finansu ministrs Repšes kungs , viņu nav sagaidījis,saticis jau ar naudas žūksni rokā.Paši ZZS un viņu satalīti ir lielākie naudas izšķērdētāji,bet prasa lai Finansu Ministrijā būtu nauda priekš tautas,kam patiešām pienākās palīdzība.
redakcija
r
Savādi,ka Ministre Staķe pēc atgriešanās no vētras skartajiem novadiem ir tik smaidīga un jau paspēj iekost savam valdības kolēģim Repšem.Laikam jūt,ka uz citu nelaimi varēs paspīdēt jau vēlēšanu kampaņas gaismā.Varbūt laba ierēdne,bet man izliekas arī nedaudz par glumu.Atceros,kā skrēja ar ministrijas rožu klēpi sniegt un skupstīt Lembergu,kad pirmo reizi nominēja par premjēru.
no malas
n
Uz tā fona, ka "žurnālistiņi" dažreiz ziņas pasniedz šķidrā iepakojumā, nevar saprast, cik precīzs arī šoreiz ir atreferējums. Taču ministres "vaimanas" par sava kolēģa aizņemtību ir nožēlojamas.
dzeris
d
Pēc tā pansionāta nodegšanas Staķei būtu jānolien maliņā un jāklusē, nevis jādemonstrē sava muļķība.
Buba
B
Nemet akmeni marsietim, - vispirms jau vajadzētu pašvaldību mājas darbu - kādu apkopojumu, naudiņas apjomu, nevis vienkārši sarokoties.
Ilmārs
I
Lēts priekšvēlēšanu triks, Staķes kundze!
Ko man tie sēdekļu pārvalki bildē atgādina??? Ā, podziņas blakus bildē :))
DD1
D
Staķe imitē rūpes par tautu.
123
1
vai tad cilvēkiem savas mājas nav jāapdrošina ? Lai maksā apdrošinātāji ! Repšem ir nauda jāpiešķir tikai valsts objektiem , kuri cietuši ....nu un jāpalīdz ar algām glābējiem par virsstundām..
stulbums
s
Staķe tēlo, ka baigi strādā, un, lai to labāk nodemonstrētu, kādam jāuzbrauc!
čivriv
č
Kad pašai naff ko konkrēti bilst par lietu - NEslikti paklusēt. "... konstatējusi, ka situācija izveidojusies ārkārtēja un vētras nodarītie zaudējumi, kurus pašvaldības sākušas aprēķināt, varētu būt lieli. ..." Kā var nesaprast - turpat tālāk seko norāde : "... No līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem ir pieejami 500 000 latu. " Bestolks! ... Sorry par izteicienu, bet....
Matu skaldīšana
M
Vai tiešām Reģu varone Staķe iedomājas, ka Repše savā kabinetā sēž un to tik vien dara kā urbina degunu? Viņam taču darbi jau saplānoti iepriekš. Stihija ieplānot nav iespējams. Neliek taču gaidīt ne nedēļu, ne mēnesi. Pati taču saprot, ka šodien valdības sēde. Vai tajā nepiedalīties? Fui, Staķe! Priekšvēlēšanu populisms.
VIEDOKLIS
V
Staķes kundze, vispirms par stāvokii Madonā jāziņo ministru padomes sēdē. Tur ir jāpieņem lēmums, un pēc tam Jums ir jāiet pie finanšu ministra. .
šeit un tagad
š
Zemsaviete Staķe pret jaunlaicēnu Repši - interesanti, interesanti. Diena labāk būtu pajautājusi Staķei, kāpēc uzturēt birokrātisko slogu un rīkot speciālu tikšanos, ja ārkārtas situācijas izstāstīšanai pietiktu tak arī ar piecām minūtēm pirms un piecām minūtēm pēc valdības sēdes ŠODIEN. Finanšu ministrs mucā nedzīvo - ziņās kaut ko no vētras postītajiem apgabaliem būs redzējis, ne?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas