Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Stendzenieks neielaižas derībās, vai PLL pārkāps 5% barjeru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balamovska
b
Katra zemnieka spēks un saknes ir dzimtā zeme, nevis kāda ļaužu grupa ar nosaukumu "Zemnieki".Tas ir pavisam naivs mierinājums par pareizas izvēles iespējamību.
Zoja Monroza
Z
Tā patiešām šķita un šķēle jau nebūs tas, kas žēlos naudu telefonistēm (šķēle nemāk slēpt īpašo gandarījumu par kārtējo izdarīto blēdību - viņam blēdība ir iedzimta un, kas viņu nepazīst, uz šī āķa uzķeras), bet pretējais viedoklis bija stabils un tieši tas ir galvenais.
Zoja Monroza
Z
Dzīve nebūt nav skaista, taču to var dzīvot cerībā uz Dievu ( citādi tā ir velta )un skaistums ir dievatziņa - to mēs varam redzēt visā radībā.Politika nebūt nav tik svarīga, bet mums jāaptver kopsakarības mūsu apkārtnē un katra politiķa iekšējais dzinējspēks.Tad arī apjautīsim lietu būtību un zināsim , kura ir nekļūdīgā izvēle, galugalā esam taču savas valsts pilsoņi!Bet tukši vārdi un emocijas ir sēnalas, ko vējš aizpūš prom - agri vai vēlu.
es
e
pat ieteiktu ka tā cepure varētu būt Lužkova ķepka,kā nekā no ādas.Piereizes tas būtu draudzīgs žēsts Latvijas virzienā.
Arturs - Pensionars
A
Viens no pareizākajiem un spēcīgākajiem slēdzieniem kādus esmu lasijis..."Jurģim arī,izrādās,nauda joprojām nesmird - grūtnieču slepkavas Kononova dievinātājus un Krievijas agresijas Gruzijā pakonsultēt..."
Santa
S
Nu nezinu gan, kas šajā kopā ir savākušies un kādi ir viņu mērķi. Skatoties uz politiku, kādu viņi piekopj, gribas paņemt apses mietu un aizstiept šo bandu uz purvu. šlesers un šķēle ar savu bandu ir murgs, bet šamējie ir murgs kvadrātā. Par alkoholu tev piekrītu un no sevis vēl piebildīšu, ka pati nicinu šīs dziras lietotājus. Dzīve ir pārāk skaista lai to nodzīvotu ar grādīgas dziras apdullinātu galvu!
Arturs - Pensionars
A
Par 1941.gadu,protams,pārteikšanās,jo togad nebija vēlēšanu.Krievu okupāciju nomainīja vācu okupācija,tas gan. Vienmēr esmu balsojis un balsošu par zemniekiem,jo tās ir mūsu saknes un spēks,kas ļaus latviešiem izdzīvot.
Temīda
T
Ko tas Stendzenieks, nojūdzies galīgi, ko te piemin - 1941.gadu, kad - Latviju bija okupējuši krievi, nu gan salīdzināja?
Figvams
F
Par Stendžu viss sen skaidrs, bet Jurģim arī, izrādās, nauda joprojām nesmird - grūtnieču slepkavas Kononova dievinātājus un Krievijas agresijas atbalstītājus Gruzijā pakonsultēt...
jai
j
Ja k'āds skatijās vakar LTV preses kluba raidījumu un pievērsa vērtējumu skatītāju balsojumam , varēja redzēt , kā bija PLL organizējis balsojuma uzlabošanu : tauta Šleseri lika pie vietas , tad sāka darboties PLL aparāts un masveidā sāka zvanīt par labu Šķēlem. Šo zvanu birums uzskatāmi parādija , ka zvana no vieniem un tiem pašiem telefoniem.
mākonis
m
Kas gan varētu balsot par Partiju Latvijas Laupītāji (PLL)? Bet esam jau mēs dažreiz vientieši, bet žel.
Bolzmann
B
Latvieši ir kultūras tauta un neievēlēs priekšstāvi ar zemu intelektu!
Zoja Monroza
Z
Katrā ziņā nav "Vienotībā" nešķīsteņi un noziedznieki, vai tā būs uz priekšu - rādīs laiks, jo nauda sagāna (gandrīz) katru cilvēku.Bet alkoholu šos laikos lietot ir neprāts (tas rada zombijus), labs bija 70-tos gados "Pomerancis" un dzērieni ar īpašu fabrikas marķējumu.Žūpas to nezināja.
elija
e
Vilšanās sajūta ir neizbēgama tad, kad dzīve nodzīvota velti, bet šī pasaule ir jāatstāj, jo neviens šeit palikt nevar, bet 3.10.(tāpat kā jebkurā dienā)varēs gavilēt visi kas zin, kāpēc dzīvo. Ir tāda, ir citāda iznākuma variantā.
pilnīgs sviests
p
Turies, Stendzeniek! Latvieši dabūs, ko pelnījuši. Un vilšanās sajūta neizbēgami būs milzīga jebkurā gadījumā. Īpaši tiem, kas joprojām mīl mūsu valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas