Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Staķe šausminās par Kokaļa ieceri Reģu pansionāta vietā ierīkot viesnīcu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lai
l
Lai Stake pastasta ka organizeja vainigo atrasanu un notiesasanu bez lietiskajiem pieradijumiem un atceraties, tiesa beidzas, bet iemeslu ta ari nenoskaidroja, Regu tragedija ir tragedija kuras iemeslus neviens ta ari nekad neuzinas, vainigos jau var atrast vienmer un visur, ta ari seit, viens prokurors saprot ka bez pieradijumiem nekada tiesasana un apsudzibu nesanaks, atiecigs zvans, safabrice apsudzibu, eksperti uztaisa kadu nekadu apsaubamu sledzienu, iegruz tiesai, ta nospele teatri ar tiesasanos, sprieduma nolasa prokurora saceretas pasakas un nenemot vera ka iemesls nezinams sakroplo divu cilveku liktenus aci nepamirkskinot, ta luk notiek,
stake
s
Kurs tad pasutija vainigo atrasanu pie Maizisa, kad prokuratura pieradijumu trukumu del taisijas lietu slegt, Stake, un vinai jau vajadzetu zinat ka tur bija psihiski slimo aprupes centrs ne pensionari vien. Tad jau riga nevar vispar dzivot, tur cilveki ir kauti gadu simtiem. Stakei varbut bail ka saudzigi renovejot eku var atrast tiesi ugunsgreka iemesla celoni, kas sagaztu vinas atbalstito apsudzibu ka karsu naminu. Latvija ir prokurori kuri prot apsudzet bez pieradijumiem un tas jau norada uz demagogiju, gluzi ka lembergs teica, ko vajag to apsudz, tada ka pakalpojumu iestade.
Es zinu
E
skaidrs kā diena, ka dega no vienas istabas augšējā stāva, ja neticat atbrauciet un apskatieties, vienai istabai logu aile izdegusi otras istabas logam logu aile tikai apsvilusi, tā saucamie slimie cilvēciņi atpūtās, jo arī nakts sanitāre, kurai bija jāstrādā atpūtās un nebija dežūrā uz vietas, tā sakot nodzēra Reģus un un vēl 26 cilvēku dzīvības:(
  • 0
  • 0
s
s
bijusī Reģu pansionāta direktore Irēna Hartmane ir V. Kokalim tuvu stāvoša persona, kas tagad saistīta ar viesnīcu Metropole ------------------------------------------------ a mož tīšām nodedzināja?
XXL
X
Sabiedrība šausminās par Staķes aprobežotību!
Buba
B
Staķe šausminās ..., varētu par piemiņu pati pa ķieģelītim nopirkt un izmantot pēc saviem ieskatiem.
Marta
M
Staķe notikušajā nav vainojama. Jāvaino konkrētie cilvēki, kas tur kaut ko salaida dēlī.
Marta
M
Nē, nu gan ir liekulības kalngali! Vai tad Reģiem palikt kā drupu kaudzei? Vai tādas krāsmatas, grausti Latvijā nav pārlieku daudz. Lai tas būtu Kokalis vai Ārgalis, viss viens, bet lai ir cilvēki, kas var vidi sakopt! Vai Staķe pati varētu Reģus uzcelt no jauna?
pinokio
p
uztaisīt tur apbedīšanas rituālu biroju...
zvirbulēns
z
Nu gan grābstās, galīgi nojukusi, vai?
Skaistule
S
Divkose
kjhj
k
nu principā jau visa Zema ir vieni vienīgi miroņkauli. tad jau uzlikt vienu riktīgi lielu piemiņas zīmi un braukt uz Marsu
ehh
e
arvien vairāk pārliecinos, ka Kokalis ir civēks ar augstu intelektu - saglābj skaistus vēsturiskos īpašumus, bet Staķes vieta būtu tiešām govīm pie astes. Es paties ceru, ka kokalis restaurēs šo ēku nepakļausies šo dumji provinciālo bauru viedokļiem.
°doma
°
Staķes izteikumi tikai apstiprina to, ka viņa ir cilvēks ar zemu intelektu, kuram īstā vieta būtu darbs fermā par slaucēju. Staķe izskās: " Man pazīstamie cilvēki, kuriem nauda nav problēma, visi kā viens atzīst, ka nekad nepirktu īpašumu, kurā kāds gājis bojā" Tas savukārt parāda, ka arī visi viņas maksātspējīgie draugi ir zema intelekta cilvēki. Lielākajā daļā vēsturisko ēku kāds ir gājis bojā, bet tāpēc šīs būves neviens nenojauc un neveido šajās vietās memoriālus. Tad jau viņas draugi ir vieni vienīgi tirliņi, kas gatavi dzīvot tikai jaunās reģipša būdās, bet ne vēsturiskos īpašumos.
Taradaikins
T
tas ir tas pats kaa kad bazniicaa ieriikotu maukumaaju...amizanti , va ne Staķes kundze?
cita Dagnija
c
Nu kam gan vajadzētu klusēt par Reģiem tagad, tā esat Jūs, Staķes kundze! Kā tur ir tajā latviešu tautas sakāmvārdā par skabargu un baļķi acīs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas