Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Štokenbergs: himnu ir tiesības dziedāt katram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Turpinās TP nihilisms un cinisms, kas saucas Štokenberga projekts- lai kas tas būtu - partija, sabiedriska organizācija vai pensionāru aizstāvība. Kur jūs, Štokenberga kungs, bijāt visus šos gadus? Dzīvojāt uz Mēness vai Venēras? Nezinājāt, kas notiek? NĒ, SPEKULĒJĀT AR NEKUSTAMAJIEM ĪPAŠUMIEM, NEMAKSĀJĀT VALSTIJ NODOĶUS. Reklāma ir Liepnieka garā - neprofesionāla, kaitinoša un nevienu neuzrunā, bet mērķis cinisks - īstenot šķēļes mērķus nākošaajās deputātu paaudzēs. NEIZOSIES! VIENU REIZI KRANCI APMĀNĪJI AR KAULU, OTRU REIZI NEPIEMĀNĪSI PAT AR DESU!!!!
aaa
a
Gribi darboties politikā - esi gatavs pofesionālai cīņai. Antiņu laiks ir beidzies. Savādāk apēdīs bez sāls. Labie nodomi tiki paliks nodomi, ja nespēsi konkurentus vienkārši pastumt malā. Jaunais laiks tam ir klasisks piemērs. Lai izdodas un jācer, ka nenāksies vilties. Vai domājat, ka vēlētāji ir palikuši par mata tiesu gudrāki, nu nav. Ja gribi varu, tad pūlis ir "jāpaņem".
m
m
Ko Kalniete tur pļurkst par himnas izmantošanu. Laikam saredz konkurenci savai partijai. Būtu apvienojušies labāk, bet nu atkal velk to deķi katrs uz savu pusi kā īstie latvieši. Lai Štokenbergam veicas. Galu galā bijušais ekonomists un kaut ko no Latvijas ekonomikas sajēdz. Varbūt ka valdība tagad liks sociālo budžetu mierā, nevis izmantos savu caurumu lāpīšanai.
v@v
v
Tā nav ķengāšanās, šeit reāli cilvēki, neslēpjot savus vārdus, dzied savas tautas himnu, taču ķengājas tie, kuri izpildot himnu, un mānot tautu, vēl var skatīties tai acīs.
Annis
A
Man likās dziedāšana pat pievilcīga, kamēr nebija redzēts beigu politiskais paziņojums. Kopš tā brīža man metas pumpas no šī klipa. Žēl, ka cilvēkiem nav mēra sajūtas, realizējot savas politiskās ambīcijas.
2@2
2
ķengāšanās par Latvijas himnu
nepilsonis
n
Mīlīši, vai tad mūsu himna sen jau nav pazemota ar mūsu valdību un varas vīru palīdzību? Šie cilvēki reklāmā vismaz dzied patiesi, nevis liekuļojot.
pilsonis
p
dziedāju, dziedu, un dziedāšu
auns
a
Iespaids, ka par tautu un tās dzīvi un vajadzībām tev nav ne mazākā priekšstata. Hinma ir svēta nevis pati par sevi, bet ar tajā ielikto jēgu, kuru jau sen ir IZCŪKOJUSI valdošā kliķe. Par ko tik milzīgs prieks? Spīd cerība, ka visu varēs atstāt kā līdz šim? Diez vai sanāks, ja nu vienīgi apmirs visi, kas šodien knapi velk dzīvību, bet tad jau jums būs jārīkojas vēl iespaidīgāk. Vai jau ir kas padomā? Štokenbergs ar Krīgeru traucē?
Prieks
P
Man prieks, ka štokijveidīgie ar šo LATVIJAS HIMNAS izcūkošanu ir izrakuši kapu savai "partijai"! Jo spļaut acīs LATVIJAS TAUTAI, kurai HIMNA ir svēta, vat tikai.....cūkas!!!!!!!!!
dada
d
Kaut Lucifers :) Nu, viss skaidrs :)))
Anna Vanna
A
Kā var atļauties tā zaimot himnu!!! Kaut ko tik atbaidoši nepatīkamu dzīvē nēesmu redzējusi!!!
auns
a
Ne jau dators iekopēja divas reizes, vienkārši tavas domas ir tik ļoti vieglas ( lai arī ne īpaši gaišas), ka vējam viegli nest.
auns
a
Kaut Lucifers! Galvenais, ka tiek pievērsta uzmanība sāpīgai problēmai, par kuru visi tev tīkamie līdz šim ir tikai demonstrējuši liekulīgu sapratni un līdzjūtību. Varat turpināt smuki sēdēt , var gadīties sagaidīt, kad pat ne nīstais Štokenbergs jūs pakustinās, bet atnāks kāds pavisam cits no apakšas ar pavisam primitīvām dakšām pēc mīkstajām pakaļām.
nkjk
n
Pirmo reizi redzot reklāma likās gana iedarbīga, bet bieži atkārtojoties liekas, ka tāda svēta lieta kā Latvijas himna tiek nelietīgi valkāta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas