Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Stiprais: Godmanis ir savā vietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bins
B
Godmaņa vieta noskaidrosies pēc objektīva politiskās attīstības vērtējuma Baltijas valstīs - mūsu sabiedroto un starptautiskās sabiedrības skatījumā.
stiprais
s
savaa vietaa))))
Izsl_3_likums
I
Mēs tagad uzzinām, kad Godmanis nav cita vietā
Teodora
T
Hi, hi, Jūs kurā gadā esat dzimis ??? Hi, hi, hi un ha, ha, ha ie vērtas Jūsu fantāzijas un iedomas...
...
.
taapeec jau ir tik suudiigi!
murmulis
m
ja šis bija labaakais tad staadities priekšaa kaadi paareejie kandidaati koaliicijai bija ...
Andrejs
A
Godmanis, manuprāt, tikai nedaudz paslēpj to āžakāju, ko neslēpti demonstrēja Kalvītis. Proti- valdība šajā Saeimas sasaukuma laikā paredzēta vien tam, lai realizētu koalīcijas naudasdevēju plānus. Un parastajam vēlētājam vajag aizmālēt acis- lai tas nesaprastu- kādi ir šie plāni. Manuprāt- Godmanis šos uzdevumus tiešām sekmīgi īsteno. Varbūt absolūti nejaušais satiksmes negadījums ar pussmagajām sekām tomēr liks Godmanim padomāt par skaisto uzrakstu virs valdībāsēdētāju galvām par vienu taisnību visiem.
NeBiezais
N
Viņš vismaz solīja pievērsties trūcīgo iedzīvotāju problēmām. Jācer, ka solījumu turēs. Tie iepriekšējie kaut kā vairāk rūpējās par bagātajiem.
lasītāja
l
Patiešām objektīvs vērtējums!!!
Līva
L
Par saturu un god. Prezidenta kancelejas vadītāju - no comments (izmantoju iespēju paklusēt..) Bet virsraksts amizants un es piedāvāju tam nelielu korekciju - "Stiprais Godmanis ir savā vietā" :)
sms
s
tērgāšana par liberālajām vai citām politiskajām nostādnēm Latvijas variantā ir vienkārši smieklīga...Kā 90.gadu sākumā paķēra, pārkopēja " no rietumiem" kaut kādus papīrus - lai būtu..,pirtīs uz lāvas izsprieda " davai, būsim labējie" , tā arī lidz šim viss turpinās. Ja kāds nopietni uztvertu savu partiju programmas, politisko atbildību, sadrukātās vērtības, tad jau ļooti sen tv nebūtu ne smakas no 90% patreizējo politiķu sejām.
dante
d
Nezinu kā citiem, bet man nedaudz dīvains šķiet apgalvojums, ka savas politiskās pārliecības (lai arī kā to kāds izprot) maiņu var pamatot ar to, ka kaut kādas idejas nav populāras. Manuprāt, tas var nozīmēt tikai divas lietas - vai nu viņi nemāk tās izskaidrot vai arī viņi ir vienkārši populisti. Abi minētie iemesli neliecina par LC kā nopietniem politiķiem, kas būtu nopietni pārdomājuši savas nostādnes.
monitors
m
A ko tad citu prezidenta kancelejas vadītājs varēja pateikt. Vai kāds var iedomāties, ka Stiprais saka: "Mans šefs neizvēlējās īsto. Es viņa vietā ..." Cilvēkam taču amatā gribas palikt. Tā kā vienalga, lai ko tur prezidents izvēlētos nākamajā reizē, Stiprā viedoklis man ir zināms. Nu vasarā, kad politisko ziņu ir maz, var arī ar tādām ziņām par pagājušiem notikumiem slejas aizpildīt.
oga
o
ss, tu nu an esi tikpat haotisks kā šis "Stiprais".
ss
s
to es domāju ar cilvēku ar līdzīgu izglītību,ne šo cilvēku,kam ir šī izglītību

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas