Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Štokenbergs pērn aizdevis gandrīz pusmiljonu latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Polis
P
Bet tas tiešām forši, ka Štokenbergs savu naudu ieliek mākslas darbos, nevis kā pārējā elite - jaunās ekskluzīvās mašīnās (Štokenberga autiņi tādi paveci), nekādi neatšķiroties no Maskačkas urlām.
Balsošu par Štokenbergu
B
Man patīk, ka viņš pērk gleznas un ziedo pensionāru referenduma kampaņai. Un kas nu viņš par miljonāru, salīdzinot ar citiem - smiekli nāk! Daudz mums citu vārdu, kas sākas ar A :-) !
Garliks
G
Tu tiešam tici, ka tas tāds aizdevums pa draugam, bez procentiem... Štokijam liela sirds, man tādus draugus vajaga
F12
F
Negribi zaudēt draugus, neaizdod naudu!
Vientulais vilks
V
Kuram interese Stokija ipasumi? Raujat kas pieder Skelem, Lembergam un
19.11. puzle
1
Cenu burbulim NĪ tirgū plīstot, rokasnauda par dzīvokļa iegādi tikai 150 000 eiro. Lēts dzīvoklis.
Onjons
O
Garlik, neredzu problēmu.. cik kuram ir ko aizdot, tik tas pēc paša ieskatiem arī aizdot.. kāda gar to dala kuram?.. Vai Tu kad čomiem aizdot naudu arī veletos kaut kur reģistrēties?
Bērziņš
B
Bezjēdzīgs raksts, jo netiek analizēts, vai ienākumi gūti godīgā vai negodīgā ceļā, lai vēlētājs zinātu, vai drīkst viņu ievēlēt par tautas priekšstāvi. 2006.gada valsts amatpersonas ienākumu deklarācija liecina, ka par miljonāru viņš kļuva, pārdodot Igaunijas meitasuzņēmumam "Manutent Latvia" savas kapitāla daļas uzņēmumā "Āzenes Properties" - pārdošana 1,99 miljoni eiro. Vērtība īpašumam pieauga gan pateicoties vispārējam nekustamo īpašumu bumam, gan pateicoties Rīgas pilsētas Būvvaldes padomes 2005.gada maija akceptam ''Āzenes Properties'' iecerei būvēt augstceltni uz tai piederošā zemesgabala pie Āgenskalna līča. Ja tam pamatā bija tālredzīgs uzņēmēja solis, nemaksājot nekādus kukuļus Būvvaldei - tas tikai dod plus punktus Štokenbergam, ja negodīgi - tad nevajag vēlēt Saeimā. Gaidu kārtīgu analītisku Dienas.lv pētījumu par vienu no jaunajām politikas zvaigznēm, nevis tukšus skaitļus.
Garliks
G
Es arī neatbasltu šo lūriķu padarīšanu, kas ir VID publiksās deklarācijas. Un vēl vairāk, ja tās neko nepanāk korupcijas novēršanā. Kas, pimēram, ir Štokija "aizdevumi" gandrīz miljons latu apmērā? Nekur viņa deklarācijā nav uzrādīts, ka viņš nodarbojās finansēšānu un cik tas viņam ienākumus nes. Vai nav šāda veida uzņēmejdarbība jādeklārā, kā arī ar to saistītie ienākumi? Lai izsniegtu kredītus, vai nav jareģistrējasi kaut kur? Man personīgi vienalga ar ko Štokijs vai citi tautas elitas pārstāvji nodarbojās, ka tik tas ir likumīgi un par to tiek maksāti nodokļi pilnā apmērā. Un caurumos likumos ir jālāpa!
Cēsinieks
C
Vabūt saņemies un pats ej politikā?
patriots
p
Ko bļausties,ziedo naudu tu vai piesakies strādāt par baltu velti.
Zekunde
Z
Tas, ka Štokijs darās biznesos - tas ir ļoti labi. Tā mums visiem vajag. Tas, ka naudu bankās tur eirās, nevis latos... Nu prātīgs puika taču! Tas, ka pēc važu nomešanas no Šķēles ietekmes pats sagribēja kļūt par otru Šķēli ar neierobežotām pilnvarām savā jaunajā partijā - tas ir slikti. Štokijs tās partiju lietas īsti līdz galam nav sapratis. Un par to ir žēl. Labi, viņš tagad ir pārņēmis absolūto varu partijā. Beidzot. Bet viņš ir līderis ļoti švakai komandai. Viņš ir tārpu brigādes komandieris. Un šie tārpi un tārpienes nevis domā par valsti, bet gan strīdas par to, kurai uz nagiem dārgāka laga sasmērēta - faktiski skalda matus. Vai tas bija tas viņa mērķis?
Onjons
O
citējot Pabriku: "Latvijas sabiedrībā politiskā kultūra ir zemā līmenī un krīzes apstākļos, tas izpaužas visasāk. Mums riebjas bagātnieki, bet patiesībā, mēs esam tikai skaudīgi, ja kāds ir labs menedžeris vai spējis gūt panākumus. Mēs esam gatavi šos cilvēkus nogremdēt tikai tāpēc, ka viņi ir ko sasnieguši, bet mēs to neesam spējuši. Maza valsts nevar atļauties šādu attieksmi, mums ir jākonsolidē savi cilvēki un jāizmanto katra cilvēka potenciāls."
suzanna
s
sērdienīšu aizstāvis
Anita
A
Es nesaprotu šī cilvēka - Štokenberga - mērķus. Liekas, ka viņš visu laiku kaut ko slēpj.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas