Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Štokenbergs: "Oligarhu kapusvētki" varētu būt atraktīvs pasākums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edisons
E
Atceros, ka 1990.gadā studenti apbedīja "zinātnisko komunismu" nesot par Rīgu zārku, kurā bija "zinātniskā komunisma" grāmata. Efekts bija spožs un graujošs. lai vecais visiem, kas vēla apglabāt oligarhus.
Thomas
T
Man domāt ka tie kapu svētki būs viens baigs balagāns ar traļi vaļi un stulbām dziesmiņam un nevienu oligarhu neapraks. Nebija jau muļķoties tā, bet reāli bija tos oligahus jānolikvidē kā suga.
Dūle malacis
D
nezinu, vai iznāks aiziet, bet atbalstu. Dirsā (skat. Mīlenbaha - Endzelīna vārdnīcā vārda nozīmi) oligarhus, dirsā viņu pakaļskrējējus.
Šito atradu krievu forumā
Š
Написано 20 февраля, 12:44 [Цитата] Winny пусть и глупо, но я всё же сравню. Мы (жители Латвии) очень хорошо знаем, что у нашего правительства есть ПОСЁЛОК целый в Испании. В то время, когда ЕС давало нам миллиарды на выход из кризиса, эти деньги шли на строительство котетдей для членов правительства и их семей. Нам лучше жить стало? Нет. Построили мост в Риге, себестоимость несколько десятков миллионов. в отчёте написали о нескольких миллиардах. Когда спросили где мрамор на этом мосту, наши чиновники ответили: а под сваями! идите, ныряйте и смотрите. А теперь, посмотрите на жителей Москвы. Она уже давно стала отдельным государством в государстве. Цены там жуткие, но и уровень жизни какой! А у нас цены жуткие, но только мы можем позволить себе кушать одни макароны.
ritdienis
r
"""Štrunts"" ar visiem oligarhiem!Man kaimiņos dzīvo magnnāts un tas ir lielāks -ūds par oligarhu!
BOMIS
B
Nu stulbāku neko nevar izdomāt - glabās dzīvus cilvēkus , tāpat kā tajā muļķīgajā reizē ar to zārku PIE MINISTRU KABINETA kurā bija tās govju galvas ! Pretīgi , ka kāds kautko tādu var izdomāt un vēl atrodas atbalstītāji ! VALSTī NOTIEKOšAIS IR JAUZTVER NOPIETNI UN AR NOPIETNāM METODēM IR JĀNOSTāJāS PRET VALSTS IZZAGšANU UN VAINīGI TUR IR NETIKAI NOSAUKTIE OLOGARHI BET ĻOTI DAUDZAS AUGSTA RANGA BIJUšāS UN ESOšāS AMATPERSONAS ! KAUNS MAN PAR TāDIEM BēRNEšķīGIEM PASAKUMIEM !
vēsā
v
Ne tikai trīs AAA bet vēl tādi kā Štokenbergs, Ēlerte, kura nu vairs pārāk pagaidām nezīmējas , bet arī noteikti ja ne pie oligarhiem tad pie Sarosītiem gan pieskaitāmu un tātad arī der Dūlem. Bet vispār Dūli nekad neesmu nopietni ņemusi, džekiņš vairs nebauda popuilaritāti jo tie viņa joki bija pārāk stulbi un šitie kapusvētki ir vēl stulbāks pasākums, nav nevienam dotas tiesības pieminēt kapusvētkos dz;ivus cilv;ekus, lai arī tie būtu kautvai Š 3.......
tak attopieties
t
BEt tauta pazemīgi ,saliektu muguru to pacieš! Un vergo tādiem kā štokijiem, lai viņiem ne no kā miljoni rastos.
tak attopieties
t
Ir jārīko pēc iespējas vairāk VISĀDU pasākumu ,kuri uztur tautā protesta garu. Cilvēkiem jāpieradinās ATKAL iziet ielās ,kā atmodas laikā. Bet tā - visi burkšk ,bet neko nedara!! Nedrīkst samierināties, ka daži ,kuri nozaguši Latviju ņirdz un atmet kalpu tautai druskas no sava dzīru galda. BEt tauta pazemīgi ,saliektu muguru to pacieš!
Manuprāt
M
Viņš taču pats ir oligarhs, kas mālējas pie SC, kurš ir ne tikai izteikts vietējo oligarhu atbalstītājs, bet arī kalpo svešas valsts interesēs, jā var redzēt, ka vietējie oligarhiālās ZSS, PLL ir brīnišķigi SC partneri un Štokenbergs ne ar ko neatšķiras no ZZS un PLL oligarhiem. Vai Vienotība novirzīsies no latviešu tautas aizies Štokenberga pavadā, tad jau redzēsim, pat reiz domāju latviešiem zdevīgāk un drošāk ir balsot par Visu Latvijai, bet dzīve rādīs, kā notikumi pavērsīsies turpmāk.
Blondīne
B
Vai tad tagad nopietnas politiskas problēmas valstī risisnās ar atrakciju palīdzību?
oi oi cony
o
Papriekšu bēres, tad kapusvētki.
cerība
c
Ceru, ka arī nekustamo īpašumu Štokija lelle peldēs pa straumi uz jūru
oi oi
o
Pirms rīkot kapusvētkus, oligarhus jālikvidē, tieši tieslietu ministra pienākums.
Lelle
L
Kā tad viņš sevi likvidēs?
  • 1
  • 0
Lelle
L
Ir pilnīgi skaidrs, ka šo pasākumu kūrē Vienotības rižā un štokijs (kā to 13. janvāra), lai mānītu tautu un tauta aizmirstu KĀ VIENOTĪBA 2,5 GADUS IR KALPOJUSI TIKAI BAGĀTAJIEM , BET NABAGUS LAUPĪJUSI, ka Vienotība tāpat ir oligarhu : štokija, ekļertes, beķa, stepjānova un zorosīša partija! Ķeriet zagli, jo zaglis jau tepat redzam, biedri štokij!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas