Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Štokenbergs pārskaitījis naudu Mirjanai, kas Austrālijā cīnās par bērna atgūšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Doks
D
Kā ķengurķērāji var atņemt pasi - LV īpašumu?
Fricis
F
Latvijas likumi nav pasaules naba un Austrālija nav tā zeme kurai būtu jāmāca taisnīgums un humānisms.Tā pie mums pieņemts ,ka viena otra padulla bāba regulē gan likumus gan bērnu dzīvi. Tas ko māte stāsta par tēvu nenozīmē neko tas viss ir jāpierāda.Ja reiz aizbrauci no Latvijas tad lūdzu dzīvo pēc tās valsts likumiem kuras pilsonis ir bērns. Štokijs kārtējo reizi zvejo naivos vēlētajus.
jauki
j
tapec jau mes esam tada dirsa, ka musu cilveki neskatas uz celoniem, bet mekle iemeslus
jauki
j
malacis Stokij! :)
xxx3
x
Seit kaut kas nesaskan.. parasti bijusie viri ir pietiekosi zolidi un nemaita dzivi bijusajam sievam.. seit mes redzam citu piemeru kad kads ar neiedomajamu sturgalvibu vaja to sievieti.. vienkarsi sturgalvigs? varbut ar psihiskam novirzem? bet varbut pat ar seksualam novirzem? mate jau sudzejas ka meitenite teikusi ka paps pliks staigajot pa istabu un aiztiekot vinu.. KAPEC LATVIJAS TIESA LEMA PAR LABU VARBUTEJAM PEDOFILAM BET NENEMA VERA MATES TIESIBAS?
narkologs
n
Māte ar tēvu ir kādu laiku bijusi kopā, tātad pēc šķiršanās būtu jāņem vērā abu pušu tiesības. Te viens otrs iespītējies jau aizrunājās lidz absurdiem, ka tēva vispār nav bijis (tas gan netraucē vienlaicīgi apgalvot, ka tēvs esot pedofils). Bet balss skaļums, kā zināms, atsver pilnīgu loģikas trūkumu.
to liekas 16:55
t
Beidzot viens prātīgs secinājums!
Vija
V
ES tā lasīju, ka tas papucītis esot pedofils.
Liekas
L
Šoreiz no malas liekas, ka bērnu līdz šim audzinājusi māte, un ir vienalga, kur viņa to dara. Tādēļ likumam būtu jāatstāj bērns pamatā pie tā no vecākiem, kurš vairāk vai mazāk tiešām arī tāds ir.Papucīši, kas pēkšņi mēdz uzrasties, ir ne tik bieža parādība un kas ātrumā uznācis, atkal varētu pāriet.
anonīmiķim
a
Ar apsaukāšanos un bļaustīšanos vēl neviens nav pierādījis ne savu taisnību, ne prāta spējas.
narkologs
n
Tad nestrīdieties, bet argumentējiet. Pretējā gadījumā jau sākat līdzināties par tēmu runāt nespējīgajam, toties vareni skaļajam anonīmiķim. Ja nav ko teikt, neko arī nesakiet. Interesanti, ka daži LIEKUĻI te raud krokodila asaras par "šķiršanos no mammas" (kas vēl nekur nav noteikta, tiesas sprieduma vēl nav bijis) bet tēvs vispār nav cilvēks, ir pedofils un vispār nav meitenes tēvs - tipiska argumentācija ar bļaustīšanos, kad pat netiek sekots, lai argumenti nebūtu pretrunā cits ar citu. Jā un kā tad šī meitene iemācīsies svešvalodu, ja māte viņu slēpj un nesadarbojas ar tiesu? Varbūt Latvijas tiesa plāta rociņas un atkāpjas demagogu priekšā, bet citur pasaulē tā nenotiek.
padoms
p
nestrīdies ar nejēgu.
rīdziniece
r
Esmu jau nogurusi ar Jums strīdēties. Par četrgadīga bērna emocijām (šķiršanos no mammas); par bērna sadzīvi un veselību, kur ir svarīgi ar bērnu komunicēt šeit un tagad un katru dienu, nevis kaut kad pēc vairākām nedēļām vai mēnešiem, kad viņa būs iemācījusies svešvalodu - lūdzu pārlasīt lēnām un divas reizes manu iepriekšējo komentāru. (Bet, tā kā neesat padomju milicis kā tajā anekdotē, varbūt pieleks jau ar vienas reizes lasīšanu.)
opis
o
Es tiešām nesaprotu to slimos kas nosoda māti par to ka cīnās par savu meitiņu. Un vai nav vienalga kur viņa strādā un cik pelna ? Ja jau Štokijs iedeva naudu tātad naudas pietiekami vismaz viņai nebija . Štokijam aplausi par to , ka tas viss gribēts paturēt anomitātē .
žAKS
ž
Lai padomā visas šīs mūsu latvju Mirjanas pirms liekas gultā ar svešzemju vīriešiem,tad Valstij padomu neviena neprasa,ka tik veci gultā dabūt,man šīs sievietes ir pretīgas,diemžēl cieš nevainīgie bērni.Bet šīs mātītes būtu vienkārši JĀSODA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas