Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Staķe: Kalvītis vienā nedēļā lika māmiņu algas pārcelt uz sociālo budžetu, biju šokā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha..ha
h
..jūs vēl joprojām izskatāties un izrunājieties tāda ''apšokojusies'' kundzīte!!!!!.....vajadzēja demisionēt jau tad!!!ja ir godaprāts!!
K-K
K
... Pilnigi piekritu: bet 5. kolona, Nepotisms, Skelisms, Sleserisms un TP mahinacijas norada uz ista valsts politikas virziena un plana iztrukumu - un tas vakuuma valda 'interesu grupas' kuram nu steiga pievienojusies etniska problema ar savu merki ... ...VISIEM IEPRIEKSEJIEM, JAATSTAJ SAEIMA -- IZVELESIM TOS ARA !!! ...LAIKS JAUNAI PAAUDZEI AR NEATKARIGU, ATBILDIGU UN VALSTISKU DOMU !!! ... Lai NOTEIKTU NORMALUS politisko partiju pamatus UN TOS SAKARTOTU - janolidzina pedeja problema - vispirms jaatbalsta Nacionalo bloku = LV/TB/LNNK + Vienotibu(ar svitrojumiem) ... Vienigi sie cilveki VEL spes normalizet valsts attistibu ... ... Pec tam jasak STRUKTURET NACIONALI NOSKANOTAS partijas ar ekonomiskam novirzem, kuras vares piedalities visi valsts pilsoni pec vinu uzskatiem ...!!!
Tante
T
Premjers Kalvītis lika izdarīt grozījumus,savukārt,Staķe ,būdama pilnīgā šokā, padevīgi izpildīja uzdoto.Es uzskatu,ka nozares ministram ir jāprot aizstāvēt savs viedoklis,argumentēti pamatot un pierādīt,ka premjers neizprot situācijas būtību un kļūdās.
stulbi!
s
Diez vai šoks kundzei jau pārgājis?
vai vai
v
Kalvītis - garants, oranžās bandas - garants, tā lūk!
trīne
t
Kalvītis taču ira viens sātans. Nekādi nevaru saprast, kā viņā ir vairāk - nelietības vai stulbuma??
....
.
Vai patiešām neviens vairs neatceras Staķes lomu pirms 2 gadiem t.s. mutatis mutandis principā? Tas ir, kad viņa centās Saeimu pierunāt noziedzīgi iegūtas naudas legalizēšanu realizēt likumā, kas Lembergam būtu bijis tik ļoti izdevīgs? Kādēļ šķiet, ka Diena netikai Šlesera intereses popularizēs, bet arī proponēs Lemberga cilvēkus?
cope
c
Kalvītis daudz ko sastrādāja.Vajadzēja uzreiz sacelt trauksmi.
Staķītei
S
Ak tu nabadzīte, tāds maita Kalvītis tevi piesmēja. Ko tad neprasīji savam varenajam ZZS palīdzību. Gan jau Brigmanis ar Lembergu būtu sastiķējuši kādu shēmiņu.
!!
!
Ja arī lika to darīt Kalvītis- VAI TAD PAŠAI STAĶEI UN ZZS GALVAS NAV UZ PLECIEM?
:)
:
Vienu nesaprotu - kāpēc Staķē baidījās iet pret Kalvīti : aiz viņas taču vesela partija stāvēja. Tas tikai nozīmē vienu - nav nekādu partiju, ir tikai interešu grupas - kā šobrīd sarunā, tā dara štrunts par sekām. Tā arī ir tā "augstā politika" :)
Interesanti
I
Interesanti būtu, ja tūlīt pēc Staķes šo jautājumu uzdotu Kalvītim. Arī viņam atrastos simtiem iemeslu, kāpēc vajadzēja darīt nepareizi. Jo bija, lūk, tā, tā un šitā. Un tā ir ar visiem Latvijas politiķiem. Pajautā kādam tieši - kāpēc tu darīji nepareizi? Dabūsi dzirdēt brīnumu lietas.
Gunārs
G
Jums ZZS auniem vispār vajadzētu muti aizvērt , ko ta Jūs Latvijā lauksaimniecību nolaidāt uz bankrotu, tādi gudrinieki atradušies!!!
r
r
U nas vsjo ka v Matuške
888
8
У вас чё, все министры такие? Ули вор, или дурак, или глухой+слепой?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas