Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Staķe: Jurševskas uzdevums ir atjaunot ticību sociālo iemaksu jēgai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pensionāre
P
2008.gada nogalē soc.budž. bija gandrīz miljards, ja treknajos gados treknās māmiņu algas un ierēdņu treknie bērnu piedzimšanas pabalsti un PAREX glābšana nebūtu patīrījusi sociālo budžetu, tad pietiktu ko pārdzīvot krīzes gadus un arī indeksēt mazās pensijas. Pensionāri ir maksājuši 40 un vairāk gadus nodokļus kā kāds baņķieris var runāt par pensiju samazināšanu. māmiņām ir jāmaksā un arī pabalsti, bet sociālajābudzetā tam nav uzkrājumi. Lai Jurševskas kundzei pietiek spēka visu sakārtot.
PR kariņš
P
Labs raksts. Kā vienmēr atsedzas dīvainas, bet sen zināmas lietas. Amatos tiek iecelti savējie - radinieki, novadnieki, bijušie skolasbiedri, bijušie studenti, bijušie kolēģi, bijušie padotie, partijas biedri un tamlīdzīgi. Bijusī ministre ir sapratusi, ka cilvēkiem ir zudusi ticība sociālo iemaksu jēgai. Nākamā ministra uzdevums nav sakārtot sociālo sistēmu, bet atjaunot ticību sociālo iemaksu jēgai. Ticības atjaunošanai labākais variants ir PR speciālists. Vēlams - savējais - bijušais students un / vai bijušais padotais vai tamlīdzīgi. Pensionāru federācija uzreiz un tā bez ziepēm.... Un tik slavē, un tik slavē... Ar finanšu ekspertiem, kuri reāli (bez politiskām ambīcijām un kopsakarību neizpratnes rozā brillēm) novērtē esošo situāciju un nākotnes izredzes, tiek uzsākts PR kariņš.
jonj
j
Jurševska preses bāba tu biji un tāda paliki, darītāja tu neesi.
Rēgs
R
Nav šī meitene sociālās jomas speciālists. PR speciālists ir un arī šobrīd strādā tikai uz ZZS imidžu pie tam tikai pensionāru acīs, jo tas ir stabils elektorāts. Bet Jums, Staķes kundze, nevajadzēja graut to uzticību sociālajam budžetam, tad nevajadzētu arī meklēt mori, kuram pēc tam tā uzticība jāatgūst. Sociālo budžetu bezatbildīgi ir izsaimniekojusi tieši ZZS ar saviem netalantīgiem un bezatbildīgiem ministriem un tagad izliekās ka "ne pri čom".
Tukšpiržu kāzusi
T
Jurševskai esot savs mugurkauls? ... un viņa mākot lietas pasniegt.... === Un no kā tad citi zzesniki aiznēmušies mugurkaulus un kurš viņiem pasniedz lietas?
Mufijs
M
Vai Dagnijai nemaz nav kauna plātīties ar savām kļūdām. Papriekš jāspēj uzņemties atbildību un tad vāvuļot, nevis bērneļus iekārtot valsts darbā.
Liva
L
Staķe oficiāli beigusi tikai Daugavpils dziedāšanas skolotāju. Pārējās CV rakstītās lietas izskatās tā tā. Staķei liekas, ka visi, kuri ar viņu strādājuši kopā LM, ie viņas skolnieki...
Vai
V
tad Rungaiņa tēzes ir diskusija? Līdzekļu Latvijā nekad nepietiks, ja tie tiks izsaimniekoti. Un izsaimniekoja līdz šim, jo ir salīdzinājums ar Igauniju. Naudas maiņa 1: 200, privatizācija, banku krīzes (Igaunijai tādas nebija, mums Baltija un Parex) utt. Igaunijā oligarhu nav. Mūsu ierēdņi radīja valstis valstī (FM A.Vilks), uzpūta savas algas, noslepenoja. Neo atslepenoja. Nu un tad, ka atslepenoja, viss turpinās. Vai strukturālās reformas ir notikušas?
klans
k
Jurševska ir bijusi Staķes studente. Kas tas par murgu? Staķe varbūt tāpat kā Rivža ir profesore?
Citāts
C
"Lai arī kapitālismā nekas nav garantēts,tas pats samazinātais PVN pārtikai: Vācijā-7%,Francijā-5,5%,Luksemburgā-3%,Holandē un Beļģijā-6%,Anglijā un Īrijā-0%,Spānijā-4%,Portugālē-5%,Austrijā,Itālijā-1 0%(atšķirībā no Latvijas) netiek celts kopš PVN ieviešanas brīža! Tādēļ,ka citās valstīs ir paaugstināta PVN likme luksusa precēm un pakalpojumiem!"
klusais
k
Un es izlasīju - "Staķe: Jurševskas uzdevums ir atjaunot ticību seksuālo iemaksu jēgai" ....
ir viens veids,
i
Ir tikai viens veids, kā atjaunot ticību sociālo iemaksu jēgai: valstij ir jāatzīst parādsaistības pret visiem tiem, kuriem sociālie pabalsti tika samaksāti mazākā apmērā, nekā to paredzēja likums laikā, kad tika veiktas sociālās iemaksas.
ZZS priekšstrādnieks
Z
ZZS priekšstrādnieki Staķe, Purne un Augulis ir izdarījuši visu, lai darbspējas vecuma iedzīvotāji nebūtu ieinteresēti maksāt sociālo nodokli
ZZS priekšstrādnieks
Z
ZZS priekšstrādnieki Staķe, Purne un Augulis ir izdarījuši visu, lai darbspējas vecuma iedzīvotāji nebūtu ieinteresēti maksāt sociālo nodokli.
Sniper'sEye
S
Iesākumā šo jaunsievišķi vēroju ar šaubām...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas