Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Štokenbergs: Jaunas partijas veidošana nav Latvijas interesēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
starinhs
s
mana intuicija mani nepievila....Zatlera partiju stute letini-1949 Eiropas begli......Vitols,Bergi.....sakot no turiga gala! un Stokam taisniba. diez ko Dombrovskis solis Losas mitina,letinu biedribas nama mitina 17 julija ....brokastu galds jauzsaucot!
antrapologs
a
Biezi vien cilvepku dabu un raksturu vina butibu var noteikt pec konkreta cilveka izskata. Sis ir viens no kadriem , par kuru, pec izskata, neko labu nevar pateikt, sauras lupinas, sazmiegtas sauras acteles, kukums mugura, kajinas X.........no blezu, zuliku, lideju skalas tadi nak....
Kārlis
K
Štokenberga atrašanās politikā un valts pārvaldē noteikti nav Latvijas valsts interesēs.
Alberts Caune
A
Vienotibai vajadzetu izmest Stokenbergu, pievienot,TB/Visu Latvijai,un ievelet Zatleru par vaditaju.
Alberts Caune
A
Vienotibai vajadzetu izmest Stokenbergu, pievienot,TB/Visu Latvijai,un ievelet Zatleru par vaditaju.
Oskars
O
Kāpēc KNAB viņu neaiztur ??????
Ivars Graudums
I
Labeejaas latvieshu partijas ir izgaazushaas. Taas taisa bagaatos arvien bagaataakus. Vajadziiga ir sociaali taisniiga latvieshu partija. Taada veida partijas ir visaas Rietumeiropas zemees. Un tikai taadas partijas rietumos speej savaakt daudzas savas tautas balsis.
Ministry of Truth
M
Ar katru jaunu runu man rodas sajūta, ka šis cilvēks ir viens Trojas zirgs. Turklāt nu jau mirušās TP stils arī pilnībā izturēts - mēs un tie citi.
Zahars> Arturs M.
Z
Nu ja tu jau padomijas laikā tikai izpildītājus cietumā lika. Bet kur tad tavi abi organizatori sēž? Vai abi viņi negaidīja savu satrakoto drauģēļu ielaušanos pat Saeimas namā? Un kas maksās par ēku, mašīnu remontiem? Tu no sava maka? Un kad būs tiesai nodota Jēkabpils lieta ar tavas partijas kases pārvešanu un cilvēka bojāeju?
Štokarelli
Š
Nebalsosim taču par savu algu,pensiju un bērnu pabalstu apcirpējiem,kas iestājas pat pret ES valstu samazināto PVN likmi pamatpārtikai un medikamentiem;obligāto veselības apdrošināšanu!
Arturs M.
A
Nu lūdzu tā nedari. Ko tad es saņemšu par šeit mēslu un apsaukāšanās rakstīšanu, ja nebūs manas sirdsmīļotās Vienotības un kasierīša Jaunupa kunga? Par 80 latiem ielas slaucīt?
  • 2
  • 0
Nav gan!
N
Tādēļ,kur palika Štokenberga Saeimas Budžeta komisijai iesniegtais partijas "Sabiedrība citai politikai" priekšlikums ieviest progresīvo ienākuma nodokli? Kur palika partijas"Pilsoniskā savienība" izstrādātā nodokļu,pakete,kas paredzēja arī progresīvā ienākuma nodokļa ieviešanu? Kāpēc ar dubultu nekustamā īpašuma nodokli,tiek aplikti pilsētās,pieticīgos dzīvokļos mītošie,bet "zēni",kuru īpašumi maksā 500.000 latu un vairāk,joprojām maksā ka visi,nevis 3,4 un 5%? http:///www2.la.lv/latvijas_avize/jaunakaja_numura/?doc=65849&ins_print Kur viss tas palika,lai jaunas partijas netiktu dibinātas?
ah , ah nu ir _irsā.
a
Kāpēc? Tāpēc , ka Vienotībā ir vieni -irsēji un pašlabuma meklētāji. Siles partija.
  • 3
  • 0
BALTS
B
VIENS PRĀTĪGS TEKSTS - ES GAN AUKSTU NEVĒRTEJU TEICĒJU BET ŠOREIZ LABI TEIKTS
Dumbass
D
Kas ir Štokenbergs? Viņš nemaz nav tik apdāvināts vai gudrs. Uzprasiet viņa Klases biedriem
Klasesbiedrs
K
Nu muļķis jau nu arī nav.
  • 1
  • 0
gars
g
protams ka jaunu nevajag, Zatlera partija vairāk par 5 viuetām nedabūs. Zatleram ir jāiet pie Raivja Dzintara puišiem , bet nekādā gadījumā ne pie vienotības. Jo tās Vienotības trakās bābas viņu pamīs zem tupeles. Ja Zatlers apvienotos ar VL, tad viņi uzvarētu.
AM
A
Gars,ja tu domā,ka vismaz kaut ko sajēdz no politikas,tad vajag saprast,ka Zatleram pie VL nav ko darīt,jo viņš ir par SC iesaistī valdības darbā beidzot!!!!!Beidziet murgot,sāciet domāt!!!
  • 1
  • 0
Valdemārs
V
Jaunas partijas izveidošanās ir Latvijas vienīgais glābiņš. Diemžēl, ne jau V. Zatlers ir spējīgs to radīt.
DD1 to Lelle
D
Pareizi,- mažoritārā sistēma vismaz daļēji būtu Latvijai daudz piemērotāka, jo mazskaitlīgās partijas nepārstāv nevienu, izņemot paši sevi un atražo sistēmu, kas pašiem izdevīga, bet pie esošās sitēmas ārkārtas vēlēšanas ir liela muļķiba, kuru paši apmaksāsim.
  • 0
  • 0
Lelle
L
Muļķības. Jaunas partijas ir jaunas siles. Jāmaina vēlēšanu sistēma uz mažoritāro, jo jāvēl cilvēki nevis partijas . Arī Satversme paredz vēlēt konkrētus deputātus nevis partiju īkšķus.
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas