Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Štokenberga pašcieņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu jā
n
Iebildumi tiešām parādījās. Tie atspoguļojās jau tajā pašā Dienas 10. jūnija numurā. Finanšu ministrs Andris Vilks (Vienotība) ļoti pozitīvi novērtēja iniciatīvu uz Latvijas robežas izvietot citzemju muitniekus, turpretim tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs (Vienotība) bija kategoriski noliedzošs. Nevajagot «zaudēt pašcieņu», klāstīja Štokenberga kungs, noraidot ideju par muitnieku rotāciju starp valstīm. ------------------ Vai varētu jautāt avotu Štokija citātam? Ko?
artūrs
a
Toču ir jāatlaiž no darba Dienā, kur problēma? Bojār, profesionalitātes un neatkarības garant, rīkojies!
Kurpe
K
Toča pašcieņa beidzas tur kur sākas SC apskāvieni?
Dienas lasītājs
D
Sandri, reiz tev par saviem meliem būs jāatbild!
SC demagogs
S
Vai Dienas komentētājs saprot, ka muita un robežsardze ir divas atšķirīgas organizācijas? Ja tagad to saprot, tad raksts būtu jāatsauc. --- Šie vēl nav tie trakākie meli kurus Točš rakstījis...nekad neesmu manijis ka Diena būtu kaut ko atsaukusi. Točš šeit vispār ir kā muša uz s...iem
žetons
ž
Šī ir tā retā reize, kad jāpiekrīt autoram!
viesis
v
Starp citu, ja tiem pašiem somu muitniekiem uz Latvijas robežas maksās Latvijas algu, tad viņi ļoti ātri vairs neatšķirsies no latviešiem... :))
Boriss
B
Ļoti trāpīgi. Ja kāds gribētu sakārtot robežu, tā sen jau būtu sakārtota. Partijas un valdības ir mainījušās, bet uz robežas nekas nav daudz mainījies. Jautājums - kāpēc? Varbūt visās partijās darbojas savi starpnieki, kuri to nepieļauj. Tikai pilnīga pašreizējās sistēmas demontāža un pilnīgi jaunas izbūve nozīmēs reālas izmaiņas, atsevišķa jauna partija vai jauns līderis neko nevar mainīt. Un vai Zatlers ir jauns?
Štokenbergs
Š
10.jūnijā Diena rakstīja: "Skeptisks pret palīdzības meklēšanu ārzemēs gan ir iekšlietu ministra pienākumu izpildītājs Aigars Štokenbergs, kura pārraudzībā tagad atrodas Valsts robežsardze. Viņš atbalsta rotācijas ieviešanu robežsardzē, ne ārzemnieku piesaisti, jo nevajagot "zaudēt pašcieņu"". Vai Dienas komentētājs saprot, ka muita un robežsardze ir divas atšķirīgas organizācijas? Ja tagad to saprot, tad raksts būtu jāatsauc. Jau 9.jūnijā Eiropas Savienības Iekšlietu ministru apspriedē Grieķija pateicās Latvijas robežsargiem par palīdzību nelegālo imigrantu aizturēšanā pierobežā ar Turciju, par profesionālismu un kompetenci. Ja Latvija lūgtu citu valstu palīdzību savas robežas sargāšanai, tas būtu pamats šaubām, vai Latvija var būt Šengenas zonas dalībvalsts.
Arturs M
A
Neviens neko neatsauks,tas ir skaidrs,svarīgi bija uzbliezt raksteli PRET kādu no V līderiem,te arī visa motivācija,bet kaut ko saprast pēc būtības,nav Toča prerogatīva.Suns zin ko ēdis,ka tik vienu dien neatrauj atpakaļ :D
  • 8
  • 0
KLM
K
Vai Dienas komentētājs saprot, ka muita un robežsardze ir divas atšķirīgas organizācijas? Ja tagad to saprot, tad raksts būtu lāatsauc. ........................................................................................................................................ Iespējams, Jūs kaut ko esat pārpratis - ja šo rakstu atsauc, tad būtu jāraksta par citiem ''varoņiem'', bet tas nav biedra Toča interesēs - nu kurš gan rakstīs par saimniekiem, kuri maksā algu?
  • 8
  • 1
Sandris R.
S
...kopš seniem laikiem ir bijis efektīvs līdzeklis muitnieku pārliekai saaugšanai ar vietējo vidi. ---------------------------------------------------------------- Palabojiet, jo loģiski, ka domājat pret saaugšanu. Citādi te saradīsies pa pilnam piekasekļu, kas priecāsies, kā nu sliktais kļūdījies, nespējot novērtēt, ka taisnība vien ir šim viedoklim.
KLM
K
Mūsu valsts tiešām dažkārt mēdz zaudēt pašcieņu. .................................................................................................. Tā jau ir, un spilgts piemērs tam - 160 apsūdzības sējumu īpašnieks gandrīz vai ar kāju taisa vaļā Saeimas durvis - likumdevēju institūtu. Vienīgā cerība - iespējams, Anglijas Karaliskā tiesa mazliet uzlabos valsts pašcieņu!
Pēteris
P
Atceros vēl 1992 gada pavasari, kas uz Latvijas robežām, lai palīdzētu muitniekiem, sāka darboties arī zemessargi. Tas bija tāds stimuls Robežsardzes izveidošanai, kuru pirms tam solīja ka izveidos tikai līdz gada beigām, ka jau mēneša laikā robežsargi bija klāt, lai tikai tauta nevarētu redzēt un kur nu vēl kontrolēt, kas notiek uz robežām. Atgādināšu .ka tieši ar zemessargu palīdzību Rēzeknē aizturēja tos rubļu naudas vagonus, kurus Parex sūtīja uz Kieviju ar valdības un Repšes svētību, un kurus ar tiešu Godmaņa rīkojumu tomēr arī nosūtīja tālāk...
Sandris R.
S
Nē, Pēteri, ar zemessargu, kam iešķieba pa maišelim, palīdzību.
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas