Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Stendzenieks: Zatlera partijai vajadzēs veidot citu logo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
m
m
Latvijas Sarkanais krusts iebilst pret ZRP logo. Latvijas Sarkanā Krusta prezidents Valdis Nagobads norāda, ka ZRP neesot viņu informējusi par savu ieceri izmantot sarkanajam krustam ļoti līdzīgu simbolu savā logo. http://www.diena.lv/sabiedriba/politika/stendzenieks-zatlera-partijai-vajadzes-veidot-citu-logo-13894212 un - šeit ir SARKANA KRUSTA izmantosanas juridiskais aspekts : Ženēvas konvencija par sauszemes bruņoto spēku ievainoto un slimo stāvokļa uzlabošanu 44. pants Emblēmas lietošanas ierobežojumi. Izņēmuma gadījumi Izņemot šī panta turpmākajās rindkopās minētos gadījumus, Sarkanā Krusta emblēmu uz balta pamata un vārdus "Sarkanais Krusts" vai "Ženēvas Krusts" nevar izmantot ne miera laikā, ne kara laikā nekur citur kā tikai, lai apzīmētu vai aizsargātu medicīnas vienības un iestādes, personālu un materiālus, kurus aizsargā šī Konvencija un citas konvencijas, kas skar līdzīgus jautājumus. Tas pats attiecas uz 38.panta otrajā rindkopā minētajām emblēmām attiecībā uz valstīm, kas tās lieto. Nacionālajām Sarkanā Krusta biedrībām un citām 26.pantā minētām biedrībām ir tiesības lietot atšķirības emblēmu, kas piešķir Konvencijas aizsardzību, tikai šīs rindkopas nosacījumu ietvaros. Turklāt, Nacionālās Sarkanā Krusta(Sarkanā Pusmēness, Sarkanās Lauvas un Saules) biedrības miera laikā atbilstoši nacionālajai likumdošanai var izmantot Sarkanā Krusta nosaukumu un emblēmu citiem savas darbības veidiem, kuri atbilst principiem, kādus pasludinājušas Starptautiskā Sarkanā Krusta konferences. Ja šīs darbības notiek kara laikā, emblēmas lietošanas apstākļiem jābūt tādiem, lai nevarētu uzskatīt, ka emblēma piešķir Konvencijas aizsardzību; emblēmai jābūt samērā neliela izmēra un tā nevar atrasties uz piedurkņu lentēm vai ēku jumtiem. Starptautiskā Sarkanā Krusta organizācijām un to pienācīgā veidā pilnvarotam personālam ir atļauts vienmēr lietot Sarkanā Krusta emblēmu uz balta pamata. Izņēmuma gadījumā atbilstoši nacionālajai likumdošanai un ar vienas no Nacionālajām Sarkanā Krusta(Sarkanā Pusmēness, Sarkanās Lauvas un Saules) biedrībām atļauju, Konvencijas emblēmu var izmantot miera laikā, lai apzīmētu transporta līdzekļus, kurus lieto kā ātrās palīdzības transportu, un ātrās palīdzības punktu atrašanās vietas, kuri paredzēti vienīgi bezmaksas palīdzības sniegšanai ievainotajiem un slimajiem.
akm.
a
Njā... mēģinājums privatizēt (savākt sev) Sarkanā Krusta simbolu izskatās, ka ir izgāzies.
Rozekrese
R
Stendzeniek, dodies Junā viļņa priekos:) Nedomā:)
mala
m
varēja skaistu aploksnīti zaļā krāsā caurdurtu ar šprici!?
pamainiet krāsas
p
Nezinu kā ar tām autortiesībām, bet vispār salikums sarkans uz zila fona tiešām ir pilnīgs čau. Ja to logo izstrādāja kāds profesionāls dizaineris, tad lūdzu vārdu studijā, lai citi no tādiem pa gabalu turētos. Pamēģiniet paši uz zila fona ar sarkanu krāsu kaut ko uzrakstīt vai uzzīmēt un tad no tālienes mēģināt saskatīt, kas tur īsti ir. Būs vizuālas grūtības. Ne jau dakterēt Zatlers tad apņēmies, bet visiem brilles piešķirt, kas skatīsies ilgstoši uz viņa logo.
Designer
D
Vai praktsiski viss stendžas radītais nav plaģiāts - sākot ar narkomānu logo, kur galvu met grozā (oriģināls horvātu plakāts),runājošie akmeņi (franču mākslinieka pakaļdarinājums), un protams slavenais Par labu Latviju logo - Bulls Eye, Target, Neil Prude uc. kompāniju logio pakaļdarinājums. Vai stendža var nosaukt kaut vienu logo, kuru ir izdomājis pats, nevis uztaisījis copy-paste? Tas ka viņa klienti nepārzin dizaina vēsturi un preču zīmes, bet citi profesionāļi, kuri to pārzina, labi redz šos pakaļdarinājums. Unikāli, ka visi mediji tiražē šī plaģiāta meistara pārdomas!
hren hrenovij
h
Ir kāds links uz horvātu plakātu? Ir dažas idejas
  • 0
  • 0
vairis
v
ne nu mainis ne nu kā, dakteris spitibā ar āzi var sacensties, drizāk paziņos ka viss tas ir oligarhu sazverestiba pret viņu nabadziņu un ka viss ar visiem ir saskaņots:)
Antiņš
A
Zatleram vajag KONSULTANTUS partijas organizācijas un darbības jautājumos!!! Tās plānā galdiņa urbējas - bijušās kancelejas darbinieces NAV spējīgas strādāt. Partijas radīšana neapobežojas ar dibināšanas kopsapulci - pēc kuras viss apklusis. Pat Zatlera partijas mājas lapā NAV manāmas nekādas kustības - būtu tik daudz kā statūtus / valdi / kādu foto no dibin.sapulces salicis. Infantīlisms un impotence :) Konsultantus Zatlers varētu atrast viegli - par nelielu samaksu dabūtu kaut vai dažādus partijas organizāciju specus no Tautas partijas :)
Hei juuu...
H
Stendzinieks laikam tiešām meklē darbu, vai arī attaisnojas iepriekšējo politisko partiju pārstāvjiem, ka tās jau tik daudz samaksājušas un tāpat jau ir izmestas. Par krusta zīmi - tā tak pazīstama no senām dienām, latvju rakstos, kapos utt... kāds sakars te sarkanam krustam utt. Protams, ka krāsu salikums ir ļoti interesants ZRP logo. vēl ir laiks drusku niansētākus toņus un viss kārtībā. Neviens nevar pārmest redzamam krustam, jo krustā nāk bulta iekšā. otrām kārtām - partiju tiešām vada labs ārsts, un ja kādas problēmas, tad ziniet kur griezties. Par slimību valstī:) - 20 gadu garumā liela kleptomānijas tieksme īpašai cilvēku grupai.... Ir gan te ko ārstēt....
@
@
Nokrist un nepiecelties aiz smiekliem. Plaģiāta veidotājs un politreklāmas blēdis ekspertē.
ha
h
valsts nav jāārstē, nedrīkst pieļaut to, ka tā saslimst!!!! ņerga gatavais
reklāmists
r
Tev aizmirsa pajautāt,pajoliņ!
erty
e
kautkā interesanti ar tām autortiesībām sanāk ..... nez kad šamējais izvirzīs prasības uz ieelpu vai izelpu, jo VIŅŠ jau bijas tas, kas iepūta elpu (autors)
erty
e
draudziņš plaģiātors ierunājās - nāciet uz mooz uztaisisim jums citu plaģiātiņu......
prezīc
p
Kāpēc vispār kāds Latvijā klausās saucamo reklāmas pašpasludināto karali Stendzinieku? Manuprāt viņš kā reklāmists ir pilnīga nulle. Pievīla savus klientus uz 10.Saeimas vēlēšanām un paziņoja, ka viņa produkts bija superīgs, bet mēs - latvju tauta esam lohi, ka to nesapratām. Aizrijies Stendziniek! Uz šīm Saeimas vēlēšanām tu vairs neko nesaņemsi. Diez vai, ka saņemsi arī turpmāk, ņemot vērā, ka LPP/LC arī netiks ievēlēta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas