Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Štokenbergs: pie Pabrika mājas šaudījās VL! pārstāvji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nāburgs
n
Vai tikai cienījamais Doktors tur pats nepalaida lielu purkšķi?
ziņkārīgais
z
a kā bija ar 13, janvāri ? pēc runas drīz sākās grautiņi, demolešana un nemieri. Un kā šādā kontekstā iekļaujas ministra atrašanās amatā. Un vēl kaut ka nav dzirdēts un redzēts, ka pēc VL sanaksanām sākas masveida grautiņi. Tad kāda ir cita poltika?
lauķe
l
Klaču bāba ne ministrs......Drīz jau šamējam VL nakts murgos rādīsies.......
profesors
p
"Diena.lv, 2011. gada 25. jūlijs 13:07 .... Pirms pāris gadiem pie aizsardzības ministra Arta Pabrika mājas šaudījās Visu Latvija!(VL!) pārstāvji, tā intervijā žurnālam SestDiena atzina tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs. .... 2007.gadā Drošības policija A.Pabrikam nodrošināja apsardzi, bet iemesli netika atklāti. " 2011-2=2009 bet jābūt 2011-2007=4
Janka
J
Vai vai vai, pirms 25 gadiem Štokenbergs iemeta ar ābolu manas mājas logā. Tādiem nav vietas politikā :)
Nariks
N
Štokij, kur tik labu zāli dabūji ka tādi murgi rādās :)
viesis
v
Kas tas par idiotismu? : es nezinu, kas šāva, bet zinu, ka tas bija VL biedrs... Šāds izteikums ir bezjēdzīgs pēc būtības. Ja cilvēks nav noskaidrots, tad pat par viņa dzimumu nevar būt 100% pārliecināts (protams, izņemot izvarošanu... :) ) bet šādā gadījumā izdarīt secinājumus par vainīgā partijas piederību, tas vispār ir kaut kas.... un tāds cilvēks atbild par tieslietu un iekšlietu ministrijām?- pasarg mūs Dievs......
Meesllu gabals
M
Stokis vispār ir diezgan dumšs. uzprasiet viņa lases biedriem. Tagad viņš ir intrigants un maldinošās disinformčijas meistars. apsveicu tev Štokli! Kas būs nākotnē
Zirka
Z
Nu tiešām Štokijs uzvedas kā tāda tirgus bāba. Kauns par šo vīru, kauns, ka viņš ir latvietis. Būtu vēl runājis par sevi, bet nē! Par Pabriku! Un kas te sakāms pašam Pabrikam?
K-K
K
... Tiesam jabrinas, kadi politiski/ekonomiski/sabiedriski principi dzen Stokenbergu, BET NE JAU PATRIOTISMS, jo vina del uzmeta VL! Vienotibas sastava, un tagad, Makiavellianiski, politiski neetiski, sis politikanis apvaino VL! kada varbuteja, bet nepieradita notikuma del - PATS BUDAMS ATBILDIBAS PILNA VALSTS POSTENI KA TIESLIETU MINISTRIM - ARPRATS - PAR SADU LIETU VINAM JAATBILD TIESA - JO SIS GAJIENS IEROSINA VISATLAUTIBU - NAKOT NO MINISTRA MUTES !!! ... NEIESPEJAMI PIEZEMOTA IR TIESLIETU INSTITUCIJAS STAZA BEZABRENE - AR SO ATGADIJUMU !!! KAUNS !!!
sanitārs
s
Štokenbergam sabojājies smadzeņu dzesētājs un karstā laikā saskābušas smadzenes - tāpēc aizskrēja no radio intervijas un medī iedomātus šāvējus.Viņš kļūst bīstams!
pa īstasm
p
LPP ir eksperts kodicionieros!!!
  • 0
  • 0
Vienotības zvaigžņu kartē izteikts
V
Bet vieni paši citādie arī nepārvarēs
bumsis
b
Štokiju nolaupīja citplanētieši un iešāva mikročipu galvā. Viņš runā to ko viņam diktē no augšas.
Nu
N
tagad aizvien vairāk atklājas kādi ir mūsu valdības vīri-parastas klaču vāceles.Un muļķa tauta vēl gaidīja ,ka kāds no viņiem sāks kaut ko darīt tautas un valsts labā.Nespējnieku sapņi!Šitie nu vis nedarīs.Tiem tik pašiem ērtāk iekārtoties-par tautu viņiem nospļauties.
Fui!
F
Ja nekas nav noskaidrots, tad tas pierāda Drošības policijas mazspēju. Ja zināms, ka tie bija cilvēki no VL!, tad kāpēc šī organizācija nav iesūdzēta tiesā? Tas liek domāt, ka nekādu PIERĀDĪJUMU šim apgalvojumam NAV. Šādi ministra izteikumi būtu jāizskata Vienotības valdē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas